Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Koszi. Ezt sem ismertem, de megprobalom jol.
simonzé :
Ha pl. akarsz egy Cakewalk/Cubase szeru progit (audiosavok+midi), plusz pl egy ReBirth-ot egyutt hasznalni. A Rebirth ugyanis hajlamos volt lefoglalni a kartya teljes wave lejatszasi kepesseget (huh, ez igy elegge szep lett
). 98 alatt legalabb is ez volt a helyzet, de szvsz Xp alatt is ez lenne.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Nálam ha két hangkártya van a gépben, a régebben telepített megnémul. A Windows támogat egyáltalán több hagkártyát?
Amatőr vagyok, ezért azt sem igazán értem, mire való több hangkártya egy gépben.
-
Sosem probaltam, viszont mar a kezdetek ota (´96) lattam, es hallottam rola: n-Track Studio Bővebben: link
A FAQ-ban talalhato infok szerint annyi forrast tud kezelni, amennyit csak akarsz:
Bővebben: link
Kicsit lejjebb a 2.o pontban arulkodik arrol, hogy a kezelendö hangkartyak szam a az IRQ es DMA beallittasoktol függ. -
for-gee
csendes tag
Hi! Tehát a Cakewalk és Cubase tud kezelni több hangkártyát?
Mennyit?
Pont egy hasonló projekten gondolkodom ugyanis (házi stúdió építés, de minimális befektetéssel, olcsóbban mint a TerraTec hard disk recordere, ami kb. 100-120 ezer).
Tkp. a zenekari próbáinkat akarnám felvenni gépre, sávonként hogy esetleg egy demót ki tudjunk keverni, meg egyébként is érdekelnek a ''hangmérnöki'' teendők. Nyolc bemenet elég lenne, az 4 x 3.000 Ft-os Soundblaster hangkártya = 12ezerből megvan. Csak eddig nem voltam benne biztos, melyik progi tudja. -
j.bravo
addikt
Haver, aki otthon barkácsolt egymaga zenét (gitár, ének ő maga, meg még midi/wav/mp3 stb sávok bekeverése), a SAW (Software Audio Workshop) ill. SAW Plus nevű progit használta. Olyasmi volt a felülete, mint egy többsávos magnó
De hogy több hangkártyát kezel-e, nemtom. MInt ahogy azt sem, honnan lehet hozzájutni. -
Loopus
tag
Sziasztok! Olyan progit keresnék, ami képes egyszerre több hangkártyát kezelni, és azokon keresztül felvételt készíteni. Jó lenne ha tudnátok ajánlani vmit, ami nem a CakeWalk, meg a Cubase, mert ebben az esetben nem lesz szükség a midi- szekvencer ficsörökre, a felvétel feldolgozására meg úgyis a Forge-ot használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). 98 alatt legalabb is ez volt a helyzet, de szvsz Xp alatt is ez lenne.
Mennyit?