- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #22583 üzenetére
-
4 supplyból 4 ment a szemétbe, mindenestől...
-
válasz
Snip3r_HUN #22556 üzenetére
PVE-re nagyon jó így, én is átöltözöm olyankor 2300 körüli firearms-ra, és úgy 450e szívósság mellett van 40e skill. PVE-re elég.
-
válasz
Anonymus23 #22544 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #22540 üzenetére
Megkerdezhetem, sentry buildban miert nem hasznalsz shotit vagy tavcsovest?
-
válasz
Raulblanco07 #22518 üzenetére
Gplayerssel es itomival sokat toltam. Azonnal lonek mindenre dzben, meg a varjakra is... XD
Hetvegen leszel?
-
válasz
Raulblanco07 #22513 üzenetére
Jo a pvp. De ra kell gearelni a karaktert. Nekem most 2 pve ( striker + tanctician ) es 2 pvp ( dps support reclaimer stickyvel es boost overheallel + alpha v. Deadeye ) kari van. Hetvegen osszerakom a 3 alpha + 2 vegso + savage kesztyu tankot, remelhetoleg 700 koruli szivossaggal, 30 koruli skillel. Megnezzuk az mennyire eletkepes.
-
válasz
Anonymus23 #22506 üzenetére
Nekem m4 van brutal-fogekony-pusztito talentekkel. De az acrem nagyobbat ut, viszont picit lassabb. Ami nagyon nagyot ut, az a scarom, de az meg lmg sebessegu
-
válasz
Anonymus23 #22466 üzenetére
Nem tudok kepet, csak este, de leirom.
4alpha+reckless melleny+savage kesztyu
Taskan es terdvedon kritsebzes. Maszkon skill.
1. Mp7 - gonosz, fogekony, kerlelhetetlen
2. Pp19 - halal, brutal, sietosSajat pulse mellett nagyjabol a tar fele kritikus. Mivel nincs elitesebzesem, mobozni nem jo, de playerre eleg veszelyes.
Persze nem fullos gear, gs csak 243.
Eszmeletlen jo geppisztoly az mp7, de pve teruletre nem ajanlom, keves a loszer. Oda meg mindig az aug a legjobb.
-
válasz
Anonymus23 #22464 üzenetére
-
Keszulven a survival-ra 95%-ban kesz az alfa mp7 pvp kari.
-
Van egy alpha karim. Critsebzesre es criteselyre rollolva. 4000es firearms. Halal-brutal-fogekony-kerlelhetetlen-kepzett-sietos talentek. Pulse utan minden loves crit. 15e/loves fejre. 1200rpm. 300 szivossagot lelo fel masodperc alatt.
Nekem az tetszik, mikor ezzel a karival, kozvetlen kozelrol, 1 tarral nem tudom leloni az overhealt, ugy, hogy en kezdek. Az mi?
-
válasz
Raulblanco07 #22355 üzenetére
A srác, aki elfeküdt fél másodperc alatt, majd visszajött, és kinyirta jópárszor valamelyikőnket.
Deadeye szettben egyedül mobozott DZ1-ben...
De tény, hogy ha elkapjuk a fonalat, lelőhetünk bárkit, míg bennünket is agyonlőhetnek 1 sec alatt.
-
válasz
Snip3r_HUN #22313 üzenetére
elbújt a kis mocsok, csak a fegyvert tartotta előre a csomagtérből
baker_ : Nekem egy olyan hátizsák, ami 14% képzettségerőt ad full életerőn és egy olyan mellény, ami túlgyógyitást ad a gyógyitóképességhez. Így a Booster shotom overhealel. 137/580/45-40 és minden másodlagos talent a cuccokon sticky hatósugár és sebzésre van állítva.
-
válasz
Snip3r_HUN #22309 üzenetére
-
IcheatOnTwitch nevezetu szupermannal futottunk ma ejjel DZben. Cyber is megmondta, akinek YT vagy Twitch van a neveben, azzal vigyazni kell. 10 sec alatt letakaritottak a supply koruli mobokat. Vagy meg annyi sem... Ertem en a fullos geart... De Demmer sem szarral gurit, megy Szatyor sem. Kb 1 sec alatt olvadtak el. Akarcsak az en 600e-s szivossagom.
Jo hely ez a dz xD
-
válasz
#35434496 #22245 üzenetére
Az... Fele lelohetetlen, fele meg azonnal lelovi a 600 szivossagot... A 2 ruszki hogy szetkapott 3onkat? Lotted 10 centirol, o hpja nem igen ment le, Tied meg szinte azonnal...
Vagy a srac, aki elolunk teleportalt el. Vagy az a rugo banda, aki 1.nek azonnal elfekudt, megmozdulni nem volt idejuk, majd lelolehetetlenek lettek....
Kijon a survival, ami dz lesz, vegunk.
Tegnap osszefutottunk Bravokiller60nal multkor is 1 sec alatt eldolt. Most is. Aztan benyomott valamit, es superman lett...
-
válasz
Raulblanco07 #22185 üzenetére
Azzal tudok 600 szivossagot, de lecsokken a skill 42re. Fullos eletnel maxos a sticky, de 1/3nal csak 237e.... Es csokken a hatosugar is 10%-ot.
-
válasz
Raulblanco07 #22178 üzenetére
Jaja, nekem olyan van, ami fullHpn 14%ot ad a keppzettsegerohoz. Cirka 6e skill.
-
Nem mindenkinel alap.
Sot, mivel egyre kevesebben hasznalnak stickyt, egyre kevesebben vesznek fel 2 finalt. Pl sentry shotisok mindig 5 sentry + 1 reckless mellenyben vannak. Na azok dolnek el.570 szivossagnal majdnem megol a sajat stickym. Tehat 2 final eseteben 285 szivossagnal van ugyanez ( tetelezzuk fel, hogy nincs tobb resistje ), es a stickyt nem akkor lovom, mikor elkezdjuk, hanem mikor valamelyik glass cannon mar lelott a hpjabol. Es ha ez a DPS veletlenul Tomi, aki shotival mar szepen feltette a 3as jelolest, lehet az az illeto 2 finalban, mint egy zsak szotyi, rogy ossze a stickytol.
De meg minden keplekeny.
Ennel a karinal van egy olyan melleny es hatizsak, ami a segelyallomas toltesi sebesseget es hatotavjat noveli. Igy ujjaelesztos allomassal es boost overheallel is tudom tamogatni a csapatot, ha kempelnenk.
De alapertelmezetten boost overheal es sticky van. Esetleg overheal es smart.
Sniper : nalam nem mukodik a specializalt kepzettseg.
nem ad hozza semmit
-
válasz
#35434496 #22167 üzenetére
Kész lett a DPS&HEAL support reclaimer nuclear karim
Full életerőn ilyen.
Ekkora a 4.5m robbanási hatósugár
Teljes normál életerőn ekkorát sebez
Itt pedig bebújva okosba + boost heal
Hétvégén leszel? Letesztelhetnénk hús vér embereken is
-
válasz
Raulblanco07 #22161 üzenetére
Semekkora. B@ssza meg. Megmentettel sok-sok felesleges farmolastol.
Akkor eleg lesz 550 szivossag is. Smartcoverbol a boost overheallel nem fognak olyan konnyen kiloni igy sem, remelem
Hetvegen kerestelek, de elkerultuk egymast.
Gplayers : persze. Finom az az overheal. Tetszik nekem is.
-
válasz
Raulblanco07 #22156 üzenetére
Jelenleg 2 kattintassal tudok 500/50et csinalni 2000es firearms mellett.
580/44 megy. Ehhez kell buveszkedni, es van egy valag 160/15xx kepzettseges gearmodom. Majd meglassuk mi fo ki belole. De kellegy hp-s reclaimer kesztyu
-
válasz
Anonymus23 #22151 üzenetére
Grat! En most az 50 elektrora hajtok meg 600 szivossagra a reclaimer karin.
Tanktician karim nekem is 700 feletti szivossaggal es 30k koruli elektroval bir, de mint a szart, ugy szetlovik a 35os csillagosok.
Tegnap megcsinaltuk a sarkanyfeszket vegig este Demmer, Breto, Velizare csapattal, ugy, hogy lehet csak Velizaron volt exotic resist. Rajtam semmi. 0.
A sebzesellenallasos heal overhealkent kegyetlen jo dolog
-
válasz
Snip3r_HUN #22141 üzenetére
Van egy socom mk20am hidegfeju ingyen talentel.
Olyan surun tudom nyomni a gyogyitast, hogy a boost heal effektje nem jar le. Nagyon jo lett a reclaimer buildem. Csak azzal jatszom mar. Taktikus hiany van mindig, igy ez megoldodott ( okosfedezek es boostheal mellett 240e a dps
)
-
válasz
Raulblanco07 #22131 üzenetére
Koszonom! Csinaltam tesztet, es biztos akartam lenni benne, hogy ugyan akkorat sebez. Este megirom ide.
-
Azt nem tudjátok, hogy magamra is ugyanannyit sebez a sticky, mint playerre?
-
válasz
Snip3r_HUN #22118 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #22115 üzenetére
Igen, kiesett egy 700 feletti healel. Ellenben most a stickyvel szívok, mert 36k elektronikám van, és kellene 42...
-
válasz
Snip3r_HUN #22092 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #22081 üzenetére
Deadeye-ra gondolsz?
-
válasz
Snip3r_HUN #22079 üzenetére
Tegnap este bementünk DZ-be. Demmer, Breto, Torushi, én.
Jött 4 játékos, incselkedtek, majd elkezdtek lőni...
Nagyon erősek voltak, a fiúkat sajnos le tudták lőni, valamelyik "okosságot" is használt, kemény 10 perc volt.
Nálam 9/9 volt a cuccok száma, és a reclaimer dps support karit 4-en nem tudták lelőni. Mi kb 4x öltünk belőlük, de mindig visszajöttek, a csapat nagyon keveset sebzett rájuk, ellenben a sticky-t nem szerették.Jók ezek a tank karakterek, eléggé lelőlehetlennek éreztem magam tegnap. Okosfedezék nem volt. 600 szívósság 75% páncél. Éjszaka bementem ezután még egy kicsit a sentry shotgun karival, de az nem adta... Így Deadeye karit konfolom majd ma PVP-re.
-
válasz
Raulblanco07 #22053 üzenetére
Igen, de most en nem talalkoztam robbanos stickyvel.
Orok korforgas ez.
Azt nem tudom milyen gearben van, mikor dz6ban egyedul leszed 4onket xD.
De UG most jo lett, omlik onnan a szemet
-
válasz
Raulblanco07 #22047 üzenetére
Ahogy Te is irod, talan. De engem stickyvel joistentudja, mikor lottek utoljara. Termszetesen robbanosra gondolok, a vakitot mindenki hasznalja.
Hetvegen majd probalgatom, de hiaba van 700 feletti szivossaga meg majd 90% exotic ellenallasa a taktikusomnak, 1 sec alatt szetlovik. Fura...
-
válasz
RichieTri #22046 üzenetére
Shotgun es sentry meesze a legerosebb pvpre. Lone star semmit sem er. Nem kell jelolni, ha testre lovok is, soret megy fejre is, igy jelolodik. Sasg12vel probaltam, hogy kb 10 meterrol derekon lottem egy mobot, es ment ra a jeloles. Kozelrol a sentry karakter 80eHP-t ( kb 300 szivossag ) 2 lovessel agyonlo
-
válasz
Raulblanco07 #22047 üzenetére
Talan. De nincs hatizsakom finalos...
-
-
válasz
Anonymus23 #22027 üzenetére
Ez ma szep!!!! Grat!
-
válasz
bombibmw #22010 üzenetére
4400 firearms-nál azért ad dps-t.
G, faja az az mp7.
Este jössz pvp-zni? Remélhetőleg most nem üres szerverre rak bennünket, valamint te se igyál pezsgőt, én se tolok sört
Bömbi : Jó a shoti, sentry cucchoz. Meg alphahoz. 200-as kriteket dobál az m870 ( /sörét
)
Super90-re fegyversebzés és újratöltés bónusz. szerintem. Esetleg tárméret és fegyversebzés. -
válasz
Raulblanco07 #21995 üzenetére
falconra sem kell. Akkor van baj, mikor rambozgatnak, ki-kiszaladnak, olyankor lő csak be. Arról nem is beszélve, aki kirambózik, majd mikor látja, hogy lő az apc, bebújik a fedezékbe, és várja a halált, az megérdelme egy leave groupot...
Ilyenkor elég elfutni oldalra...
DPS-em nekem 24-30% közötti, de az is felesleges. Talán 2x haltam eddig vele falconon, persze elfutok a rakéta elöl.
Lelőtte az overhealt, de csak alig. a drónok és a tűzgránát abszolút nem sebzi. Jóbuli. DPS-e mondjuk nincs 100e sem
-
válasz
Raulblanco07 #21991 üzenetére
Falconra pl felesleges a resist ( ha csak nem te vagy a taktikus ), meg ugy altalaban pve teruletre. De dzben is nagyon kevesen mennek mar stickyvel.
Jo lenne egyutt menni megint dzbe Raul, mostmar van 500 feletti szivossaga reclaimeremnek, stickyvel, hetvegen meg sentry sticky parti lesz.
Tegnap falconon vicces volt, mostmar a taktikusom nekem is 700 feletti szivossaggal van es 80 feletti exotic resistel. Vicces, hogy az overhealt alig lovi le az apc
-
válasz
Anonymus23 #21989 üzenetére
Igen.
Full vedtelen playert eldont. Amivel meg szorakozom, hogy heal a foldre, sticky a mobok koze, csapat atrohan a healen, emiatt ujra van stickym ami a playerek koze roppen, ilyenkor mar a 20-30% vedettseget elvezo 300as szivossagu glass cannonok osszeesnek.
Hetvegen ki fogom probalni a sentryt 42e elektroval, shotgunnal. Van egy sasg12, ami firerates tarral nagyon gyorsan lo. Jelolni tokeletes. Es a jeloles a sticky sebzesere is hat. Ott azert nagyot pukkant majd.
Sticky amugy mar nem divat, tegnap elott tobb playert is agyonlottem vele, ment is a siras, hogy sticky bomb idiot... XD
-
válasz
LedyGyuszi #21984 üzenetére
Nekem a reclaimer ( 4 reclaimer + 2 taktikus ) 2 fele builddel van:
- balanced : 180/340/45 , ekkor okosfedezek es overheal a hasznalt skill, ez szigoruan pve, dzben 1 masodperc alatt szetlovik...
- tank : 120/550/45 , itt boostheal es robbanosticky. Ez pvpre van. Pvere felesleges, pillanatok alatt agyonlovik a mobok, pont ugy, mint a 340es szivossaggal.Mostmar egyszerre csak 1 bonuszt lehet aktivalni. Nalam kb fel perc alatt toltodik ujra, nem mertem pontosan, de szinte mindig tudom nyomni.
-
válasz
johndoo1000 #21973 üzenetére
/c
-
válasz
#35434496 #21952 üzenetére
Én elhiszem, elsőnek.
De mikor nem elsőnek lősz, akkor repül a sticky. Én a healbe szoktam lőni. Lelövi a srác a healt, én meg dobom a stickyt. A múltkor 2 játékos feküdt el egyszerre
Kell a csapat. Megpróbáltuk 4dps-el a dz-t. Tudod meddig jutottunk? talán 2 embert sikerült lelőni, mert jött 1 shotis stickys tank, és 3-at kinyírt belőlünk, 1 meg elszaladt.
-
válasz
#35434496 #21949 üzenetére
ráadásul én tuningoltam a sticky-t, +20% robbanási hatósugár, így már azért 2-3 játékos elfekszik tőle ha egyhelyen vannak...
500 szívósságom tegnap átlötték mint ha 300e lett volna. Igaz deadeye-al, de akkor is.
Sajnos PVP-re összeszokott, ügyes csapat kell. Nem úgy megy már, hogy bemegyek és puffantok 2 játékost, mert pillanatok alatt ott terem a fél szerver
-
válasz
failed #21948 üzenetére
180 szívósság? Az hangyafüggy...
Szerintem a legkirályabb PVE területre a sentry v. striker 5-ös szett SAVAGE kesztyűvel.
DPS-nél még a legfontosabb szerintem a critesely. Ez legyen minél nagyobb, 60%-nál tetőzik, ennél több nem lehet. LMG-t használ a karim, RPK74-et, nagyon pontos, nagyon faja...5-ös striker szetthez még jó megoldás lehet a felelőtlen skilles ( reckless ) mellény. De nekem még 1 olyan nem esett.
PVP-re mindenki deadeye v. alpha szettben megy, esetleg shoti és sentry.
Ha gearelődni akarsz, UG-t ajánlom, meg az incursionokat. Falconból sentryt, csapásmérőt, taktikus cuccot kapsz. Dragon nesten Deadeye, firecrestet, reclaimert...
Reclaimer nagyon jó, főleg ha supportot csinálsz. Régen én is DPS karikkal mentem, de mostanában föld alá is szívesebben megyek a reclaimer dps supporttal, valahogy jobban élvezem, hogy figyelnem kell a többiekre, sajnos sokszor a csapat nem figyel eléggé az elől arató DPS-ekre, és soha sem támogattak. Ezért lettem én a támogató
-
válasz
#35434496 #21940 üzenetére
Faja. Stickytol mint a szaros zsak, ugy csuklassz ossze te is? Nekem a pve striker szett 400e szivossaggal van, 230e dpsel, auggal, 60% critesely pulse nelkul. 11-13e-t critel fejre playeren. Csak jon a sticky, es borulok ossze mint az allat...
Ezert az alpha karim ( 450e szivossag, 220e dps mp7 majd 50% exotic resistel van, savage kesztyuvel. 15e-t critel fejre az mp7
-
válasz
Anonymus23 #21925 üzenetére
Most mindenki, aki pvpzik, deadeye+reclaimerbe tolja. 3 golyo testre m1abol, es mint a szaros zsak, dolsz el...
Osszeszokott csapat kell. Annelkul keptelenseg. Hiaba van jo builded, ha nincs aki gyogyitson, vagy lojjon...
Csaloval nem igazan talalkoztam mostanaban.
-
válasz
Anonymus23 #21921 üzenetére
Nerm, a striker köszöni, egész jólvan.
Régi Auggal 60% critesely, újjal is 40 felett van
Nagyon jól lehet vele szedni az embereket lefele.
A reclaimer support karimmal pvp-ztünk tegnap este.
PVE területre használom, így a 2260-as firearms kell a talentek miatt. Viszont PVP-nél ezeknel szinte semmi értelme. Így átteszem a karin a firearms pontokat healt-ra.
Jelenleg 150e DPS ( aug ) van 390e szívósság és 45e skill mellett. 4reclaimer +2 taktikus a szett alapja.Ha healt nyomok, és a csapat másik 3 tagja átfut rajta, már löhetem is a következőt. Lényegében folyamatosan lentvan a gyógyitás. A baj akkor van, mikor nem fut át rajta senki
Mert úgy kb 10 sec a 2 gyógyitás közötti érték.
Tetszik amúgy nagyon a reclaimer dps support kari, sokkal szimpatikusabb, élvezetesebb vele játszani, mint a gyógyító taktikussal.
-
válasz
Raulblanco07 #21919 üzenetére
Volt 1-2 jo harc, mikor csatlakoztam hozzad, de kiderult, pvpre a tuzfegyver helyett szivossagra kell kuldenem a pontokat csunyan.
ma ejjel megepitem.
Meg kesz lett az alpha kari is, csak egy jofele mp7 kellene hozza.
-
válasz
Anonymus23 #21906 üzenetére
Nekem sikerult kalibralni egesz kellemes striker szettet.
Sentryt be is tortem
-
A sebzeshez mindig tedd oda a firearms erteket.
Nekem 3200 firearms mellett :
Aug : 10.2 725rpm brutal-pusztito-adaz
Acr : 10.4 760rpm brutal-halal-adaz
Ez az alap, ezekre jonnek a modok.Aug kevesebb loszer, raadasul csak kozelre. 10m felett brutalisan csokken a sebzes. Acr pedig jo tavolra is, s kozelre is akkorat ut. Valamint 50 golyo helyett 60.
Kinek mi jon be, de en smg-t nem hasznalok mar. Lmg-k jonnek be. Brutalisan pontos az rpk74, es 9k+30% a sebzese, 88 loszerrel. Nagyon bejon.
-
válasz
arnikusz #21860 üzenetére
Van l86 is, 10k sebzessel, de amennyivel nagyobbat lo, annyival van kevesebb loszer. Meg mintha tavolra jobb lenne az rpk. Akkorakat lovok vele, csak pislogok.
Nincs is tavcsoves a karinal, acr + rpk74+ a kotelezo x45
Nagyon jok lettek az lmg-k, jo talentekkel aratnak... ( tegnap ug heroicon 2 lmb shotist szedett le 1 tarbol, imadom! )
En 5 striker es 1 savage kesztyuben vok. Ruhakon minden critsebzesre, criteselyre, pancelserulesre, elitesebzesre van rollolva, csak firearms gearmodot hasznalok criteselynovelessel.
-
G36 fokuszalt talentje azert nagy atb@szas, dobja a dpst szepen...
En most lmg huszar lettem. Rpk74-el tolom, eszmeletlen pontos, nagyon jo tars a striker szetthez. 38% critesely, 9e alapsebzes 3200 firearms mellett( +29% nem fedezekben levo ellenfelre + a savage talentes kesztyu ), brutal-halal-adaz talentekkel 200e a dps, es bontja az ellent szepen.
-
válasz
Anonymus23 #21846 üzenetére
En ugy tudom annak nincs limitje...
En most a critesely egekbe tornaszasat tuztem ki celul. 40%-nal jarok acrel, 60-nal 204es auggal
-
válasz
Anonymus23 #21844 üzenetére
En a savage kesztyuert megyek UG-t. Kellene egy firearmsos...
-
válasz
bendeguz76 #21841 üzenetére
2 fazis ennyit ad... 3 fazis ad 12ot.
-
Nerf ota hanyingerem van a g36-tol. En ACR-el megyek, kevesbe szor, picit gyorsabb is. Nekem az a favorit most.
Milyen karid van?
Dps? Support?Dpsbol en a sentry szettet ajanlom, egy jo svd-vel v. M1a-val nagyon jo. ( esetleg 4deadeye+2hunter )
Supportnak 2 lehetoseg van szerintem, heal support es dps support.
Heal support 4 tactician + 2 final, dps support pedig 4 reclaimer+2final ( esetleg 2 tactician )Sentry es tactician falconon esik a legnagyobb esellyel. Final Dzben, deadeye dragon nest.
Pc-n tolod? Ha igen, vegyel fel, kis karival ( dps support sentry tank ) mehetnenk undergroundba.
-
válasz
Anonymus23 #21707 üzenetére
DZ.
-
-
válasz
Raulblanco07 #21488 üzenetére
Ez az, taktikusom 600 feletti szivossaggal is 2 sec alatt elfogy sokszor. Ezt mar tobbszor kifejtettuk, dps karival megjelolt sentryvel neha 3000t sebez az svd 1-1 jatekosra. Na ott valami turpissag van.
Nezem youtubeon a sok nagyember buildjet. Es felenel jobb itt a fel forum karaktere. Megis, azok valahogy ellohetetlenek...
-
válasz
Raulblanco07 #21410 üzenetére
Jaja, m1a nerf utan nalam hasznalhatatlan lett. Hiaba sebez kevesebbet az svd, 10sec alatt tobbet sebzel vele. Olyan, mint regen az m44 -m1a viszonya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest