- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49094 üzenetére
Köszi!
Olvastam minap,első 2-őn megint dolgozokAztán meg ugye ünnepek,de majd legközelebb...
Most legalább megtudtam csinálni,hogy legalább egy jutalom fokozatot elérjek,tegnap sokat dobott a legendás fokozat a a times-nál,na meg a jó csapat,szerencsére -
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49091 üzenetére
Jó,hogy event van,jó sok idő marad belőle a végéig.Asszem sok mindent nem kell már farmolni
-
Gubu0101
veterán
Uplay másnál se müxik?
-
Gubu0101
veterán
Végre már az egyik földalatti küldetésnél,csak be adta a házat.Már egy ideje vadászom
-
Gubu0101
veterán
Egzo cuccokat bármelyik résznél bármelyiket meg lehet szerezni,vagy van kimondottan olyan amit pl. csak DZ-ben ad?
-
-
Gubu0101
veterán
Most vagy én vagyok mázlis vagy csak nem volt reklámozva,de a föld alatti résznél nagyon adja a egzo cuccokat.3 nap 8 fegyver 1kesztyű 1 mellény amit dobott,vagy ládából vagy boss.
Amit lehet venni árusnál fegyvert,már mind meg van,legalább ezekre nem kell költeni
Ez az event meg pont a legpocsékabb időbe jött,hogy hétvégén melóztam.2900nél jártam 2800nál már adott volna egy maszkot,tegnap felnéztem már 6000 fölött voltam a sorba
Viszont azért megnézném óránként,hogy lehet 30k fölött GE creditet farmolni,az azért oda ba...z -
Gubu0101
veterán
De szeretem a föld alatti résznél,mikor pont akkor jön a 2 npc mikor nem számítok rá.
Tegnap a 2 splinter cell-es fazon ma meg 2 vadász.Sikeresen meg leptek,főleg azzal,hogy van eü csomagjuk
Tegnap az egyiket sikerült ma egyet se,pont sarokba szorítottakŐk amúgy adnak valami jó cuccot?
-
Gubu0101
veterán
Hali!
Érdemes az Undergrund dlc-t megvenni?
Most gondolkozok,hogy még azt hozzá csapnám az alaphoz,pvp-s dlc-k annyira nem "izgatnak". -
Gubu0101
veterán
Ma du nekem is volt egy szép hátbatámadós renegát,aki sunyi alattomosan járt el
Ledobták csomagot DZ-be szépen neki indultam,hátha megszerzem más előtt,elkezdtem aprítani körülötte a jó népet talán még 2-3 lehetett hátra,egyszer csak megjelent egy játékos,nem is foglalkoztam vele,lőttem az ellent fedezékből erre átváltott és szépen hátulról szétkapott
Szerencse,hogy nem volt csak egy láda nálam,mire vissza mentem,hogy levadásszam már köddé vált -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #46914 üzenetére
"A Péntek/Szombat/Vasárnap késő délután és este az a god mode játékosoké meg a sok agyhalott trashtalk pszichopatáé."
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest