Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocki

tag

Hát én csatlakozom az előttem állokhoz mert én is mélységesen lenézem azt aki csal, persze más dolog ha az ember singelben teszi mert mondjuk már hatvanszor futott neki egy küldetésnek és csak nem jön össze. A neten viszont rühellem az ilyen tetveket mert én azért megyek fel játszani , hogy gyakoroljak és tanuljak másoktól ha az illető jobb mint én általába UT 2004 meg cod uo a cod 2 a fent említett dolgok miatt nem jön be. Az ember azér játszik , hogy jól érezze magát és sorakozzon nem azért , hogy a csiterek miatt anyázzon egész idő alatt. A legjobb az ha az ember tisztán játszik mert akkor sportszerű és akkor hozza igazán lázba az embert mert számomra az UT ilyen felpörög az ember és mehet tournament, de ez igaz mind a korábban felsorolt játékokra. Ha az embe tisztán játszik akkor végre megtudja milyen szinten mozog és meglátja van mit fejlődnie.A játék csak akkor jó ha tiszta, úgyhogy az össze csiter elmehet a fenébe. A bban van valami igazság , hogy a fatalabb korosztély a hajlamosabb a csalásram mert nincs elég rutinja de a gép ott van a segge alatt mert megkapta. Ezért is tartom jó dolognak hogy vannak klánok melyek egy korhatár alatt nem vesznek fel játékosokat. Lehet , hogy hosszúra nyúlt a mondandóm, de csak annyit akartam mondani , hogy-Tiszta Játék Mindenekfelett-.

Új hozzászólás Aktív témák