- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Nah akkor:
Mobiluncle Tools -> Engineer mode -> Engineer mode (MTK)Jobbra swipe-olni a Hardware testing oszlopig, ott Audio menübe belépni.
Itt vannak a különböző módok.
Normal: értelemszerűen a normális, mindennapi használat: fülhöz a telót és beszélni.Type: Sip asszem ez az earpiece, itt állítod, milyen hangerővel hallod a másikat. Level0-t 100-ról indítom, alatta max. vol. 160. Utána Level 1 130, max. vol 160, majd így tovább Level 6-ig. 255 a max.lényegében azt osztod 7 felé.
Utána a Sip dobozát lehúzod, jön a Mic, ez a lényeg. Itt állítod a mikrofon vételi érzékenységét. Level0 itt is 100, max. volt nem tudod állítani, de nem is kell. Itt viszont nem 7 lépcső van, hanem 15, tehát 255-ig ennyifelé osztod a 100-tól felfelé lévő értéket (kb. 10-es lépcsők).A többi nem annyira érdekes, Sph, Sph2, Media ezek a kihangosított hívások és a médialejátszók alapértelmezett hangerőtulajdonságai. Lehet változtatni, de tapasztalataim szerint nem nagyon érdemes.
Ha egy menüt visszalépsz, akkor még több hangerőmenüt találsz, Headset, LoudSpeaker stb, itt értelemszerűen a fülbedugós és kihangosított hangerőelemeket tudod állítani.
Hát, dióhéjban ennyi, remélem segítettem.
-
nyisziati
veterán
Igazából nem tudom. Tavaly ilyenkor raktam rá egy MIUI-t, de nem győzött meg. Sok RAM-ot zabált és az 512 swap is eltűnt, úgyhogy maradt vagy 300 mega szabad memória. Ráadásul az újraindulások se szűntek meg.
Amit meg mások raktak föl, azokról vegyesek voltak a tapasztalatok itt is meg a needromon is. Csak akkor ajánlanám bármelyiket, ha van időd és kedved próbálgatni.
-
nyisziati
veterán
Pedig azt hittem, simán menni fog, bocs' a dezinformációért.
Túrtam egyet az XDA-ról, remélem ez működni fog. -
nyisziati
veterán
???
Kb. 10 perc alatt újrarootolható a teló Kelzsoca oldalának segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged