Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
sssent
senior tag
-
evone
őstag
válasz
dekoninck
üzenetére
detto, nekem is perpill 100 oraja megy a t61en a vista. csak annyit csinalok mindig hogy sleepbe rakom, sose kapcsolom ki. minek? felesleges.
tenyleg sokkal jobban banik a rammal, es szerintem bazi gyors is ( c2d t8300, 2 giga ram )
elmult 1 evben csak linuxot hasznaltam, nem szerettem a wint, demost kicsit megvaltozott a velemenyem
-
szmissz
senior tag
válasz
dekoninck
üzenetére
"Vista több száz órát megy újraindítás nélkül a notimon és soha a legkisebb lassulást nem tapasztalom."
Ejha, na ilyen kommentet is ritkán látni a témában.

Én mindig elsők között váltottam az újabb Windowsokra, nem volt bennem a "kötelező" ellenállás. A Vistát is vártam nagyon, sok tetszetős ígéret volt vele kapcsolatban, főleg, hogy még gyorsabb lesz mint az XP.
Nos tapasztalataim alapján nagyobb szart mint a Vista még nem hordott hátán a föld. Hihetetlen lassú, még az atomerőmű gépeken is az Xp-vel összehasonlítva, folyamatosan darálja a vinyót, porrá vagyok korlátozva egy csomó dologban.
Vadiúj 2 giga memóriás 2.4 Ghz-es Core2duo T61 -en is gusztustalan amit művel, megőszülök mire bebootol.
A fiókban pihen érintetlenül a bolti verzió. Nem fogom feltenni a saját gépeimre.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest