- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Valaki segítsen már légyszi Discord ügyben. Eddig működött normálisan, ma délután megbolondult, és különböző hibaüzeneteket kezdett dobálni, amikor meg akartam nyitni. Letöröltem majd újratelepítettem vagy háromszor, de továbbra is gondok voltak. Utoljára egy registry pucolós programmal szedtem le, majd telepítetem újra.
Most úgy néz ki, hogy ez segített, mert el tudom indítani, csak nekem az kellene, hogy mint eddig, a megnyitása után az itteni PH-s Division szobát el tudjam érni gyorsan. A képen a + jelnél eddig a Division logója volt, arra rákatt, és már bent is voltam, most csak ennyi látszik.Na, ezt kéne valahogy visszakapni, remélem érthetően írtam, hogy mit szeretnék.
-
válasz
Brownage #18837 üzenetére
Igen, ez valóban egy ilyen egyedi mix lenne arra a küldire, de az igazság az, hogy amit alapból használok az se sokkal izmosabb. Ott ilyen értékek vannak: 216978/355195/15080. Sajna csak ilyen cuccaim vannak, ráadásul az utóbbi időben a DZ-ben is csak zömmel szir-szar sárga cuccokat kapok, elvétve kapok zöldet, azt legalább jobb áron el tudnám adni.
-
-
válasz
Anonymus23 #18726 üzenetére
Március végén vettem meg csak az alap játékot, mert rávártam jó 2 hetet a megjelenés után, hogy milyen vélemények lesznek. Eddig kb. 320 órám van benne, szóval már a pénzemnél vagyok
, de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.
Nekem alapvetően a Battlefiled széria jön be, az elmúlt évek során több ezer órát toltam bele, csak a BF4-ben van majd 1800[link], és ugye ősszel itt a BF1, akkor muszáj lesz visszamenni, ha esik, ha fúj.
Kérdés továbbá, ha jönnek sorba a DLC-k, mi lesz azokkal akiknek csak az alapjáték marad? Konkrétan, hogy alakul majd a DZ, lesz egy harmadik vari is, ahová csak a prémiumosok járhatnak? Abból indulok ki, hogy a DLC-kel vélhetőleg tovább lehet majd fejlődni a mostani szinteknél, és jó eséllyel az így túltápoltakatmár nem engedik rá a csóró, mezei alapjátékosokra, vagy ki tudja.
-
Üdv!
Amennyiben, a "szerintem lefordítom" megjegyzéssel esetleg a fordítás hasznossága iránti kételyeidnek akartál hangot adni, akkor én mindenképpen megerősíteném ezt a szándékod, amit előre is köszönök.
Lehet, hogy kissé önző vagyok, de sajna nekünk úgy 45-50 évvel ezelőtt még az orosz lőn a kötelező az oskolában. -
Üdv!
Érdekelne, hogy mi van akkor, ha valaki ad abszurdum, egymás után ötször lenyomja a Falcont CH módban, akkor is minden kör után dobhat 240-es cuccot, vagy van valami napi limit?17189 Bár reggel még lebeszéltél róla, de akkor lehet, hogy én is eltapsolom azt a kis pénzecskémet erre a cuccra, egye fene, egyszer élünk.
-
válasz
Snip3r_HUN #17140 üzenetére
Köszi, akkor egyelőre fialtatom a lovét, bár amilyen xar jelenleg a jegybanki alapkamat, háát..
-
válasz
Snip3r_HUN #17137 üzenetére
Üdv!
Ha már voltál szíves berakni az új vásárolható cuccokat, akkor én a sniperral kapcsolatosan kérném a véleményed, hogy megéri-e eltapsolni erre ennyi lóvét?Nagy keservesen épp most szenvedtem ki a 75-ös szintet, összevakartam eddig 395e DZ-s zsetont, nem szívesen cseszném el értelmetlen dolgokra. Egyébként jelenleg egy 183-as első hullámos akármi sniperem van, ilyen 34-35k-s sebzéssel, nem egy nagy kaland, nem is igazán használom.
Szóval vegyem, vagy várjak még, mert lehet ennél jobb cuccos? -
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Azért erre én is kíváncsi volnék, hogy mégis mi merre, hogy lehet egy nap alatt ennyit összeszedni, mert én kb. 200 óra után, még mindig csak a 66-os szint környékén bóklászok a DZ-ben, és összesen nem tudtam még ennyi idő alatt összeszedni 267e kreditet. Ja, és egyébként én csapatban járok ismerősökkel.
-
válasz
Anonymus23 #15582 üzenetére
Azért lehet, hogy megint neki kellene ugrani ma, vagy egy-két nap múlva, mert szerintem amig nem tudunk beszerezni egy-két 240-es szintű cuccot, addig aligha fogunk feljebb lépni a jelenlegi 201-205-ös szintekről.
Az új ingyenes küldetés meg, ha jól rémlik csak 220-tól lesz csak elérhető, vagy javallott .
Közben olvasom, hogy egyel feljebb már linkelték is a hírt, szóval gatyót felkötni.
-
Nos, én már elmúltam 41 éves, amikor életemben először ültem számítógép elé a kilencvenes évek közepén, amikor az akkori munkahelyemen kötelezővé tették a használatát. Mit mondjak, egy rémálom volt az egész kezdetben nem, hogy számítógépes játékra gondoljak.
Csak a történeti hűség kedvéért, engem anno, a Medal of Honor AA indított el a lejtőn játékügyileg. Úgy jó 10 évvel ezelőtt, túl az 50-en, akkor még eszembe se jutott volna, hogy ilyennel foglalkozzak. Egy vasárnap délután elmentünk az öcsémhez, akinek az akkor alig tizenéves fia játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valami II vh-s játék, a gyerek meg szentségelt, mert nem jutott tovább az adott szituban. Mondom, hogy engedjen már oda pár percre, majd segítenek neki. Ebből a pár percből egy jó óra lett, ugyanis pont a partraszállós jelenetnél tartott a srác, és én is csak estem keltem, a gyerek meg visítva röhögött rajtam.
Na, mondom ez azért mégse járja, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól már csak lefelé csúszok a lejtőn.
Csak a BF4 multiban van eddig kb. 1800 órám. -
válasz
bombibmw #15165 üzenetére
Üdv!
Én is felvettelek, a nevem pendre7400, DZ-s rangom 55, a Falconon már túl vagyok, köszönhetően néhány itteni rutinos játékosnak, szerintem segítenek majd neked is. Sajna május 9-től 3 hétig csak ritkán lesz lehetőségem tolni, de előtte, meg utána teljes gőzzel.
Ja igen, és csak szólok, hogy finoman fogalmazva se a fiatal korosztályhoz tartozom. -
Üdv!
Hasonló szintű társakat keresnék, mert egyedül most már totál esélytelen bármit is elérni. Tegnap is kb. 3 órát nyűglődtem a DZ-ben, de jóformán semmit nem tudtam kihozni, mert a kimentésnél az egyedülállókat simán leszedik a potyalesők.Szóval, ha valaki(k) jönnének, jelöljenek már be ismerősnek, pendre7400 ott a nevem.
Más, a gyakorlottabbaktól kérdezném, hogy ezidáig 1 db ilyen zöld cuccot sikerült szereznem, és véleményt kérnék, hogy érdemes ezt használatba venni, mert igaz, hogy a képzettséget elég jól megdobja, de az életerőt meg piszokul lehúzza?
Előre is köszi az infót.(L:/dl/upc/2016-04/18/297223_dqjrremggwy2y3gh_kesztyu.jpg)[/
L]
-
Üdv!
Nos, ha már jópáran beszámoltak érdekes dolgokról, én ma szaladtam be egy ilyen szituba, nem minősítem, mert fogalmam sincs, hogy végül is mi lehetett. Szóval a mai napi küldetések között van a Lincoln alagútas küldi, a legnehezebb fokozaton. Délelőtt már próbáltam, de elég szerencsétlen társaság jött össze, mert még a pálya legelején lévő ellenőrző ponton se tudtunk túljutni, néhány kísérlet után ki is léptem, mondom majd délután.
Most délután sikerült 3 olyan ember mellé becsatlakozni, akikkel gyakorlatilag nem egész 5 perc alatt végig lehetett rohanni a pályán, de szó szerint rohannom kellett, hogy utolérjem őket.. A furcsa az volt, hogy úgy nézett ki, mintha nem is lett volna ellen a pályán, legalább is én alig láttam egy párat. Az alagútnál a robbantásra szánt időt azt ki kellett kivárni, de utána már megint csak végig kellett rohanni a pályán, minden különösebb herce-hurca nélkül. Igazság szerint nekem még lőni se nagyon kellett. A végén, a konténer tetején lévő főboss, kb. 3 másodperc után eltűnt, vége lett a körnek, de nekem még annyi időm se nagyon volt, hogy felmásszak a konténer tetejére a cuccokért, máris újra indult a küldetés. Három kört lezavartam így velük, de utána leléptem, mert úgy voltam vele, ha mégis valami csalás van a háttérben, jobb kimaradni belőle.
Egyébként a három csóka ismerte egymást, mert a nevük egyértelműen erre utalt. -
Üdv!
A hét végén 5-6 órát csak a DZ-be töltöttem, hogy ott is haladjak már valamerre. Sikerült is a 23-as szintig eljutnom. Viszont egy dolgot nem értek, ugye itt mindenki arról számol be, hogy ki hány játékossal futott össze, szemétkedett, nem szemétkedett, stb.Én viszont egy fia játékossal nem futottam össze a hosszú órák alatt, ráadásul direkt a DZ északi részeiben bóklásztam végig, az 5-ös, 6-osban. A cuccaimat se kellett félteni, hogy valaki lenyúlja, simán mehettek fel a helire.
Szóval, mi lehet az oka, hogy nem találkozok senkivel ? Lehet, hogy azért mert még ilyen xarul állok?Más, sárga cuccokat miért nem kapok a DZ-ben, zöld, kék dögivel, lila is akadt, de sárga nuku. Ráadásul a lila cuccokkal se leszek előrébb ahogy nézem, ha majd elérem a 30-as szintet, és használatba vehetem azokat. Ilyeneket kaptam
(L:/dl/upc/2016-04/10/297223_ilbokumrueze1qrl_kimentett_cuccok.jpg)[/
L](/L)
-
válasz
-=Jam=- #11313 üzenetére
Vazze, tényleg most, hogy írtad beugrott, hogy az elején tényleg volt olyan melléküldi, hogy megcsináltam és nem írt semmit végén, csak újra megjelent az M, hogy válasszak új küldetést. Akkor különösebben nem foglalkoztam vele, mert még ilyen 20-30 %-os állapotban voltak az egyes szárnyak, a fene gondolta, hogy a végén szopás is lehet emiatt.
Ez a betársulós, újra végigjátszós móka meg csak a főküldiknél lehetséges ugye, mert mellékküldiknél ott fel se ajánlja a társulást. -
Köszi, de ezeken szerintem már elvileg túl vagyok, tehát minden menedék házban oda álltam a térkép elé, és megvártam míg 100 %-ig beolvas mindent, illetve a tisztekkel is ledumcsiztam a helyzetjelentést, szóval passz. Ez a szekrénynyitogatós dolog még nem kristálytiszta, de akkor még egyszer végig bóklászom a menedékházakat.
-
Üdv!
Ötlete kérnék a következő probléma megoldásához. Lehet-e valahogy ellátmányt szerezni mellékküldetéseken kívül? A helyzet az, hogy nem tudom az orvosi szárnyat 100 %-ra felhúzni, mert 40 db ellátmány hiányzik a 100%-hoz, és már nincs több zöld háromszöggel jelzett mellékküldetés, ahonnan belehetne szerezni. -
Üdv!
Hasznos dolognak tartom ezt az egészségügyi ládát, amit ledobva a zöld körön belül mindenkit gyógyít, ha lehet ezt használnám, csak pontosan mit is kell ehhez beállítani, és hogy kell elővenni, meg eldobni? -
válasz
Snip3r_HUN #10543 üzenetére
Köszi, és a speciális lőszerekkel mi a helyzet?
Közben már látom, hogy írták mi a teendő, majd ránézek.
-
Üdv!
Pár napja van meg a játék, és egy-két dolog még mindig nem kristálytiszta számomra. A cuccaim között vannak módosítások ezeket, hogy lehet használatba venni, mert bármelyikre állok, a használatba vesz ikon ki van szürkülve. Gondolom, hogy előtte kellene még valamit mókolni?Másik kérdésem, hogy ezeket a speciális lőszereket csak bizonyos fegyvereknél lehet használni, mert a jelenlegi cuccaimnál, ha hosszan megnyomom a V-t, akkor a körmenün ugyan megjelenik pl. a 2 db robbanó lőszer, de utána már nem tudom használatba venni, vagyis hiába nyomok rá az egérrel semmi nem történik utána.
-
Üdv!
Elnézést, ha túl naív a kérdés, de mentségemre szolgáljon hogy most vettem meg a játékot, és még igencsak az elején járok. Szóval, ma délelőtt volt egy szabad órám, gondoltam benézek a DZ-be, hogy mi a fene folyik ott.Tapasztalat, hogy a jelenlegi cuccaim, ott xart se érnek, csak estem keltem, pedig elvileg a legkönnyebb részbe mentem.
A kérdésem a következőhöz kapcsolódik. Találkoztam bent három emberrel, és egy csetepatéba segítettem nekik, és megjelent egy felírat, hogy felkért ez egyik, hogy csatlakozzak a csapatba, és fogadjam el a felkérést, valamennyi idő is meg volt adva, mert ment a visszaszámlálás. Viszont az istennek se találtam, hogy ott rögtön, mivel kell elfogadni a felkérést. Megnyitottam a beállítások menüt, hogy melyik billentyű kiosztás tartozhat oda, de nem találtam erre utaló jelet. Utána meg már ki kellet lépnem a játékból, és most majd visszamennék újra tehát, ha hasonló szituba kerülnék, mit is kell ott rögtön csinálnom?
Előre is köszi az infót. -
válasz
-=Jam=- #9562 üzenetére
Köszi, a 3-as pontban leírt dolog lesz akkor a megoldás, mert a dobás előtti rövid G nyomás az elővételhez kimaradt, de jelzem a játékban lévő leírás se így szól.
Más, van ez a sötét zóna, ez mikortól, hányas szinttől lesz majd elérhető, mert ennek se találom nyomát még a térképen? -
Üdv!
Tegnap vettem meg a játékot, egyelőre 1-2 órás ismerkedési szakaszon vagyok túl, de már lenne egy-két kérdésem.
1./ Létezik az, hogy korábbi játékállásokat nem lehet betölteni, egyáltalán hova ment a játék? A nálam telepített Ubisoftos játékok aktuális mentési elérhetősége: ProgramFiles(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames mappában vannak, de ennek a játéknak itt semmilyen mentési nyoma nincs.
Tegyük fel, hogy valami prücök miatt újra kell rakni a Wint, utána meg ezt a játékot, akkor kezdhetek előről mindent, nem tudom az aktuális mentett állást bemásolni valahová?
2./Beleolvasgattam a topikba, és írnak itt a játék különböző nehézségi fokozatairól, ezt hol lehet beállítani, mert nem találom?
3./A gránátot, hogy a bánatba lehet eldobni, mert ahogy le van írva, úgy nem működött. Tegnap az első órában sikerült felvenni egy szem repeszgránátot, megnyomtam a G-t, feljött a választási menü, ott ráálltam erre az egy darab gránátra, majd a leírás szerint megnyomtam a bal egér gombot a dobáshoz, de nem történt semmi.
Próbáltam már röviden, és hosszan is nyomni a bal egeret, de az istenek se jött össze.
Előre is köszi az infókat. -
Üdv!
Gondolkozok a játék megvételén, de előtte lenne egy kérdésem. Az összefoglalót elolvastam, azt látom, hogy van magyar feliratozás, ezzel kapcsolatos a kérdésem. Teljes körű-e a magyarítás, tehát nem csak a játék menüjére terjed-e ki, hanem a story módban lévő párbeszédeket, a történethez kapcsolódó esetleges leírásokat is érinti?
Köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest