Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
predy_
csendes tag
Hello!
IBM T40-be kellene 6cellás aksi, hol és mennyiért tudok ilyet legolcsóbban beszerezni?
Választ előre is köszi: predy -
predy_
csendes tag
Nekem azért kellene Atheros kártya, mert azzal tudom hostapd-vel linuxal access point-ként használni. Jelenleg ad-hoc megy a hálózat, meg Intel kártyával dobálja a kapcsolatot, bízom benne hogy Atheros-al stabil lesz.
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/MultipleInterfaces
http://madwifi.org/wiki/UserDocs/HostAP
Albérletben T40 osztja az internetet, mivel egy DSL routerrel nem tudom megnézni kinek kell szólni ha belassul az internet, linux alól meg simán meg tudom nézni natmonitord-vel ki mennyire húzza a sávot
Bár egy OpenWRT-s router is lehet megoldaná a problémát 
-
predy_
csendes tag
Köszönöm, közben utánaolvastam alaposabban én is, megtaláltam az általad linkelt hozzászólásban található bootolható image-t is, meg linuxos progit ami nvram-on keresztül átírja azt a bizonyos bitet. Nem tudom pontosan milyen Atheros kártya lesz, de remélem olyan amihez nem kell hack

-
predy_
csendes tag
IBM T40 gépemben szeretném az Intel 2100-es mini-pci wlan kártyát lecserélni egy Atheros chipsetes nem IBM kártyára. Lehetséges, vagy a gépem tiltakozni fog mondván nem IBM hardver van a gépben? (Olvastam ilyesmit neten, hogy csak IBM-el hajlandó menni)
-
predy_
csendes tag
IBM T40-hez hol tudok Part Number alapján alkatrészt rendelni?
Név szerint 91P8393 (ventillátor)
91P8399 (elülső műanyag fedőlap, touchpad nélkül)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gran Turismo
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Megette az internet felét az AI?
- Videós, mozgóképes topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest