-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel mindkettő Tomato, ez elvileg mehet a saját Upgrade menüjéből, ami valahol az Administration alatt van. Ha felment, és sikerült belépni a másikba, csinálj egy NVRAM törlést, mielőtt nekiállsz beállítani.
Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory -> OK
-
Passzolom, nem ismerem. Itt a Shibby féle 132-es verzió, ez még nem MultiWAN-os, szerintem jelenleg ez a legstabilabb build, ezt szoktam mindenkinek ajánlani.
tomato-EA6700-ARM--132-AIO-64K.zip
Ha gondolod, tedd fel ezt , hátha ez egyértelműbb mint az Advanced, vagy pedig várj még, hátha valaki tud segíteni abban is.
-
Szia!
Sajnos az Advanced Tomato menüjét ki nem állhatom, így csak egy több hónapos öt perces tapasztalatom van vele. Azt tudom mondani, hogy a Shibby féle verzióban Basic -> Network -> WAN részben találod az internet kapcsolat beállítását, és a PPPoE-t is ott tudod kiválasztani. Aztán, hogy Advanced-ben ez ott van-e...? Passz!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest