Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Az benne a vicc, hogy makulátlanul néz ki kívülről.
A hátlapot karbon matrica védte, az kijelzőt pedig fólia.
Gondolom az alaplap nyomódhatott meg, de amint említettem külsőleg semmi nyom, mintha új lenne olyan
(#4147) moonster
Sajnos fogalmam nincs mit vegyek helyette, túl sok dolognak kellene megfelelnie és eddig nem találtam még olyat
- 5 esetleg 5.2 colos kijelző méret
- min 3000 mAh aksi
- ujjlenyomat érzékelő szenzor
- 8 esetleg 10 mag 64 bit, lehetőleg nem elavult SOC (pl Helio)
- magyar nyelv
- max 155 gramm
- kamera ne álljon ki a hátlapból
- legalább olyan minőségű képeket készítsen mint a T11
- android 6 és normális support
- max 100 ezer forintig, nagyobb értéket nem vagyok hajlandó a zsebemben hordani
Most egy Nokia 2600-át használok és tök jól érzem magam vele.

Egy kicsit furcsa hogy se sd-kártya, se wifi, sőt még kamera sincs benne, de meg lehet szokni.
Van annak valami bája, ahogy az ember egyesével írogatja be a telefonba a számokat
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
2.5 éves volt

Hétvégén elmentünk egy ismerős családhoz és a gyerkőcökkel folytatott játék annyira "elfajult", hogy eltaposták szegénykémet
Egyébként a borzalmas support ellenére elégedett voltam nagyon a készülékkel és ha nem jár így maradt is volna még egy darabig.
Az viszont biztosnak látszik, hogy a cég hozzáállása miatt soha többé THL
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Rom-olgatásom történetei vol.15 THL T11 6.0.1 Resurrection Remix - (CM13) 5.7.3 RoM
[Telepítés magyar nyelvű leírása]Plusz ha valakinek kedve támad olvasgatni egyéb érdekességek is találhatóak a blogomban.
[mrfrakk oldala link] -
bladesks007
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
4.2.2. volt, viszont csak azt hittem, rootolasnal maradt, de most látom, Bulid-számnál az MNshop_cz-t írja. Nekem semmi bajom nem volt a gyárival, de ha már "muszáj" cserélnem, akkor kipróbálok vmi mást. Frakk v5-ösét néztem ki. [link]
Lehet internal memory-ból is flashelni? A wipe-ok nem törlik le a felmásolt rom-ot? Csak azért kérdezem, mert SD card nincs benne.
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszönöm az elismerő szavakat, nekem ez nagyobb fizetség mint bármi más.
Végül is ezért csinálja az ember.
Olyan dolog történt velem, amit el kell meséljek.
Előzmény: A gyerkőcnek (hardveres) gond volt THL T6S készülékének kamerájával .
Feltettem a kérdést a T6S topikban, hogy megvételre keresek THL kamerát.
Többen jeleztek, hogy segítenének többek között Cappa72 mester is
De apalaci felajánlása lepett meg a legjobban.
Elmesélte, hogy THL T11 tulaj és van egy alaplap problémás T6S-e, amit szívesen ideadna, hogy javíthassam vele a gyerek T6S-ét.
Először azt hittem, hogy félreértettem, majd elmagyarázta, hogy annyira hálás a T11-es romokért, hogy egy komplett készüléket(az alaplapon kívül minden tökéletesen működik benne) (T6S) nekem ajándékoz és saját költségén fel is adta.
Egy szónak is száz a vége, az ilyen dolgok adják vissza egy picit hitet, hogy "megéri" dolgozni.
Természetesen soha nem jutott eszembe a haszonszerzés, de ez nagyon-nagyon jól esett.
Köszönöm még egyszer Cappának és apalacinak.

-
kmisi99
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Jó az egy telefon, nekem is van egy ilyen telefonom ami tök hibátlan, de ettől függetlenül több ilyen telefonom volt már és van 1-2 széria hibája. Nagyjából 5 ilyen telefonról tudok aminek ugyan ez az alaplapi hibája volt. A gombok előszeretettel haláloznak, és a kijelzőt túlvezérli a vezérlő és beég a két szélén. Már második ilyen telefonom amivel találkoztam. Igen a telefon sérülékeny, és nem szétveréstől sérült az alaplap nyilván.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
1000 óra feletti uptime-ot bármikor tud a telefonom, a szám növekedésének lemerülés vet véget, és nem kényszerű újraindítás. Most nem találom a képernyőmentést a 2000+ órás rekordról (aminél lehet, hogy volt hosszabb is, mindössze nem tűnt fel, ugyanis pár havonta jut csak eszembe megnézni, hogyan áll a számláló).
Ha egy vékony csíkban nem sárgult volna be kissé pár hónapja a kijelző (az okát nem tudom, csak annyit, hogy biztosan nem leejtésből-ütésből származó fizikai behatás miatt van), akkor tökéletesnek nyilvánítanám a modellt.
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Mókolás?

Ez picit pejoratív értelmű.
"Mókólásnak hívjuk azt, amikor egy-két, magát szakértőnek nevező emberke nekiáll megjavítani / megszerelni valamit."
Rokonértelmű szinonimái: gányolás, taknyolás, berhelés.Szerintem te arra módosított fm-rádió app-ra gondoltál, ami fülhallgató bedugása nélkül is működőképes.
(az hozzászólás első részében természetesen csak vicceltem
) -
Pakliman
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Hali!
Sajnos ez ilyen.
Ezért fog menni (egyszer, ha lesz pénzem
) -
-
asdddsa
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Elnézést
Amíg a telón "fekete" a kijelző, ahogy bejön a thl logó egyből eltűnik eszközkezelőből, majd ha újraindul akkor megint előhozza.
Vagy ez nem gáz hogy a sajátgépben nem látom a telefont meg folyamatosan újraindul? Nem merek hozzákezdeni amíg nem olyan mint a leírásban, mert félek hogy kuka lesz. -
monalala
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
A systemet ne bántsd (lényegtelen),azon csak a rendszerfájlok vannak,
amit telepitessz azok a belső tárhelyre mennek (data partició 6,1 gb)
Telefonmemória (sdcard0 7,6 gb) Ezek a helyek bőven elegendőek
a telefon jó kihasználásához. Plusz még ott az sd a képeknek, doksiknak stb... -
-
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszi, nekem tökéletesen megfelelne

Lesz majd róla leírás, hogy hogy rakjam fel? Vagy valami link, ahol letölthetem?Más: Ma sikeresen elcsesztem a telefonhoz kapott fóliát is. Eddig a gyári volt rajta, de volt rajta egy kis buborék és gondoltam, lecserélem. Mennyire baj, ha fólia nélkül használom?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Tudom, nem biztos ebbe a topikba tartozik, de akkor senki nem tud valami tippet az Unlawful Activity Error problémára?
Állítólag ez a fejlesztő cég nem szereti, ha rootolt telefonokon használják a játékaikat...
De elvileg valahogy meg lehet oldani a dolgot, csak amiket kipróbáltam azok a megoldások nem jöttek be.Vagy ha nincs semmi tipp, akkor hol lenne érdemes erre rákérdezni / keresgélni?
-
105kacsa
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Titanium Backup és mybackup progival ments utána töröld a Google fiókodat meg az utólag telepített appokat(Alkalmazások-Letöltött) és az így kapott mentés kellene
Vagy a mostani menésed elküldeni nekem priviben(a személyes adataid törlöm, nem használom fel) ha megbízol bennem.
clockworkmod backup mappában a data.ext4.tar és a cache.ext4.tar tartalmaz privát adatokat(nekem a system.ext4.tar és boot.img a fontos)
Más, Needromra most töltöm 4.4.2_MIUI-HUNGARY MSB 4.11.28 3 napja tesztelem jó
ricsidealer: a sim kártyád nem túl régi?Nem volt hálózati probléma
programok/adatok visszatelepítése megoldódott ide és a blogomba is írtam a SuperSu beállítása a kulcs
,,4.2ről való mentésátvivés /visszaállítás az müködik mondjuk Titaniummal " -igen de adatot nem szerencsés visszaállítani csak appokat -
105kacsa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
link]

)

Amíg a telón "fekete" a kijelző, ahogy bejön a thl logó egyből eltűnik eszközkezelőből, majd ha újraindul akkor megint előhozza.