- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #20121 üzenetére
-
sith7
félisten
Na most tényleg sírok
[link]
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #20116 üzenetére
Állj !!!
A sírás az az én reszortom -
sith7
félisten
PP19 + AA12 Powa
-
sith7
félisten
válasz
Balika23hun #20089 üzenetére
igen, sajnos ... aki ezeket hordja, 3-3 felállásban, esetleg végső megoldással keverve, holnap, amint belép a játékba már nerfelve is lett a felszerelése
-
sith7
félisten
A rugókat piros b@szott nagy halálfej jelzi a térképen/radaron folyamatosan, és igen, mint írtam korábban, van, hogy rá se nézek a térképre/radarra, mert már nincs rá energiám
Múltkor már felpakoltunk szépen a helire, verőfényes napsütés volt, egyszer csak látom, jön egy csapat lila mob, na mondom sticky - t nekik, el is dőltek, mint a rohadt nád, megfordulok, és látom, hogy 4 rugó mászik fel a ládákon felénk ... előtte a lilákkal voltam elfoglalva, szóval nem vettem észre őket.
Ha meg nem volt még rugó, akkor ez van .. pulse - t mi is szoktuk felváltva nyomni kimentés alatt, és ha van játékos ,és észrevesszük akkor figyelünk rá
A kulcsszó: észreveszed, meglátod, vagy nem
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #20045 üzenetére
őszintén ?
fogalmam sincs már, hogy mi volt a szituáció, este 1/2 9 - 9 előtt nem nagyon tudok leülni, munka + 2 gyerek lefáraszt rendesen ... van amikor 2 gyufaszállal van már kitámasztva a szemem, hogy lássak is valamit, és örülök, ha el is találom a mob - ot. -
sith7
félisten
hogy az endgame annyiban merül ki, hogy legyél a világ legnagyobb görénye a DZ-ben,
Voltam, vagyok is DZ - ben, de nem azért, hogy görény legyek
Igen, egyetértettem vele, hogy a hátulról való lelövéshez nem kell nagy skill, de ettől még nem ez az endgame a játékban, legalábbis nem mindenkinek, ... nekem tuti nem
-
sith7
félisten
válasz
hitvanyalak #19899 üzenetére
Season Pass
-
sith7
félisten
válasz
american man #19882 üzenetére
jövő héttől úgy is jönnek az új "jobb" fegyverek, tervrajzok.....
elvileg igen
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #19844 üzenetére
Annyi köze lesz hozzá, hogy:
- itt is lesz egy nagy terület, mint a DZ - ben
- itt is lesznek különböző erősségű mob - ok, mint a DZ - ben
- lesz UG vendor, mint a DZ - ben
- UG lvl lesz, mint a DZ lvl a Dz -ben
- elvileg jobb/jó cuccok fognak esni, mint a DZ - ben
- állítható lesz a nehézség, amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - benpve
Nem lesz rugó, aki bármikor megölhet, mint a DZ - ben -
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19839 üzenetére
Akinek eddig nem tetszett, annak az Underground sem fog, akinek eddig tetszett annak az Underground is fog, kb ennyi.
Nem akarom védeni a panaszkodókat, én nem tartozom közéjük, nekem tetszik a játék, és a DLC - t is megvettem már, de ez így nem teljesen igaz.
Sokan pont a DZ miatt hagyták abba a játékot, most meg itt lesz az UG, ami egy pve DZ
-
sith7
félisten
Kedd után a jelenlegi build -ek is változni fognak rendesen ... aki mondjuk most 4 striker + 2 végsőbe szaladgált, és kellene neki még mindig a striker full bónusz, akkor az 5 +1 lesz max., és így csak 1 set bónuszait tudja majd csak kihasználni, és abban sem vagyok biztos, - bár ne így legyen - , hogy a jelenlegi bónuszok is maradnak a helyükön. pl. striker 3 -as + 50% chd ... lehet az most már 4-es bónusz lesz, és akkor ugrik a 3+3 -as build.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #19768 üzenetére
BF4 Second assault DLC most ingyenes lett, ha esetleg nincs még meg
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19727 üzenetére
Hm ... akkor elég lesz egy fegyvert találni, és addig tekered a talenteket, amíg ki nem dobja pl.: a brutális - halálos - élettöltős 3 -ast ?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19721 üzenetére
hogy nézzük DZ6-ot de minden lila, nincs ott senki.
Mert "ár/érték" arányban nem éri meg a kínlódást, főleg ha csak dz kredit / xp a farmolás célja
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #19635 üzenetére
Passz ... remélem majd megmondja
Más
Noob kérdés:
Az mindegy, hogy hova lövöm a sticky - t sebzés szempontjából?
Rá a mobra, vagy le a földre közéjük, vagy valami tereptárgyra ? -
sith7
félisten
Kifutottam a szerkesztési időből
Akkor miért van az, hogy úgy látom/érzem, hogy amikor 60-70-80k a képzettség, akkor nagyobbat sebez, mint alapból ?
Volt, hogy rálőttem pont a 32 - es sárgára, és talán 2 fehér csíkot ha levett belőle, amikor meg már ment a harc, - töltődött, vagy fel is töltött a set - akkor meg mondjuk páncél nélküli full életről megölte
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #19596 üzenetére
Nekem nincs ekkora szerencsém a cuccokkal, nekem csak ilyen jött össze: 75/310/41
Ha feltölt a set teljesen, akkor 81k a képzettség, azt hol tudom megnézni, hogy a sticky mekkorát sebez ? -
sith7
félisten
válasz
pendre54 #19591 üzenetére
A szívósság még csak - csak, de nála képzettség is van ... és taktikusnál az is lényeg, ha nem az a lényeg
pl.: 75% - nál jár az okos fedezék, és már lehetne újra ellőni; ha feltölt a set, sticky akkor robban a legnagyobb sebzéssel; pulse is fullra töltve adja a legnagyobb pluszt stb.
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
A DLC - ben a jelenlegi set - ekből is fog nagyobb gear score - s esni ?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #19288 üzenetére
begyulladt egy ideg
az finom
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #19284 üzenetére
Már ha tudok egyáltalán játszani, úgy beállt a vállam, hogy alig tudom mozgatni a jobb kezem...
mi történt ?
fáking légkondi a melóhelyen, mi ?
-
-
sith7
félisten
The Division | Weapon Balance Changes Revealed! Feat huge LMG buffs and Shotgun Stagger!
talán most sikerülni fog ...
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18983 üzenetére
Szerintem ment Sithre a csíterjelentés
Kikérem magamnak !
Miután visszajöttem, láttam futsz felém a 2 rugóval, megijedtem, és véletlenül megnyomtam a 2 -est, aztán az ALT + 2 -est, és aztán 4x a bal egérgombot ... többre nem emlékszem, Tisztelt bíróság.
Tegnap feleségem meglátta
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #18878 üzenetére
Aaaaz jó
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18675 üzenetére
biztosan
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18671 üzenetére
Se modokat, se gear -t nem cseréltem, csak a 2 fegyvert, de akkor valószínű itt van a kutya elásva:
A lényeges különbség úgyis az, hogy az SMG-nek alapból van 20-25% crit esélye, míg a többinek nincs.
köszi a választ
-
sith7
félisten
Van az aug - om 230k dps, 47% kitikus esély a karakteren
M60 160 k dps - ugynazokkal a felszerelésekkel, mint ami az aug - on van .... 11% kitikus esély a karakteren
Mindkét fegyveren van 24%, 27% kitikus esély
Hol a hiányzó 36% ?
Ugyanaz a gear mindkét esetben, csak a fegyver változik
-
sith7
félisten
válasz
szatyor1972 #18644 üzenetére
Nagyon durva képeket raktok be ... nekem összesen van 4 db 240 -es set cuccom, abból 3 magányos
2 módosító helyes set cuccot még csak nem is láttam
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18632 üzenetére
+1
Annyit még hozzátennék, hogy van pár ember, - nem sok hálisten - , aki elfelejtette már, hogy ő is volt kezdő , neki is volt olyan időszaka, amikor egy sárga cucctól már lefosta a bokáját örömében, és most is vannak még ilyen emberek, de persze velük kínlódni már nem buli, mert ott neki már semmilyen upgrade nem tud esni.
Sose felejtem el, amikor lvl 30 lettem , full lila cuccokban büszkén feszítettem 55k dps -sel ... aztán az "öreg" fiúk csapata elvitt 1-2 küldetésre, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire nokedli a gear -em
Azokban a napokban mást nem csináltak, csak lőttek, meg élesztettek ... engem
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #18598 üzenetére
Ott egy supply drop... és fut rá 3 játékos
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #18592 üzenetére
persze ... mindig más az oka
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18558 üzenetére
köszi előre is
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18535 üzenetére
Értem ...99k az nem rossz
Én csak M249 -et tudok csinálni egyelőre de az is csak 182 -es ... vagy talán 163 -as
milyen tulajdonságú módosítokat tettél az M60 -ra ?
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18531 üzenetére
értem ... akkor valami értelme csak van ... számok nagyobbak 3 esetén ? /sebzés, krit/
szerk.
M60 kraftolt, vagy talált ?
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18512 üzenetére
nekem a 20 -asom szokott begurulni a kocsik alá, és kurv@ nehéz kiszedni, főleg a dark zone - ban, mert uye ott mindig sötét van
egyébként érezhető a +1000 dmg az LMG -re ?
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18503 üzenetére
köszi a választ
-
sith7
félisten
válasz
m0h0senator #18494 üzenetére
M60 van nálad ?
Milyen settel játszol ? -
sith7
félisten
Igen ... ez vicces lett
-
sith7
félisten
DZ03 vendor
Tiszti M9 A1 tervrajz
M870 MCS tervrajz -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18432 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18385 üzenetére
Köszönjük
-
sith7
félisten
A tegnapi nap katasztrófa volt , olyan lagg, vagy nem is tudom mi volt, hogy az hihetetlen
Megyünk, egyszer csak , "Hol vagy ?" kérdezi Anonymus, mondom itt melletted ... hát én nem látlak ... feltenni nem tudtam a loot - ot a kötélre, őt hol itt mutatta nekem, hol 300 méterre oldalt tőlem, a mobokat nem tudtam sebezni, volt, hogy nem is láttam azokat se , csak sebződtem, mert lőttek, de csak elfutni tudtam előlük.
Aztán én nem láttam őt, ő meg ott állt mellettem, meg ilyenek.
Aztán megint jó lett minden kb. 10 percig, és megint kezdődött előről minden
Amit a chat - be beírtam, azt egyszerre el tudta olvasni, viszont nekem csak kb. 10 perces késésekkel jelent meg a válasz.
-
sith7
félisten
RPK74 tervrajzot megvette valaki ?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18186 üzenetére
+
dz kredit farm gyorsabb
xp farm gyorsabb - előbb hal a mob, és ugyanannyi xp -t ad, mint a 201+ - es DZ
alapanyaggyűjtés
kevés rugó van
cheater - rel nem nagyon van,-
loot- t nem kell nézni, mert úgyis zúzda lesz, kivéve ha zöld csomag van
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha
inkább Te vigyél minket magaddal -
sith7
félisten
válasz
kovimester #18142 üzenetére
szerintem ... én is meg fogom
... aztán meglátjuk, ... nekem is volt régen egy 182 -es, és úgy rémlik, nem volt rossz
-
sith7
félisten
Boo - s vendor AK47 - et megvette valaki ?
Vélemény ? -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Nem tudom, hogy csináltad, de ezentúl is így csináld
-
sith7
félisten
A dz mai tanulsága:
A rugók, különösen a manhunt - osok még mindig nem bírják az M44 + robbanólövedék kombót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Macbook White 13" unibody
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest