- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
chivas
tag
hello sracok ! egyszeru keresem kerdesem lenne a wlannal kuzodk... sajnos halozatok teren abszolut nem vagyok kepbe ... addig eljutottam hogy az smc adminba ami van ip meg subnet mask azt bemasoltam a Thinkvatange Access Connections ba.. tehat mikor konnektalok minden oké aztirja connect meg minden de nemjo a net... ha visszadugom a netkabelt es disconnect-olok az Access Connections-ba (WLAN halozatot) akkor ismet van neten itt egy kep is hogy hatha segit nektek mer sztem az a nagy lakat miatt nemjo valami
[link]
elore isa segitseger
-
chivas
tag
válasz
Shadowfax #2337 üzenetére
uh nagyon koszi sikerult !
msot egy masiktemaba szeretnem a velemenyed kerdezni .. ugye rejetett particion vannak a gépnek a cuccai... aztszeretnem kerdezni hogy te a rejtett particiod kiirtad majd megosztottad a vinyod hogy egyik meghajton adatok masikon meg a rendszer... ? vagy csak siman kiirtad a rejtettrol a dolgokat formaztal egyet ésmost csak 1 meghajtodvan ? vagy te melyiket ajanlanad? hagyam ahogy van ? -
chivas
tag
helo sracok !
aztszeretnem kerdezni mervan az hogy minden alkalmazas, vagyishat jatekoknal vettem észre hogy minden a kép közepén fut, csak értitek meg ha beallitom pl a1024szer 768 ba a jatekot akkor is a monitorkozepen van korulotte sotetseg.. és az csak akkor nemtudnik el ha jatekba a képméretet felteszem 1400szor 1050 re (ekkora alapbol a winbe a kepernyofelbontas)
nemtudjatok hogytudnam megcsinalni ha pl a jatekot beallitom a1024szer 768 ra akkor az egeszkepen legyen necsak kozepen ... ?
elore is koszi a segitseget ! -
chivas
tag
bocsi a sok crystalit.. az Catalyst akar lenni :S
-
chivas
tag
hello sracok ! egy t42 es géppel rendelkezek és teljesen megorulok mar mer képtelen vagyok beállitani normálisan hogy amit a notin nézek azt átvigye tv re...
probalkoztam azzal hogy tettem fel ati mobility crystalit-ot de attolmeg vibrált a kijelzom... szoval az sem segitett... csak ugy tudok filmet nézni hogy asztal.. jobb klikk tulajdonságok... beállitom a méretet 1024szer768 -ra (igaz ilyenkor akijelzom kozepen helyezkedik el minden ugyértem hogy a kijelzom kozepen van mondjuk egy 15cm széles 10 cm magas rész és csak abba látom a dolgokat korulötte meg tök sötétség van) aztán bemegyek hogy speciális aztán ott bekapcsolom hogy mukodjon a tv aztan annyi... de igy nagyon rossz vagyis komplikalt...
tehat annyi kellene nekem hogyha filmet neznek akkor is siman hagyhassam a kijelzom 1400szor 1050 es meretbe a tv-t meg belehessen allitani hogy 1024szer768 mereztseigazan sikerul ...
a másik gondom pedig a hangazmeg végképp nemmegy át nemértem bedugom a sima dugaszt a gépbe abbol olyan vezetek megy a tv be hogy egy feher és egy piros szinu bedugom oket dehát semmi
nagyon nagyon koszonnem a segitséget akinek ugyanilyen notija van hogy hogysikerult lekuzdeni ezeket a problemakat !
ja és a notiba ati mobility radeon 9600 van !
amugy ti hasznaltok a notihoz crystalit-ot ?
elore is koszi a segitséget !!! további kellemes napot ! -
chivas
tag
hello...
brrr grrr
na az lenne a problemam hogy, a jatekok (elastomania, gta2 meg hasonlo regi izek prehistorik ... ) kicsibe fut ... a monitor kozepen egy 10 cm szer 10 cms kockaba fut korulotte meg minden fekete
valakinek valami otlete ?
fn+F12 nemjo ha megnyomom
koszi ! -
chivas
tag
hello sracok !
mutkor volt egy gondom hogy minden játék a notin kicsibe jelentik meg a kojelzon akijelzo kozepen egy kb 10cm szer 10cms kockaba fut az alakalmazas (Elastomantia, Gta2 meg ilyenek ...) korulotte meg minden fekete ez ujabban van es nagyon idegesito valaki azt mondta nyomjam meg az fn + f12-t de nemlett jonalakinek van valami otlete
mer nagyo idegesito
elore is koszike -
chivas
tag
jolett -
chivas
tag
hello !
mérvan az hogy pár napja a játékok elasto mania gta 2 ilyen regi fosok mindg kicsibe jelennek meg ugye cosnt sotet az egesz kep es akozepen egy 10szer12cm-s kockaba fut az adott jatek ? ez mer van ??
aki tudra orvossagot koszonnem !
csum -
chivas
tag
joestét mindenkinek
aki nemnézné a pesti forradalmat attol szivesen fogadnek tanacsokat
azlenne a gondom hogy van már 2 bt ikonom lentvan egy kék karikába feher betu meg kek karikaba piros b betu
de meg mosst se taltam semmi olyan beallitast h engedélyezhessem h a telom lassa a notit valaki valami otlet ?
elore is thx
[Szerkesztve] -
chivas
tag
hello mindenki
jelenleg 2 bt icon van lennt nalam egy kek alapon piros b betu, egy kek alapon feher b betu ...
azer nemtudok irni meg figyelni mer veszprembe hagytam az adaptert a notihoz es merul sajna
amugy nemlehet venni ilyan ibm es adaptert amit kptam,pesten kivul ... ?
mer gondolom pesten van de en nem ott vagyok hetfon megyek vissza veszprembe es akkor majd megdumalunk mindent amugy eddig mindent ThinkPad Software Installer el tettem fel mer nalam az update ota van egy masik de az nemjo nemtudom mivan vele na majd hetfon leszek ujra es kivesezunk mindent !
mindenkinek jo , hosszu hetveget -
chivas
tag
most ujra kek es feher a b betu de nemtalalom azt a bealitast amit mondtal h lassam telot !
merre hol hogyan
bocsi ujnekem ez az IBM világ !
egy msn cimet nemtudnal adni velelten h ezt beallitsuk ?
[Szerkesztve] -
chivas
tag
hello !
mindenki akinek beszarik a wlan marmint h nemtudja bekapcsolni fn + f5 el azoknak irok !
en feltettem amit amigo javasolt mukodott minden rendesen es ujra feltettem az ibm access connect -progit es ujra nemjo tehat ez egy segitseg azoknak akinel mindig nemjo !
marcsak BT-t kene belonom veletlen valakinek vlami otlete?mernemjo sehogy
feltettem ezt az nemtudom milyen progit lett nekemis my bluetooth places de hiaba katintok ra ketott mintha nemmukodne vagy nemtudom valaki ? -
chivas
tag
halas koszonet megoldottad a problemat
marcsak beken tudni allitani a wlant h nekejjen a madzaggal szenvedni
megeccer koszi -
chivas
tag
válasz
Shadowfax #1190 üzenetére
hello mester na akkor ujra
elso kerdesem amit a sracnak ajanlottal BT szoftver nekemis kene de nincs irva h T42 hoz is jo ez ... mer a win est mindenki szidja de az enyemhez kulon nemtalaltam .. !
2. kerdesem
megnyomom fn + f5 gombot a BT-t tudom on offolni a wlant nemtudom on ra tenni
feltettunk mar drivert a billentyure vagyis nem arra de valami olyasmira(ez eleg keszekusza de nem azzal van a baj hogy katintok ra es nem erzekeli
)
mikor alapalapotba megkaptam a notit jovolt csinaltam minden csinaltam softver updatet minden frisitett azota nemjo ...
otlet ?
amugy mar tobben szoltak lehet kiadok chivas-magyar , magyar-chivas szotarat
elore is -
-
chivas
tag
egy kicsit pontosabb elerest nemtudnal adni pl BT nel hollaithatom ezt be ..
elore is -
chivas
tag
tehat akkor minden gond nelkul formazhatom ha arrol van szo , nemveszik el a win meg az ibm cuccok ?
(bocsi a sok kerdezoskodeser csak telleg parazok mer ugye az a particio a notim szive... )
otlete valakinek arra a gondomra h a wlant nemlehet bekapcsolni amiota frisittettem az egesz gepet a software installaerel mindenbol talat ujat es feltette azota nemtudom bekapcsolni
a masik meg BT-t betudom deviszont a telom nemlatja a notit notirol telora megy cucc forditva nemtudom
otlet ?
elore is -
chivas
tag
hello sracok enis beallok a klubba egy IBM ThinkPad T42 - vel , az a kerdesem lenne hogy ugye van ez a rejtett particio amin van a win meg az IBM nek a cuccai. ! Azt szeretnem kerdezni h ez a c meghajtomon van vagy ennek kulon meghajtoja van ( pl : d meghajto)
ezt azer kerdezem netan ha format lenne tudom h notin ilyet nemkell, nem szabad cska erdekelne ha c:-t formatalnam ezek az adatok nemtunnek el ugye az IBM cuccai , a win telepitocd-m !
elore is
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest