- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Köszöntem az infot!
Akkor marad ez a verzió, láda gyűjtés.Kimentés.
Aztán remélem nem sokszor utaznak majd rám.Solo-ban annyira nem akarok rugózni.
Pláne, hogy lehetne erősebb is a Banshee settem.....
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Mi a legjobb módja a DZ credit farmolásnak?
Már össze dobtam a Banshee Gear-t is, de így se adja nagyon.
Kellene gyorsban vagy 200.000 cash
Próbáltam kinyírni egy raklap ellenfelet, de alig-alig dobnak pézt.
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #33304 üzenetére
Én a Dead Eye -ra gondoltam...mellé esetleg valami páros set vagy 2 neves gear, esetleg arany gear.
(#33305) PETEE78
Vegyes lenne, de egyelőre inkább PvE, mert direkt DZ-re, másik Gear Set van.
Egyébként az Alpha Settel + Savage kesztyű, már bepróbáltam a mesterlövész stílust, de inkább konkrét settet szeretnék erre össze rakni.
Az meg világos, hogy ott a jutyub, de itt is van pár tapasztalt ember.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33301 üzenetére
Coool!
Redditen lehet be kellene dobni.
(#33303) bunfi
Nagyon baxó....szintén mehet petícióban, in game tartalomnak.
Más valaki?
Egyéb építő jellegű? -
myckey
veterán
Halló urak!
Mit gondoltok, melyik a leginkább hatásos gear set egy mesterlövész karakterre?
Miből kellene, és mennyi?
Játék stílusra a kevésbé fejlövés orientált kellene, szerintem, mivel a direkt headshot, nem minden szituációban kivitelezhető...valamint lehetséges, hogy inkább a magasabb tűzgyorsasággal rendelkező "csipa" lenne használatban. Bár ez is képlékeny még.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33253 üzenetére
Nem mondod.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #33211 üzenetére
Ne is emlegesd az elektronikás Alphát
Még mindig nem sikerült találnom egy épkézláb Alpha tatyót....
Pedig már csak az kellene egy OP setthez.... -
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33099 üzenetére
Azt tudom, de magán az elgondoláson nem kell változtatni?
Marad a +HP -s a "meta" cucc?
Mondjuk ha a SkillPowerre lesz érdemes gyúrni, akkor valószínű azt kell pakolni ahogy csak lehet...
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33096 üzenetére
Egyelőre, aztán majd változik a menet....
Vagy , ha csak a módosítókat vesszük alapul, akkor nem feltétlen fog borulni a rend?
Mondjuk a Stamina szorzójának a nerfelése ?Meg ugye az Armor, HP -val történő felcserélése?
-
myckey
veterán
Heti küldi: Weekly HVT ( High Valu Target-s )
Én ezt hívom heti küldinek.
Nem szokásom HVT-z ni.
Egyébként igen, az van amit mondasz,meg amit már fentebb írtam is egyből a hsz-ben....én már bevégeztem az adott küldetést, aztán így nem kaptam rá cumót.
Én nem érzek semmiféle zavart.
-
myckey
veterán
Olyan van, hogy a heti küldiben ( legnehezebb ) a csoportom minden tagja kapott lootot a 3 fő-fő dagadt boss-tól, én meg egyiktől se kaptam semmit?
De még a missio végén járó jutalmakat se osztotta ki a részemre.....Az élet nagy gondjai.
Esetleg az lehet, hogy én már megcsináltam ezt a heti küldit?
Mivel nem én jelöltem ki, hanem a haverom.....Ez esetben a tudatlanságom végett lehet savazni.
-
myckey
veterán
Köszi.
Egyébként semmilyen , általad felsorolt problémája nem szokott lenni és nem is volt.
Jó ideje együtt szórakozunk már, sok más game ben is.
Ja igen, Élő szerverről van szó.
Illetve elég erős a netkapcsolata is, kellő sebességgel.Nagyvárosi...Ahogy írtam, soha semmilyen jellegű problémája még nem volt. ( ezt nem teljesen szó szerint, )
Itt meg elég gyakran jön az üzenet, ( mikor kidobja ) a szokásos, ami után lehet jelentést küldeni az UBI nak....
Ezért is írtam, hogy a tanácsolt dolgokat is kipróbáltuk már..( amit uplay-ben kell kikapcsolni, játékban beállítani, háttérből kilőni ecetera....)
Survival után pl. rendszeresen ledobja a játék, szinte csak nagyon ritkán tudja megnézni az összesített eredmény listáját...mert mikor kitölt neki, vége is a dalnak.
Alt+Tab kombóról ne is beszéljünk
Nekem is van egy-egy összeomlás. Pláne mikor véletlen ablak módban indul a játék...vagy az alt+tab..
De ez nálam elenyésző, már már említésre sem méltó. -
myckey
veterán
Világos.
Az megy és játszik mással, ahogy érzi.
Mi most úgy állunk, hogy még elviszi a hangulat a hátán a társaságot, valószínű, ez idővel alább hagy ( Nekem még csak 200-300 óra között van benne ) , de most ebben az 1.6 ban is lesz tartalmi változás, az is ad egy kis lökést, valameddig.
Más:
Havert elég sűrűn ledobálja a játék.....zavaróan sokszor.
Próbált már Uplayen mindent kikapcsolni, a gépén nem fut semmi extra a háttérben ( sőt már szinte semmi )
volt már dx11-12......
Egyedül annyit jelez neki rendszeresen a játékban, hogy gyenge a kapcsolat a szerverrel...Van még valami ötlet?
-
myckey
veterán
válasz
akoska07 #33012 üzenetére
Még ha nagyon gáz is lenne, akkor is bőven el lehet ökörködni haverokkal, lehet farmolni, ilyen olyan játék módban partyzni...
Maximum a PvP DLC megy a polcra.Igazából nekem a csapat része jön be nagyon, jó szokott lenni a hangulat, azt meg úgy se tudják tőlünk elvenni...
Remélem.
-
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #32984 üzenetére
Magát a játékot követem az első hírek óta, mivel a zsánerem...( ez buzis
)
Csak azért nem lett hamarabb behúzva, mert sok volt a kezdeti kritika, na meg se idő, se teljes összeg nem volt.De mindegy is.
Én remélem, hogy még tudnak ezen a frissítésen csiszolni, illetve nem tolják el totál olyan irányba, ami megölné a játék menetet..
Igazából a PvP DLC csítbirodalmától jobban tartok, mint a mechanikai változtatások miatt előforduló "anomáliáktól" .
Ez a kis kezdeményezés nem volna hülyeség, másik játékban, én is benne voltam hasonlóban, csak ott az Obsidian volt a célpont.
-
myckey
veterán
R.I.P. Division!
Ez most menő!
-
myckey
veterán
A 6 darab helyre, te úgy rendezed el a felszerelést, ahogy jól esik.
A bonus a Gear-re úgy jár, hogy az adott settből 2 , 3 vagy 4 darab van meg. ( 2 után az első bonus, 3 után a második, 4 db. után mind a 3 bonus aktiválódik )
Tehát rakhatsz össze te 2-4, 3-3, 2-2-2 összeállítást is, vagy akár a 4 darab egyforma mellé, 2 darab neves arany felszerelést...
Fegyverben nincs. Ott a jártasságai/Talentjei vannak. Illetve ugye a Gear sett bonus, kihatással van a fegyverre, vagyis össze kell őket hangolni...
Nagy vonalakban.
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32851 üzenetére
Ez kell a népnek, meg esetleg még a medvedisznóember jelmez is jöhetne!
A DLC-s rész az úgy rendben van, ha azt a rendszert követik, mint a rainbow-ban.
Bár kérdéses, meddig terveznek a játékkal.....életbe léptetik-e még itt is, mondjuk az év későbbi szakaszában, valamikor. -
myckey
veterán
válasz
vaakuum #32839 üzenetére
Ismerős a beakadás.
Haverral mentünk túlélőzni, erre fel egyik ajtó mellé lecövekelt, a sarokba.
Az volt a "mákunk" , hogy a közelben találtam egy mobot, akit sikerült oda csalnom, és kinyírta a havert, én pedig utána a botot....majd aztán újra élesztettem a cimborát.
De volt már ilyen PvE Fő küldiben is.
Akkor szintén az volt a megoldás, hogy jött halál a csapatra, és újra kezdtük az előző mentési ponttól.(#32838) micafighter
Oda tette a srác a képzettséget. -
myckey
veterán
Hirtelen azt hittem ,valami chat ablakot nyitottam meg, de aztán látom, hogy valóban a Div. topicban vagyok......
(#32826) Elims
Befolyásolja a képességeidet.
Mikor egy adott "skillt" kiválasztasz, ott lehozza az alap tulajdonságait, valamint , hogy az általad használt/épített Képzettség/elektronika , mennyire módosítja azt.Erre lehet szintén karaktert építeni, Gear Settet össze rakni.
Valószínűleg az 1.6 -ban nagyobb szerepet is kap majd, fórum társak beszámolói alapján. -
myckey
veterán
válasz
micafighter #32790 üzenetére
Akkor így jobban előtérbe kerülnek a Skill alapú játékosok...még lehet jó is, mert nem fog annyira eltolódni a játék a szívósság felé.
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32782 üzenetére
Mennyire van kihatással a játékmenetre az, hogy felezték ( titokban ) a stamina szorzót.....? ( fentebb -bunfi- tért ki rá )
Tehát, hogy kevesebb lesz így az életerő...
Vagy aránylag kompenzálva lesz a 80K hp-val?(#32784) vegitossj7
Ok, kösz! -
myckey
veterán
Urak!
Szokott itt valaki Taktikai MK 16-ot használni?
Bár a tűzgyorsasága nem túl acélos az Assault rifle kategóriában, de a pontossága és a töltés sebessége nem rossz, és persze a lövésenkénti sebzése egész magas, kategóriában.
(#32764) akoska07
A múltkor rendesen bele mentem ebbe a "sprint" közbeni tárazásba.
Igazából, mivel a játéknak semmi köze a realitáshoz, hagyhatnák is a fenébe.
De én simán elfogadom az ellenkezőjét is, nekem az úgy megszokottabb, minden szemszögből.
Gondolom a játékmenetet akarják lassítani? Ne legyen olyan sok eszeveszett futkározás?
Bár ez inkább PvP -ben módosítana valamit a meneten. -
myckey
veterán
válasz
micafighter #32754 üzenetére
Köszi!
Egyik másikat néztem én is, illetve ez a tár is jó lehet, talán.
Extended Magazine--DZ West 34th / Ez több kapacitással és kicsivel több tűzgyorsasággal bír, de ugye nem játszik a képletbe a kritikus találat esély. Helyette a töltés gyorsaság van.
(#32755) swagger55
Volt itt azért ez meg az
De a lényeg , hogy alakítják a dolgokat, lehetőleg hallgatva az észrevételekre!
A módosítások pedig egyelőre pozitívak, már amennyire most átjön a hozzászólásokból.Persze tökéletes közelében úgy sem leszünk soha. De ez már más történet. Meg ez szubjektív is.
-
myckey
veterán
Frissült az árus lista....
Valaki körbe nyálazta már? -
myckey
veterán
Nagy kár érte, hogy nem full auto....
Pontossága és töltés ideje megkapó, de a stabilitása valóban nem túl acélos.Jelenleg egyébként 6600 firearms-szal 32K az alapsebzés, és 1-2 szettel egész jól lehetne hasznosítani.
Alpha+Famas mellé sem egy rossz dolog, de akár Predator vagy Striker is jó sztm..Viszont ha valóban élni fog az a buff, akkor sokat fog rajta dobni .
(#32736) swagger55
Akkor lehet nem is lesz olyan rossz ez a frissítés+DLC, mint az itt be lett harangozva? ( Jó pár hsz-ben )
-
myckey
veterán
Urak!
Most kaptam Survival "futás" után egy ilyen Urban MDR gépkarabélyt.Ez jóféle?
-
myckey
veterán
Az mitől lehet, hogy a cimborám ugyan teljesítette az adott terület ( Murray Hill ) mellékküldetéseit, de mégsem nyílik meg neki a "találd meg és pusztítsd el" missio, ( ami célpont infot adna ) ha oda megy a térképhez a menedék helyen.
Azt írja neki, hogy teljesítse a régebbi kis küldiket...na de azok már le lettek pucolva.
-
myckey
veterán
válasz
Habib[HUN] #32660 üzenetére
Szerintem is rendben van, hogy itt derülnek ki ilyen baklövések.
Élesben már lehetne őket szidni, mint a bokrot.
-
myckey
veterán
válasz
Rony949 #32568 üzenetére
Maga a játék szerintem megéri a pénzt.
Nagyon sok órát bele lehet ölni, társaságban pedig kifejezetten nő a játékélmény ( sztm )Igazából azt kell eldönteni, hogy első körben az alapot veszed meg, majd kiegészíted ezzel-azzal, vagy pedig egyszerre ami belefér....( van olyan a társaságomban, aki így vagy úgy járt el )
Viszont mindenképp valami akciót keress.
Én pl. a Gold kiadást vettem 10.000 + egy pár szá Ft-ért.
Egyébként ha az alapot veszed meg, azzal is jól jársz, el lehet lenni Underground és Survival nélkül+ a most következő PvP DLC...
Ezek inkább színesítik a játékélményt, illetve kicsit jobban össze tudod szedni magad velük. -
myckey
veterán
Urak!
Nem úgy volt, hogy az 1.6 -tól adnak majd a civilek Célpont Infot? ( Ami a napi és heti kiemeltekhez kell )
Mert az előbb adott egyet az egyik "csöves" .
-
myckey
veterán
Kösz urak a választ!
-
myckey
veterán
válasz
RichieTri #32407 üzenetére
Játszol is PTS -en az 1.6- val ?
Vagy csak a fórumon kialakult hirtelen hangulat változás mondatja ezt veled?
Egyébként én akárhol nézek be a hivatalos fórumra ( PTS kapcsán ) mindenhol azt látom, hogy ezek nem végleges dolgok. Képlékenyek, módosulhatnak.
Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy akkor török majd pálcát, ha itt lesz, fenn lesz, szar lesz......addig nem.
(#32406) VincentVG
A kalibrálás szerves részét képezi a játéknak.
Fegyvereknek a talentjeit ( jártasság ) , valamint a Gear ( felszerelés ) tulajdonságait ( attributes ) tudod velük módosítani, összehangolni, saját játék képedre alakítva ezzel a "cuccost" .
Annyi a lényege, hogy a mutatókat át lehet pörgetni másik -hasznosabb- valamivé, de ezeket az új opciókat a gép dobja be, azok közül lehet választani.
Jó dolog ez akkor pláne, ha valami Talent nem él a fegyvereden, mert nincs hozzá elég a kiszabott értékből.Ez így a teljesség igénye nélkül.
Itt a fórumot érdemes böngészni, sok jót mondanak a kollégák, tőlem tapasztaltabb emberek.
-
myckey
veterán
válasz
szcsaba95 #32394 üzenetére
Szervusz!
A célpont info-s küldetés, ( amiért kapsz pontokat ) a menedékhely/safe house -ban gyűjthető be.
A térképénél kell felvenni a "keresd meg és iktasd ki" nevezetű küldiket.De ezek csak akkor érhetőek el, ha a menedékhelyhez tartozó terület , ki van pucolva a kezdetleges mellék küldetésektől ( JTF tiszt és Bázis pontos ) .
#32396) cain69
Így már világos, megyek is nekikezdeni a napi farmnak.....
Csövespowaforever! -
myckey
veterán
Érdekes dolgok ezek.
Eddig az volt, hogy de jó lesz az 1.6...
Most ott tartunk, hogy lócar az egész....Lehet valamit ennyire elbacni, vagy benézni?
-
myckey
veterán
válasz
arnikusz #32279 üzenetére
Szintúgy osztom a véleményed.
A sötét zónának van egy jó feelingje, de a kinti területek is hangulatosak tudnak lenni, akár random játékosokkal. ( sokat dob a csapat megléte )
A túlélő és az Underground pedig kellő mértékben hoz változatosságot, ha már egy kicsit belefásultál a PvE területekbe.
Remélem jól sül el a Last Stand is.
Na és persze az 1.6 -
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32154 üzenetére
Na igen, szomorkodom is, hogy nincs Central Park....
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Valaki találkozott már olyan "problémával", hogy a játékban nem lehet a fényerőt szabályozni.
Ugye van a beállításokban a csúszka, de az nekem olyan fix 50%-on áll, hogy csuda.
Azt írja alatta a kis szöveg tégla, hogy csak fullscreen mod-ban lehet változtatni.Na de kérem, há nekem aztán teljes képernyőn van , akkor hol a probléma?
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32045 üzenetére
Na mi lesz este?
Csít endzsín?Na de poén odébb.....nem tudom ,hogy gondolják ezt a komolyabb PvP DLC -t, ha ilyen szinten hagyják ezt az egészet érvényesülni, mint amit prezentál a videó is.
Ebből lesz majd anyázás, mivel ez egy koncentráltabb közeg lesz....jobban kijön majd a kuki a zsákból.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #32040 üzenetére
Ez komoly?
Ekkora szöveget, tuti csak onnan tudtak leakasztani.
Félelmetes ez a hozzáállás.
-
myckey
veterán
Erre az Armor - Health módosításra leszek kíváncsi.
Nem feltétlen lesz ez rossz, már amennyire így elsőre kivettem a közölt adatokból.
Meg aztán, nem vész el, csak átalakul.
Ez a tárazás dolog pont nem érdekel....
A többi meg egész jó tartalmi változás.
(#31959) akoska07
Azzal csak az a baj, hogy sosem lesz belőle gta vagy mgs ......
Trololol lvl 100..
-
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #31937 üzenetére
Nem megengedett, kivitelezhető.
Ahogy fentebb írtam.
A játék közbeni "sprint" helyzetet úgy kell felfogni, hogy abban nem megoldható a biztonságos tár csere.Ott van rá a kocogás.
De még az sem teljesen perfect.De túl sok lesz már ebből .
Ilyen lesz azt kész.
Felőlem maradhatott volna úgy is, ahogyTi meg vegyétek figyelembe, hogy egy játék mechanikai elem módosítására adtam/próbáltam, szakmai magyarázatot.
Ne nekem intézzétek a " ez nem egy szimulátor és hasonló" monológokat.
Ott van rá a fejlesztő gárda. -
myckey
veterán
válasz
PETEE78 #31929 üzenetére
Mondjuk úgy, van benne bőven tapasztalatom.
Nem szokásunk sprint közben tárat fegyverbe helyezni(#31930) TommyS_27
Valós harci körülmények között, nem nagyon fogsz sprint közben tárazó emberel találkozni.Egyébként nézzétek meg, a játékban kocogás az alap mozgási sebesség, az már reálisabb.
A maximum sebesség közbeni tevékenység, már nem az.
Úgy kell ezt felfogni, mintha real-ben úgy futnál, ami a csövön kifér.
Csak a játékban ez olyan sebességben van lemodellezve, amilyenben. -
myckey
veterán
Teljesen helyén való.
Életszerűbb lesz a dolog.Tetszik a kalibrálás kibővítése is.
Túlélőben az elesett társat csak akkor lehet felhúzni, ha van nálad med. csomag....ez is jó meglátás.
Civilek adat infot adnak.
Scavenger Box world tier szinteződésss
Skill Power is szinteződik a Tierhez..
A kevésbé használt képességeket is módosítják..( Sticky Bomb, First Aid and Shock Turret.)
Health veszi át az Armor szerepét.
Exotic elnevezésű lesz a neves fegyver és felszerelés...új színnel.Lesz Egzotikus fegyver szett is..Stb....
Central Parkot akarok.
Írtam már? Nem baj.. -
myckey
veterán
válasz
micafighter #31875 üzenetére
Nem volna baj...
Legalább tier 5 ös cuccokat adnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest