- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
bendeguz76 #778 üzenetére
Másfél év Tidal-használat után számomra is még mindig a Spotify a felhasználóbarátabb. Ott pl. én nem találkoztam olyannal, hogy két azonos nevű előadót összevonjon egy kalap alá. Ez nagyon idegesítő tud lenni, főleg akkor, amikor eltérő a zenei stílus is. Az Android TV-s felület nagyon fapados, és az ajánlások algoritmusa is sokkal rosszabb szerintem. Ettől függetlenül elengedtem a Spotit, mert a hangminőség fontosabb számomra. De ha egyszer tényleg meglépnék ott is a veszteségmentes streaminget, akkor biztosan kapna tőlem egy lehetőséget.
-
mcll
senior tag
válasz
Szerintem nem. Sokkal felhasználóbarátibb a Tidal, könnyebb a kezelése, a keresés is jobb, érthetőbb. De persze ahány ember annyiféleképp érezzük.
-
patex1983
őstag
válasz
Eleinte én is szerettem a Spoti által kínált szolgáltatást, de amikor elkezdtek elmenni a podcast-ok irányába és ezt ha akartad, ha nem, az arcodba tolták, illetve az ui "fejlesztések" is egyre inkább visszavették a felhasználói élményt, akkor kezdtem el másfelé nézelődni. Ehhez jött még az évekkel ezelőtt biztosra beígért hifi minőség elodázása is.
Időközben lett egy egész normális hifi szettem is, ami megkívánta a jobb hangminőséget is.
Szóval nálam kb. ennyi.
A Tidal-lel én pl. teljesen elégedett vagyok. -
patex1983
őstag
válasz
bendeguz76 #776 üzenetére
Szerintem igazából már mindegy, ezzel nagyon elkésett a Spoti.
Én is onnan jöttem át, 5 évnyi folyamatos prémium előfizetés után és mostmár akkor se mennék vissza, ha bevezetnék a hifi minőséget.... -
kopapy
tag
válasz
bendeguz76 #215 üzenetére
Kérdés, hogy milyen kodeket tud az erősítőd. Az is, hogy ipad mivel küldi, mert az aac és az sbc nem a legjobb kodekek.
Ha az erősítő tud aptx (kb. CD minőség), aptx hd, vagy ldac (hi-res) kodekeket, akkor hallgasd meg androidról. Jobban fog szólni. -
kopapy
tag
válasz
bendeguz76 #213 üzenetére
Működőképes lesz, igaz a cobalt nem pont erre való, az dac és fejhallgató erősítő. Viszont a tesztek szerint bitang jó hangot produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Mass Effect
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest