- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #22176 üzenetére
Köszi a képeket! Ha jól sejtem, ezek vannak RECSKÁN is.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #22065 üzenetére
Persze, a dupla Q és E megvan. Szoktam is használni, de néha (pl. heal) célzottan kell ellőni a skilleket.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #22063 üzenetére
"Azaz, ha éppen skillt szeretnél használni, de még nem lőtted el, és állapothatás ér, akkor beragad"
Köszi! Ezt jó tudni, mert tegnap is folyamatosan ezzel szívtunk DragononBár kivédeni így is elég nehéz lesz... Nálunk is csak a halál "segített".
-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000 #22056 üzenetére
Ez tényleg durva! 182-es cuccok mi a jó büdös francot keresnek a 231+ os csoportban?
-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000 #22054 üzenetére
"Sárga cuccnál nem esett jobb, de volt, hogy 182-es cuccok jöttek."
231+ os DZ6-ban voltál? -
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #21851 üzenetére
Az X-45 dps-ed az igazi lol
Sokaknak még a G36-al sincs ennyi
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #21741 üzenetére
Szerintem most is 201-es DZ szint alá érdemes visszalépni, hogy valamennyire "élhető" legyen a világ. Talán kevesebb a rugó és egyszerűbb a szintezés. Tudom, hogy itt nem esik magasabb szintű cucc, de 201 fölött állandó fekvés-kelés van, főleg ha nincs állandó társaság. Ha megvan legalább lvl90, akkor mehet feljebb a cuccokért. Persze ez csak az én véleményem.
-
duvi
nagyúr
Ne a teljes geared+fegyvereid átlagát számold! Eleve ha 229-es fegyver van nálad vagy a a stashben, már 231+ lesz a DZ szinted. Alt karival vedd ki a ládádból az összes 229-es fegyvert és 240+ os geart. 204-es fegyvereket vegyél fel és ezután számold csak magában (fegyverek nélküli) a geared átlag GS-ét.
-
duvi
nagyúr
válasz
#45997568 #21666 üzenetére
Jóval kevesebb a csaló, mivel kiosztottak egy csomó bant. Emellett több DZ bracket lett beállítva. Jelenleg 231+ a legnagyobb. Itt viszont nagyon sok a premade rugo csapat (sokszor 8 fősek), amik nagyon megnehezítik a játékot. Mivel kihagytál pár hónapot, ezért a te szinteden még játszhatónak gondolom a DZ-t.
-
duvi
nagyúr
Mivel nemrég jöttél vissza és nem az igazi a cuccod, ezért napikból az uccsó lehet kihívás egyedül (bár a 240-es GS ha jó, akkor ez is lemegy). Hetikből az első ugyan olyan nehéz, mint a napikból a legutolsó, tehát annak függvényében próbálkozz. A többihez már ajánlott a party (főleg az uccsó kettőhöz). Arra vigyázz, hogy a heti két utolsónál elveszik a beugró ára (intelek), ha elbuktok! Ezeknél újra kell fizetni az indításukhoz. Az összes többinél nincs gond, ha meghaltok. Ezeket "ingyen" újra lehet indítani, ha egyszer már befizetted a beugrót.
(#21590) arnikusz
Én általában randomokkal megyek, de mehetünk partyban is. -
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco07 #21535 üzenetére
Már a HVT küldiknél is kizárták ezt a lehetőséget. Aki egyszer már megcsinálta az adott questet, az hiába megy még egyszer csapatban. Nem kapja meg a rewardot és nincs gold vagy setes drop.
-
duvi
nagyúr
válasz
Joker94Hun #21359 üzenetére
Szia,
1.Fedezékalapú TPS játék, RPG+MMO elemekkel, de nem MMORPG játék.
2.Multiban az igazi, de soloban is ellehet vele az ember. Szerintem érdemes megvenni, mivel játékidőben - számomra - bőven visszahozta az árát. Persze ez sem tökéletes játék, ezért itt is megoszlik a játékostábor.
3.A GTX 580, kicsivel jobb mint a minimum VGA.Minimum gépigény:
Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100
6 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 560 2 GB VRAM | AMD Radeon HD 7770 2 GB VRAM
DirectX 11
40 GB szabad hely -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #21310 üzenetére
(#21311) cain69
Elnézést! Valóban a páncélrombolással kevertem
-
duvi
nagyúr
válasz
velizare #21303 üzenetére
"a dps-t sebzésnek hiszik, a toughnesst meg hpnak. ha valami miatt, akkor emiatt lehet ekézni a massiveot, mert ez egyszerűen megtévesztés."
Főleg, hogy PvP-ben (DZ-ben) nem számít az armor, ami pedig iszonyúan feltolja a toughnesst (szívósságot)! Ilyenkor csak a nyers hp és resistek maradnak. -
duvi
nagyúr
12:04, de még nem mennek a szerverek
-
duvi
nagyúr
Elindult a State of the Game
-
duvi
nagyúr
Mindjárt kezdődik: State of the Game: 05/07/2016
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #20637 üzenetére
Hardon viszonylag gyorsan felszintezed magad lvl 20-ra. Onnantól fokozatosan elérhetőek lesznek az egyre jobb blueprintek és felszerelések az UG vendornál. Ezekből már egyre jobb cuccokat tudsz craftolni/vásárolni. Szintezés közben (ahogy norti is írta) elég jó 229-es és 268-as cuccokat kapsz.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #20197 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Élő közvetítés hamarosan indul: State of the Game: 28/06/2016
-
duvi
nagyúr
Élő adás: Special Report: Underground [Update 1.3]
-
duvi
nagyúr
válasz
vtomi2 #20025 üzenetére
Szia!
Szerintem (a hibái ellenére is) kimondottan jó játék és érdemes megvenni. Ha belefér, akkor SP-al együtt (Gold csomag). Több száz (400+) órám van a Divisionben, ezért ár/érték arányban is nagyon jól teljesít.
"...mostanság elég sok rosszat olvastam róla" Pont fordítva van. Mostanra nagyjából megfékezték a menet közben kialakult csaláshullámot. Az ingyenes tartalmi bővítésekkel sokat fejlődött a játék és a holnap érkező DLC-vel ismét bővülni fog a repertoár. Ezektől függetlenül - mint minden játékban - itt is előfordulnak bugok és problémák, de az összkép (számomra) mindenképpen pozitív -
duvi
nagyúr
válasz
Benir8 #19786 üzenetére
Elvileg lemezt is adnak a dobozos változathoz: "Adathordozó: PC DVD"
-
duvi
nagyúr
Konkrétan M1A-ról van szó. Ehhez kért tanácsokat marilllyo kolléga.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #19437 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tárból, tárkapaicitás + fegyversebzést választanám. A többire mehet crit ch és dmg, esetleg fejlövés sebzés. Crit esélynél vigyázz a 60-as plafonra. E fölé nem lehet menni, ezért ha már maxon vagy, akkor fölösleges tovább növelni! Pontosság is jól jön, ha nincs talentből a fegyveren.
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #19352 üzenetére
Ez jó kérdés. Ha csak a dlc tulajoknak, akkor külön szerveren kell futtatni az alapjátékosokat. Ellenkező esetben mészárlás lenne (DZ-ben), amiből meg botrány.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #19315 üzenetére
Jogos, de ennél jobb gyűjtőoldalt nem ismerek
Egy halvány reménysugár lehet még a SP vásárlóknak:
Jövő héten indul a Steam Summer Sale -
duvi
nagyúr
válasz
ori_za #19313 üzenetére
Épp tegnap beszéltük Discordon, hogy jelenleg ez (Uplay) a legolcsóbb hivatalos forrás
Ezenkívül EZT a listát érdemes nézegetni (vagy regisztráció és árkövetés beállítása után, értesítést küldenek mailben) naponta. Hátha megjelenés előtt bedob még valaki egy rendkívüli akciót.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #19299 üzenetére
Szerintem megjelenés előtt már nem
. Utána meg azon fog múlni a mikor, hogy mennyire lett sikeres az Underground.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #19294 üzenetére
A napikat lehet ingyen újraindítani. A hetiket nem. Ott újra ki kell csengetni a "jegy árát" (intelt).
Szerk: (#19297) cain69
Ezek szerint a hetiknél is csak a két legnehezebb fizetős újra. Ezt meg is tapasztaltam az 1.2 indulás napján -
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #19071 üzenetére
Jelenleg nincs ennél jobb ár a piacon, ha hivatalos forrásból szereznéd be (kulcsboltok biztos olcsóbbak, de azt kihagynám).
-
duvi
nagyúr
válasz
hitvanyalak #18501 üzenetére
Az embervadászat a rogue státusz csúcsa. Ha egymás után megölsz 5 embert, akkor jön az embervadászat elnevezés. A rogue státusz ikonján is látszik, amikor a koponyát teljesen körbeveszik az ívek.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18402 üzenetére
Rendben
Majd csinálunk "kalibrációs partikat". Beugró egy magyányos csillag item
-
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco07 #18154 üzenetére
Köszi az ajánlást!
Megnézem a két delikvenst, mert eddig nem nagyon foglalkoztam velük az alacsony dps miatt.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Szerintem AK-nál a visszarúgást kell drasztikusan csökkenteni fegyvermodokkal. Mellé mehet még a pontosság és így elég használható lesz
Sokszor cserélgetem az adott terület függvényében az AUG-al. Nagy távolságra (Pl. Lincoln alagút) sokkal hatékonyabb az AK, mivel lényegesen nagyobb a tűztávolsága, amíg büntetés nélkül sebez.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18039 üzenetére
Igen.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17849 üzenetére
Tényleg jól összekeveredtek a hetik. Brucera azt írja, hogy már megcsináltam (ha jól emlékszem, tegnapelőtt is volt és akkor valóban letoltam) többi heti él
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
"Tényleg jó lenne az ilyeneket a topic összefoglalóba betenni, bár moderátort se láttam már egy jó ideje itt a topicban..."
Oricnak annyi dolga van (napi szinten cikkírás, több topikban is ő a gazda...), hogy nem győzi mindet vezetni. Ha valaki átvállalná az itteni Topikgazda szerepét, tuti átadná a stafétát. -
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17821 üzenetére
"Nem hiszem csak a gear setemim miatt van."
Ja ok. Akkor nincs gond. Így jogos a különbség. -
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17816 üzenetére
Akkor valamit nagyon elcsesztek
34-es elit gyengébb lett mint egy 34-es veterán? (patch óta nem jártam DZ3 fölött)
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17814 üzenetére
Azért a lvl szint is számít. Egy lvl 30-as elit hamarabb kifekszik, mint egy 32-es veterán.
-
duvi
nagyúr
válasz
hitvanyalak #17660 üzenetére
Így van
A bekapott fizikai sebzés adott százalékkal csökken. Jelen esetben 75% lehet a plafon. Persze nem szabad nagyon elmenni csak az armor irányába a hp rovására, mert az exotic sebzésektől meg instant halhatunk.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17650 üzenetére
"Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása"
- Lehet, hogy én tudom rosszul, de az armor a fizikai sebzést csökkenti. Az egzotikus védelemre a gear statok között találsz dedikált képességet."be kell menni a DZ-be megint, mert csak ott esnek 240-es cuccok,"
- Tegnap végigtoltuk a heti küldiket és 4db 240-es set item esett + 204-es fegyverek. -
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco #17586 üzenetére
Thx! Ezek szerint csak peches vagyok
-
duvi
nagyúr
Induláskor az elsők között vettem meg ezt a 31-es bp-t és azóta legyártottam 40+ tárat. Egyszer sem adott tűzgyorsaságot
DZ-ben árulják a 32-es nagy tesóját, de azért a +1-2 skulóért már nem akartam DZ credit áldozni. Lehet, hogy mégis ez lesz.
(#17582) RazoR8402
Igen. Ráadásul durván meg lehet (mondjuk inkább kell) növelni a DPS-t ezekkel a módosítókkal. -
duvi
nagyúr
Csak én vagyok büntiben, vagy a 31-es nagy kapacitású tár blue print nem adhat tűzgyorsaságot második statnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest