- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44847 üzenetére
2520-ba került nekem egy nagyon alacsony armoros gear miatt, de ebben a három fegyver is benne van már...
-
pzstm
titán
vannak gyűjthető telefonok is, de nem mutatja térkép őket, nem tudom, ezt lehet-e majd unlockolni vagy ilyesmi
-
pzstm
titán
27 exotic cache kinyitva...nulla darab house vagy bármilyen más új exotic fegyver
-
pzstm
titán
Tölthető a patch, Xbox-on 10,4 GB
-
pzstm
titán
Remelem 1.8 datum bejelentes jon:
We will be hosting a State of the Game this Thursday, November 30 at 11:00 AM EST / 5:00 PM CET! See you then, Agents!
-
pzstm
titán
1.8 targeted early december....
külön pompás lesz, hogy Dec5 Destiny2 dlc és dec 12 Xbox release date of PUBG
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44193 üzenetére
gondolom leghamarabb csütörtökön lesz infó, jövő keddnél hamarabb kizártnak tartanám hogy elérhető legyen.
-
pzstm
titán
Classified tactician 6-os bónusza bekerült PTS2-be? valaki be tudja rakni esetleg?
-
-
-
pzstm
titán
arról vna infónk hogy az optimization station csak 1.8 után megszerzett gearekre jó, vagy a most kilootoltakra is? Nekem az lenne a logikusabb ha a mostaniakra is nyilván, de hátha mégsem...
-
pzstm
titán
végre esett nekem is egy classified item GE óta DZ-ben..
PLayer dobta
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #42804 üzenetére
pontosan...ezen agyaltam én is...meglátjuk majd
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #42796 üzenetére
igen, de 1.8-ban nem is ezek a szettek lesznek tesztelve amiket most hoz a GE
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #42794 üzenetére
uhh köszi, remélem lesz időm...reclaimer nagyon szimpinek tűnt, striker az maradt ami volt utolsó PTS-en? Mert érdekel az is eléggé akkor
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #42792 üzenetére
tudjuk melyik három jön most harmadikán? lehet volt már és lemaradtam
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
én csak csúnya maszkot kaptam, igaz nem is nagyon erőltettem meg magamat
-
pzstm
titán
Due to unforeseen technical difficulties, PTS Console maintenance is extended. No ETA as of now. Stay tuned!
-
pzstm
titán
PTS3 deploy megy épp konzolokra. Körülbelül három órát tart.
-
pzstm
titán
PTS3 konzolokon jövő hét keddre várható
-
pzstm
titán
Megjott a PTS invite, vissza is igazoltam.
13-an indul konzolon
-
pzstm
titán
konzolosok közül van aki tudja tölteni? kapott meghívót?
-
pzstm
titán
Agents, PTS maintenance incoming 13:30 CEST 7:30 EDT 4:30 PDT. Approx. 3 hours. Deploy PTS 2 for Update 1.7.
konzol PTS is kellene, hogy jöjjön...bár én még nem kaptam invite-ot....
-
pzstm
titán
Tovabb tart a karbantartas, kiadjak az invisibility fixet
-
pzstm
titán
Szokásos karbantartás holnap:
Here is the change to be implemented with the March 16th maintenance.
Fixed an issue where players in Last Stand would receive points for healing a player that is out of combat.
Fixed an issue where players in Last Stand would receive points for reviving themselves. You should only receive points for reviving other players.
Fixed an issue where players in Last Stand would receive points for over-healing.
Fixed an issue where reviving another player would stop working if the player who was performing the revive was interrupted by a shock effect.
Fixed an issue where reviving would stop working if on a player if the revive was completed or cancelled while they were giving up.
Fixed an issue where reviving multiple players at once with the First Aid Defibrillator mod or Recovery link would not allow those players to be revived by others if they went down again.
Fixed an issue with Last Stand matchmaking that would cause Delta errors if you load slowly into the game. -
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #35751 üzenetére
jah a meggyújtós? ok, azt tudom, de érdekes, konzolon olyan túl sok nem jött szembe Last Standben....shock turret annál több....
-
pzstm
titán
válasz
LedyGyuszi #35749 üzenetére
pedig igencsak nerfelték a seeker mine-t....
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #35672 üzenetére
óóó hogy az a 9 másodperc
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #35668 üzenetére
vótmá'
-
pzstm
titán
Here is the change to be implemented with the March 9th maintenance.
Fixed a bug where players in Last Stand could score points for healing skills.
Fixed an issue where Last Stand matchmaking would sometimes place you in a full session.
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region. -
pzstm
titán
nyilván nem leszek, szóval számítok rátok
-
pzstm
titán
.
-
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34181 üzenetére
ez a kamu duma, hogy sony-ra meg MS-re várnak....3-4 nap alatt code review is lefut és visszajelzés is jön...ha ezen a héten hétfőn beadták volna, akkor pénteken zöld lámpát ad nekik MS...
jövő kedd akár jó is lehetne
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34177 üzenetére
Ok...
1.6 date???ulnek rajta???
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #34173 üzenetére
Koszi mindkettotoknek
-
pzstm
titán
ma este lesz SOTG?
(nézni ugyan nem fogom tudni, de remélem mondanak konkrétat)
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #34138 üzenetére
igen, és ez azért sokszor nagy előny lehet...competentnek nem feltétlen kell 3. helyen lennie mondjuk....unforgiving, responsive, competent és Destructive négyes elsőre nekem nem hangzik rossznak
-
pzstm
titán
Agents, maintenance incoming. Feb. 16th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST approx. 3 hours.
-
pzstm
titán
sajnálom a Firecrestet
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33733 üzenetére
ezeket kérhetném emberi nyelven esetleg?
(kompetens gondolom competent
)
én nagyon szeretnék Navy MP5 N-el menni újra
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33703 üzenetére
Ha ez az utolso PTS mondjuk holnapig, akkor szerintem johet egy hettel hamarabb is
Ma semmilyen bejelentes nem lesz SOTg-n annyit mondott Hamish.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #33573 üzenetére
SMGs have been given back their Critical Hit Chance, with a maximum roll of around 22%.
hoppácska
előveszem lehet újra a jó kis Navy MP5-ösömet?
-
pzstm
titán
PTS! is coming!
Greetings Agents,
The Public Test Servers will shut down for maintenance on Tuesday, February 7th at 4:30 PM CET / 10:30 AM EST / 7:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 2 hours.
During this maintenance we will deploy PTS 4.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Nagyon remélem, hogy jövőhéten nem lesz 1.6 final release
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest