- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Miért van az, hogy kikaparok egy lányt a szarból. Ott vagyok neki, mindenben, mindenkor. Műszakot cserélek, szabira megyek ha gondja van. Hozom viszem kocsival bárhova bármikor. Anyagilag is támogatom, de tényleg MINDEN szinten és akkor egy idő után mindig én koppanok. A barátja aki miatt szenvedett a nagyedének a negyedét nem tette meg érte amiket én megtettem. Mégis Ő lett az isten...velem meg úgy kell beszélni mint egy utolsó senkivel, meg egyébként is menjek dokihoz mert ezt szóbahoztam, mert esetleg nem tetszik a hangnem. Nagyon arcon (szíven) tud ütni a dolog, ilyenkor csak ülök itt és nézek. Felteszem a kérdést: Ezt érdemlem?! Félreértés ne essék, semmit nem bánok amit tettem értem, SEMMIT. De ha szóba merem hozni a dolgot, akkor azonnal én vok a szar. Igen tudom a választ. Bunkónak kell lenni és le kell szarni az illetőt...DE NEKEM NEM MEGY!
Mától radikálisan változok, nincs kifogás.
Addig is színezzétek újra...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest