-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
válasz
Gaeb92 #46438 üzenetére
Jól van, végül is a fórumok arról szólnak, hogy megvitatunk dolgokat.
Kezdjük a matekkal. Nekem valahogy ugyanaz az eredmény jön ki az állításod alapján.
Jó lenne, ha látnád, voltam olyan megengedő, hogy részedről a kijelentés "költői túlzás" volt. Itt mindenki tisztában van azzal, hogy annak szántad.
Ahogy írtam, nem volt "vihogó cimbi". Én "vihogtam". A bocsánat kérést meg nem is értem.
Ismerve a stílusomat, valszeg azt mondhattam neked, hogy: Tárazok, most lehetőséged van lelőni. - de nincs jelentősége annak amit mondtam. Annak volt, hogy emiatt komoly hátrányból indultam. Ha még azt is hozzáteszem, hogy szerinted elég volt rám nézned, hogy a proc. beinduljon, akkor kb. olyasmiről van szó, hogy jött egy gyenge ellenfél, de valami szerver lag, vagy szembeszél, esetleg kedvezőtlen holdállás miatt lenyomott.
Annak sincs jelentősége, hogy akkor ott, a tárazás alatt beindult a Nomád Útja. Hiszen ez a dolga, azért van. Ha meg van jelentősége, akkor az rád nézve gáz, mert akkor ez azt jelenti, a párbajt úgy vívtam meg veled, hogy kérdéses volt még egy proc. Nem is volt, egyébként.
Mengelke. Tisztázzuk, ő állított meg a DZ-ben, ő mutatott némi érdeklődést, majd ő döntött úgy, hogy személyes dolgokról is beszélgetünk, így, ismeretlenül. Én nem kerestem a kontaktust, éppen kifelé tartottunk, meg dolgom volt, de rászántam azt a majd egy órát, mert úgy neveltek, ha valaki beszélgetni akar velem, bunkóság lenne visszautasítani. Amúgy meg hasznos volt megismerni a helyzetét, álláspontját. Mindig hasznos az ilyesmi.
Arra odafigyelnék a helyedben, hogy az ilyen jellegű beszélgetéseknél ne kezdj el személyeskedni, mert az általában azt jelenti, hogy elfogytak az érvek vagy nem is voltak.
Enged el ezt a dolgot, nem történt semmi!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Gaeb92 #46433 üzenetére
Sírásról nem volt szó. Mi több, a játékra ki kéne függeszteni a Sírás nincs! táblát.
Én pusztán az értetlenségemet fejeztem ki a frusztráltságod felett. Mert az sütött belőled. Akarsz róla beszélni?
Mengelkét is hosszasan meghallgattam, és tulajdonképpen meg is értettem. fontos megismerni a másik álláspontját, helyzetét.
Amiatt sem panaszkodtam, hogy berugóztatok, hiszen, ahogy írtam - ez a DZ. Sőt, tulajdonképpen még az is tetszett, hogy 2v2-ben beindultál, később meg 1v2-ben is. Ezt vagányságnak tartom.
> ha jól emlékszem azért még a 60% át a táradnak belém engedted, az más kérdés hogy annak is a 80% a falba ment....
Ez még akár lehetett így is, hiszen nem számoltam, amennyit táncoltál, sok skuló mehetett pocsékba, ez ilyen. A matekkal van egy kis gondom, hiszen a House-ba 65 skuló fér, ennek a 39 a 60%-a, és ha ennek a 80%-a falba ment, akkor át kéne néznünk a cuccodat, mert - ezexerint - 9 skuló leterített. Az nagy baj! Jó, most csak lovagolok a szavakon, ezt te nem szó szerint értetted.
A lényeg az, hogy ott, akkor én a kezdő, névtelen senki lenyomtalak 1v1ben. Úgy, hogy tárazással kezdtem, erre fel is hívtam a figyelmedet, én nem táncoltam, mert nem szoktam (még nem vagyok elég ügyes) azaz volt lehetőséged bőven.
Ha te fektetsz meg, akkor sincs semmi. És ez bármikor megtörténhet, hiszen a történtek ellenére nem állítom, hogy én vagyok a "jobb". Csak azt mondom, ott, akkor nekem sikerült. Majd legközelebb meg fordítva lesz. Én ebből nem csinálok presztízs kérdést, mindig is tudtam veszíteni, sőt abból sokat tudtam meríteni.
A "vihogó" valszeg én voltam. Amikor megtámadnak, ezzel fejezem ki örömömet, hogy nocsak, valaki játszani akar velünk/velem. Egyszerűen élvezem a dolgot. Persze vannak szituk, amikor nem őszinte a mosolyom, keress vissza a HSZ-eim között!
A táncoló kollégának, akit te 3v1 zsebre raktál, nincs mikrofonja, A csapásmérő társam, akit első körben nem tudtál lelőni, meg nem szokott vihogni. Ő komoly ember. Én szoktam végig vidámkodni a PvP-t, mert jó mókának tartom akkor is, ha esek / kelek. Egyéb megjegyzéseim meg a masszívan tapintható szociológia gondokra utalnak.
A káromkodásról kisebb szösszenetet írtam lejjebb, mint látható, azzal önmagában nincs bajom.
> Ha nem tetszik/béna vagy dz hez az underground meg a wave meg a nem tudom mi pont nektek való
Nem tudom, hogy miből következtetsz erre. Egyébként meg örülök, hogy kommunikálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest