Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaeb92

újonc

válasz alibiman #46437 üzenetére

A matek látom nem megy, de ahogy elnézem a mondat elemzés sem, legközelebb olvasd át többször amit ír az ember. (a tárazás előtti tevékenységedet írtam le, miközben a nomádod proccolt). A "vihogó" cimbid még bocsánatot is kért, miután jeleztem neki hogy még mindig 3 an vagytok én meg egyedül, és ezért célszerű futnom taktikai okokból.

A mondataid, meg az ingame voice chat dumád, ahogyan előadtad magad, kicsit ellentmondásos azzal, ahogy itt jópofizol.

"Na jó tárazok (megengedem hogy megölj) megölhetsz".

Mostanában volt szerencsém mengelkével rugózni, és pont ez volt a poén benne, hogy a hozzád hasonló fake pszichológusokon röhög az ember, illetve azokon akik üvöltenek miatta a mikrofonba.

Majd egyszer talán megérted, és nem keresed az értelmet minden cselekedet mögött, de amíg ez meghaladja a képességeidet, addig menthetetlen vagy :D

Viszlát a DZ ben ;)

• Gaeb92

újonc

válasz alibiman #46417 üzenetére

Rád bízom mekkora buzinak érzed magad, nem foglalkoztam a témával miután a vihogó cimborádat 3v1 zsebre raktam, de legalább el tudta cdzni a nomádomat 1x, és még így is instant proccolt a nomádod mikor rádnéztem, és ha jól emlékszem azért még a 60% át a táradnak belém engedted, az más kérdés hogy annak is a 80% a falba ment....
    A dz erről szól, eleve úgy mész be hogy a vendor angolul (ugyebár ha beszélnéd a nyelvet) elküld téged a b...p..áb.a. Másrészt ha már hátba lőnek/elárulnak nem mindegy mit mondanak? A káromkodás mind két félnek, ahogy az ábra is mutatja, ad egy kis extra löketet, élethűbb hangulatot a harchoz. Ha nem tetszik/béna vagy dz hez az underground meg a wave meg a nem tudom mi pont nektek való :)

(egyébként GG-t is mondtam, de az már nyílván elkerülte a figyelmed, mert azért nem tudnál sírni.)

Új hozzászólás Aktív témák