- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaeb92
újonc
válasz
alibiman #46437 üzenetére
A matek látom nem megy, de ahogy elnézem a mondat elemzés sem, legközelebb olvasd át többször amit ír az ember. (a tárazás előtti tevékenységedet írtam le, miközben a nomádod proccolt). A "vihogó" cimbid még bocsánatot is kért, miután jeleztem neki hogy még mindig 3 an vagytok én meg egyedül, és ezért célszerű futnom taktikai okokból.
A mondataid, meg az ingame voice chat dumád, ahogyan előadtad magad, kicsit ellentmondásos azzal, ahogy itt jópofizol.
"Na jó tárazok (megengedem hogy megölj) megölhetsz".
Mostanában volt szerencsém mengelkével rugózni, és pont ez volt a poén benne, hogy a hozzád hasonló fake pszichológusokon röhög az ember, illetve azokon akik üvöltenek miatta a mikrofonba.
Majd egyszer talán megérted, és nem keresed az értelmet minden cselekedet mögött, de amíg ez meghaladja a képességeidet, addig menthetetlen vagy
Viszlát a DZ ben
-
Gaeb92
újonc
válasz
alibiman #46417 üzenetére
Rád bízom mekkora buzinak érzed magad, nem foglalkoztam a témával miután a vihogó cimborádat 3v1 zsebre raktam, de legalább el tudta cdzni a nomádomat 1x, és még így is instant proccolt a nomádod mikor rádnéztem, és ha jól emlékszem azért még a 60% át a táradnak belém engedted, az más kérdés hogy annak is a 80% a falba ment....
A dz erről szól, eleve úgy mész be hogy a vendor angolul (ugyebár ha beszélnéd a nyelvet) elküld téged a b...p..áb.a. Másrészt ha már hátba lőnek/elárulnak nem mindegy mit mondanak? A káromkodás mind két félnek, ahogy az ábra is mutatja, ad egy kis extra löketet, élethűbb hangulatot a harchoz. Ha nem tetszik/béna vagy dz hez az underground meg a wave meg a nem tudom mi pont nektek való(egyébként GG-t is mondtam, de az már nyílván elkerülte a figyelmed, mert azért nem tudnál sírni.)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest