- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyobbra nőtt a Pixel Watch 3
Aktív témák
-
Memphis
tag
hát ezek szerint már van ilyen vagy nem tom.akkor moderátorok zárjátok be
-
Memphis
tag
Azért gondoltam ezt a topicot, mert én is most up-oltam egyet és eszembe jutott hogy ez hülyeség.meg láttam hogy emberek az aláirásukba irják a problémájukat hátha akkor jobban figyelnek rá.
Arra gondoltam hogy ide kéne belilnkelni az összes olyan topicnak a címét amire az ember segitséget várna csak feledésbe merült.Az up is jó lenne de van olyan hogy az ember ránéz a topic címére és már továbbgörget.Szerintem itt esetleg konkrétabb lenne.Az off topic is jó lenne de ott is van annyi minden más hogy az ember van úgy hogy meg se nézi.Ez viszont erre lett kitalálva.Ha tetszik az ötlet akkor hajrá srácok.
Ha volt már ilyen topic csak az én figyelmemet kerülte el akkor nyugadtan zárjátok be ezt.Én se szeretem a fölösleges topicokat.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest