Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Végigtoltam. Összesen kb 8 óra játékidő alatt. Elég lineáris volt a játékmenet, de azért kibírható. A tengerenelég szép a grafika, szárazföldön már elég szögletes. Szóval van mit dejleszteni rajta de azért a vizi rész miatt nem reménytelen a dolog.
-
Bloodparty
csendes tag
válasz
Bloodparty
üzenetére
Meglett a megoldás, de csak véletlenül.
Hány fejezete van? 
-
Bloodparty
csendes tag
Sziasztok!
Tolja valaki? Én elakadtam amikor egy kis öbölbe kell behajózni egy pici ladikkal, de az öböl közelében lévő hajók egy pillanat alatt szénné lőnek.

HELP!!!
-
<MZ/X>
őstag
Na, lehetne róla beszélgetni hiszen már megjelent egy elég hosszú, töbperces videó is! Nekem nagyon tetszik hogy a kormánylapátot tönkre lehet tenni a kikötőben horgonyzó hajóknál, végre valami taktika is lesz a játékban, de a vívásban remélem nagyon-nagyon sok mozdulat lesz különben ellaposodik.
-
<MZ/X>
őstag
2007 első negyedévére módósították a megjelenését

A port royal 2 unalmas már. -
Hannibál
csendes tag
Éegyen mááár

-
<MZ/X>
őstag
''Over 400 square kilometers of sea levels with hidden treasures,
bonuses and secret bays''
Ez igazán jól hangzik! -
<MZ/X>
őstag
Jahja. !UP! neki mert jó játék lesz

-
Lionhe4rt
tag
Húha ez télleg jónak igérkezik

-
Archer
őstag
Nem néz ki rosszul. Elsőre a PoTC-re hasonlít, csak jobban ki van dolgozva a hajózás meg a közelharc.
-
<MZ/X>
őstag
SZiasztok. Gondoltam nyitok egy új témát ennek a klasznak ígérkező játéknak. Ugyebár mint a tapasztaltabbak tudják a Tortuga Pirates of the new world elég ratyi volt. Én szinte minden kalózos játékot kipróbáltam, és ez különösen jónak ígérkezik. Kb. egy PotC és egy Port Royal kereszetzése fejlesztett lehetőségekkel. A videóból elég sok kiderül. itt nézheted meg: [link]
Várom az érdeklődőket
A hivatalos honlap: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hány fejezete van?