- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
abcukistván #7140 üzenetére
Logikai oldalról megközelítve: Fn+Fx kombinációk voltak már Win 3.1 alatt is, tehát 2K és XP alatt is működnek a megfelelő driverek jelenlétében. (Linux alatt is, igaz, egyik másik kicsit máshogy, illetve a Fn+F9 régebbi modelleken nincs felcimkézve de feltelepített EasyEjecttel megy)
-
Gondwana
addikt
válasz
bolcsodal #7115 üzenetére
A DVI-nek elvileg működnie illene. Van, akinek sikerült.
A fontosabb kérdés, hogy a "profi" jelző hogy fordul le magyarra: Apple Cinema Display, Dell 3k7 vagy Samu T305 esetén biztosan nem fog működni, megnyugtatlak, workstationban is elég válogatósak. (még 2007-ben szívtam DualLink DVI kártya keresésével, azóta egyszerűbb ilyent találni) -
Gondwana
addikt
válasz
neomorf #7112 üzenetére
Ha a monitorhoz használt színprofilt kiirtod, javul-e a helyzet? (Adobe Gamma is tud néha vicces dolgokat, de a legszebbet eddig egy EEEpc901-től láttam: a VGA kimenetre kötött akármilyen monitoron a színeket összekeverte - pl ami fehér kellene, hogy legyen, az narancssárga, vagy a viláosszürkéből sötétszürkébe gradiensben mindenféle színek megjelennek)
Ahol a felbontást állítod, advanced, color management -
Gondwana
addikt
A szignómban kitűzött cél legújabb manifesztációja
Szerk.: nem a csigáé -
Gondwana
addikt
USB dilemma: a teljes cucc (HDD + USB host + USB kliens + komplett drótozás) ellenállása 10 Ohm lehet. Ha azt a vékony, párlicnis retket adják USB kábelnek, ami akár fél/egy Ohm is lehet, az már 5-10% bukás egy olyan rendszerben, ahol ideális esetben is 120% körül kellne üzemelni.
Bezzeg a firewire... Egyes kártyákon még molex is volt. -
Gondwana
addikt
Közben nálam is vannak új fejlemények: kiderült, hogy Ubuntuban a wifi jelerősség visszajelzése pontatlan i2100B-vel:
Olyan AP-re, amire az Atheros közepes jelszintet jelzett, az i2100B maximálisat. Ráadásként iwlist eth1 scan nem is írta ki a tényleges jelszintet (dB) csak valami signal quality paramétert (iwlist ath0 scan jelzett vissza -dB-t is).
Végül a két kártyát váltogatva az iwconfig megmondta a frankót: mindkét kártya ugyanolyan jelszinten volt (-55dB bejövő, -15dB kimenő)
Most az Atheros Fn+F5 kapcsolgathatóságán dolgozok.Ja, és ezexerint hugom T42-jében a Cisco Aironet Windows alatt sem jól jelzi vissza amit lát, AC-ben sem.
-
Gondwana
addikt
Tapasztalatotok szerint melyik kártyához tartozik erősebb WiFi jel? (na, ezt most jól megaszondtam)
Intel 2100B vagy atheros a/b/g
A szempont egyértelműen a nagyobb hatótávolság. (x31, amibe tenném)Más megfogalmazásban: Ubuntu alatt az intel magasabb jelszinteket jelzett az atherostól, de ahol 20% körüli értéket mutat, már nem biztos, hogy megy is a net. Másnak is ilyenek, vagy fordítottak a tapasztalatai?
-
Gondwana
addikt
válasz
Dottore #6815 üzenetére
Itt ugyan OFF, de mivel mindig itt forgok, nem az R/SL topikban, ezért itt dicsexek: most érkezett egy 0km-es SL500. Nincs (ma) jobb érzés, mint Thinkpad-et kicsomagolni - csak az asszony meg ne tudja
Rengeteg a külömbség, így, első rálesésre már félút a többi consumer márka felé. -
Gondwana
addikt
Az teljesen normális, hogy a maximális kapacitás így kopik. (Olyan bajom is volt, hogy új akku, első ciklus után 84Wh design capacity mellett 79Wh maximal capacity, a hatcellás, amivel érkezett a vas, pedig az első ciklus után design cap. 56Wh, max cap. 59Wh, valahol a 15. ciklus körül esett 56Wh alá, most, 140 ciklus környékén 42Wh környéke)
Lenovo programok kiírják a gyártás dátumát és a ciklusszámot is. (ilyesmi megoldást keresek épp Ubuntura - ami nem csak kapacitást tud) -
Gondwana
addikt
válasz
Scalpel #6781 üzenetére
Az a T60, amit én nyüstölök, alul rollcage, a teteje CRFP, mert 15" nincs Mg tetővel. Hugom T42-je alul is Mg, a teteje is Mg, de nem rollcage, csak egy sík, mivel a rollcage egy mászóka. Az X31-em alja Mg, a teteje (nem csak a bevonata) inkább a T60-ra hasonlít.
Következtetés: most már fogalmam sincs, hogy mit mivel variálnak, főleg az újabb vasakban. -
Gondwana
addikt
válasz
Mészike #6778 üzenetére
Kicsit utánuklesve Lenovo supporton egyiket sem találtam meg: pl. T400-ból W66 nincs, csak W6C
A másik, ami nekem feltűnt, hogy a méreteik mm-ben és kg-ban egyformák, pedig a T-nek könnyebbnek kellene lennie egy picivel. Ja, és nem rollcage-t, de nem is azt a karbonvásznas LEGO-plasztikát említi, amiből a T60-am teteje van, hanem valamilyen Super-Elastic PolyCarbonate (SEPC). (ahol a T60 TiMg, ez ott CRFP)
A T még látványosan olcsóbb is szerintem.
Én csak kézbevéve, letapizva tudnék ajánlani a kettő közül. -
Gondwana
addikt
válasz
Dottore #6642 üzenetére
Szintén DTP (meg fotó): s-ips (1400x1050) T60, azóta tudom, hogy asztaliban primary monitor csak CRT vagy IPS. IPS pedig köztudottan nincs wide-ban.
Ha majd csereérett lesz a T60, akkor csak ilyenre.A túl széles desktop problémájára is megtaláltam a megoldásomat: Thinkpad billentyűzet pöcökegérrel (USB Traveller Keyboard w. Ultranav), Wacom rajztábla és Logitech MarbleMouse Trackball: 3000x1200 pixeles desktopból 3 virtuális egymás mellett, trackball nélkül kezelhetetlen lenne.
-
Gondwana
addikt
Itt is Dell vs Lenovo a filozofálás tárgya
-
Gondwana
addikt
válasz
#95561216 #6565 üzenetére
Akinek feleannyi Thinkpadje van, mint Shadowfaxnek, csak Apple-fan lehet
Aki nem használ gépen kívüli cuccokat (pl. egyéb papírok) thinklightes munka mellett, annak tényleg praktikusabb a világító billentyűzet, mint a kivilágított.
SchönerzQpáról való történet, amikor a BME K-épületet kellett jobban kivilágítani a Közgáztól. Állítólag valaki átvágta a reflektorkábeleket a Közgáznál -
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Eddig is rá voltam kattanva a W700-ra, de ez után...
A What's new alatt írnak a második kijelzőről - DualHead ThinkPad Rulez!
Télapó, ugye olvasod a fórumot? -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #6372 üzenetére
A 4-essel jelölt drótdarab, ha benne van, tehetsz bele mini-pci wifi-t
ha nincs, akkor persze nem. (vannak valamilyen moddok, hogy T30-ba antennát a csuklótámasz alá, guggli...) -
Gondwana
addikt
Hasonlò probléma T60-on:
az 1-es csaklenyomàs utàn megmasszìrozva reagàl. Szétszedtem, a gumiharangon kìvül minden OK, alà nem làttam be -
Gondwana
addikt
Tudna nekem valaki mondani Kingston memóriachipet? (Samsungnak van gyártósora, stancol NV, statikus, meg dinamikus ramot is, a Kingston csak vásárol a gyártótól és ragasztja a - sok esetben Samsungtól is vett - chipeket.)
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Ha senki, akkor majd én válaszolok valamit, hátha előremozdít:
Net beállítások (én nem mentenék semmit, mindent újraírnék az új rendszeren):
modemes net - telefonszám, usernév, jelszó
pppoe ADSL - usernév, jelszó
automata IP címes hálózat (DHCP) - itt nem kell semmit lementened
wifi cuccok: ha valamelyik AP-hez jelszóval férsz hozzá, kimásolni nem tudod a jelszót, de legközelebb majd újra beírod.Mit értesz STB beállítás alatt? Amint egyenként meg tudod fogalmazni, hogy mit akarsz lementeni, részben már benne lesz a válasz is, hogy hogyan (mondjuk, Outlook Expressből az Identities folder lementése gugglizható, de a saját file-okat magadtól is ki tudod rámolni)
-
Gondwana
addikt
Na ja! Nálam az X31 login után bemondja ezt
-
Gondwana
addikt
Szerintem a webcam-es user-azonosítás csak low-security gépeken megengedett, ezért, ha gyártó lennék, én se engedném rá business class gépre.
Példa más szegmensből: kamerarendszer, ami személyszámolós, ügyfél panaszkodik, hogy a rendszer 135 belépőt számolt meg, ők pedig papír-ceruza 141-et, kérik vissza a pénzt. -
Gondwana
addikt
válasz
Kobak77 #6300 üzenetére
Ebben a gépben a képen látható WAN cuccok elejéről hiányzik egy W a wireless, ami van, az csak a meglévő adaptereken route-olható Wide Area Network, azaz, hogy mehet a net ezeken a protokollokon.
Szerk: látom, erre már rájöttél.
-
Gondwana
addikt
Eltelt 24h úgy, hogy senki semmit nem kérdezett
X31-ben használja-e valaki a CF-olvasót bármire? Kis utánajárással oda jutottam, hogy csak jelképes: 12Mbit/s a maximális sebessége és még UDMA CF-ekkel se gyorsabb. Cáfoljon meg valaki, hogy nincs így, plíííz!
-
Gondwana
addikt
válasz
lamer666 #6154 üzenetére
XP-vel jártam már hasonlóan: egyszer csak úgy döntött, hogy nincs aktiválva, de az aktivációs kulcs helyett csak üres mező, számok nélkül jelent meg. MS hotline azt tudta mondani, hogy ,,akkor bizony, nem tudom''. Itt volt az, hogy installkor 34%-nál mindig újraindította a gépet, ezzel az installt is. Csak a format c: segített.
-
Gondwana
addikt
Product: ThinkPad T61 7663-WD5 [change]
Original description: Based on 7663-CTO: T7500(2.2GHz), 4GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1280x800 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Intel Turbo Memory, Camera, WinVista Ultimate 32WD2 tényleg nincs.
Ez a gép meg 2GB RAM, 80GB HDD, DVD/CDRW Combo.Programok között Think Vantage, Thinkpad Configuration, System Information gomb: az alsó sorban is WD2-nek írja? (esetleg a BIOS-ban?)
-
Gondwana
addikt
Hétvégi nézegetnivaló
Régebben már szerepelt itt valahol, de hátha valakinek újdonság... -
Gondwana
addikt
Téma: kék gomb - nem tudom, volt-e már
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\LTON_HIS]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\LTON_HIS\UNav]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\LTON_HIS\UNav\HOTKEY01]
"DisplayName"="opera.exe"
"PathInRegName"=""
"Configurable"=dword:00000000
"WebLaunched"=dword:00000000
"ActionCommand"="C:\\Program Files\\Opera\\Opera.exe"
"ActionParam1"=""
"ActionType"=dword:00000017
"Enabled"=dword:00000001Ezzel az USB UltraNav Travel Keyboardon lehet átállítani a kék gomb funkcióját. Nem volt még se bátorságom se szükségem a T60-on másra átprogramozni, de a céges desktopon (fentnevezett bill) használom ezt a modot.
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #5742 üzenetére
Power Manager, Batterz Information, Battery Maintenance, Battery Gauge Reset, Perform Reset
Kicsit hosszadalmas, érdemes éjszakára betervezni: lemerít, feltölt, közben kiméri, hogy ténylegesen mennyi is az annyi.Amúgy SANYO cellák? (azokról találtam több helyen panaszt, hogy 1x csak nagyon leromlik a kapacitásuk - ellentétben a Panákkal, amiknek már startban sem az igazi)
-
Gondwana
addikt
Ezen jót mosolyogtam
64 GB SATA SSD, Shock-Mounted (Aktív merevlemezvédelem)
... persze, majd parkolja a fejet, ha mozog a laptop ... -
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #5435 üzenetére
Itt a dátum is. Ismerősöm jár ki évente 4x - 5x, ott üzletben vette.
-
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax #5433 üzenetére
Azért, mert legalább 5 helyen írják rajta, hogy Lenovo, tőlük lett véve, a garanciát ők adják(1).
Az OK, hogy a Li-ion cellák állva/ülve/használva/nemhasználva vesztik a maximális kapacitásukat, na de ennyire? (végülis Szingapúr nem a +5 fokos évi középhőmérsékletéről híres, meg amennyivel olcsóbb az Usanka árától, inkább hallgassak)(1) még nem olvastam az apróbetűs részt, hogy ilyen eset érett-e garanciális cserére
-
Gondwana
addikt
Gond wan a legendás Lenovo minőséggel:
Tegnapelőtt érkezett Szingapúrból az új akkumulátorom.
1x full feltöltöttem (kikapcsolt gépben, ahogy azt illik, bár 90W tápnál nem szabad, hogy bármilyen külömbség legyen), leengedtem 3%-ra, és most másodszor töltöm.
A kapacitás 5.5%-át startból elbukni szerintem siralmas...Jó, tudom, Sanyo kellett volna, nem Pana, de azok meg 1 év után kezdenek penészedi - olyan a 6 cellásom
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Akkor egy érdemibb válasz: 3 féle billentyűzetmechanika létezett, azt nem tudom, hogy ez a T61-nél is így maradt-e, de a lényeg ugyanaz. A space alatt csak 1 kapcsoló van, illetve egy párhuzamosító mechanika. Ez általában csak egy drótdarab, amit egy fix forgástengely és két csúszópálya tart. Leggyakrabban a space-gomb alján ebből a csúszkából kiakad, amikor úgy billeg, mint nálad.
A T60-am - ha jól néztem - olyan, hogy nincs minek kiakadnia, de az IBM USB Traveller Keyboardom ilyen drótos, feszigetve kiakasztható -
Gondwana
addikt
válasz
stamas2 #5290 üzenetére
T41... Lusta vagyok visszakeresni, de volt valami ilyesmi, hogy T41-ek meg T42-k déli hídja képes volt kicsit megsülni "túl nagy" (mármint a portnak nagy, de az USB 2.0 szabványnak nem az) terheléstől, ami után csak USB 1.1-ként hajlandó működni.
Majd jön valaki, aki elmondja részletesebben. -
Gondwana
addikt
válasz
bonaparte77 #5272 üzenetére
mikori Ati driver van rajta? Nekem a 2007 októberi ezt csinálta a T60-on is meg a céges workstationon is. (utóbbin még csinálja, mert lusta voltam drivert cserélni, de a notebook nem)
-
Gondwana
addikt
válasz
adnoctum18 #5229 üzenetére
Ha az MBR sérül, hiába sértetlen a recovery partíció, nem tud kezdőcímet, honnan kezdheti betölteni, hogy bootoljon.
-
Gondwana
addikt
válasz
KilgoreTrout #5197 üzenetére
Nálam is (mic max, master 4 recka felett) gerjed. Pont ez miatt csak bluetooth headsettel használom ilyesmikre.
-
Gondwana
addikt
válasz
Gondwana #5172 üzenetére
Transzrefelktív kijelzők: IBM/Lenovo ennyire le van maradva a többi gyártótól ebben a témában? Eeeereklám, vagy a piros szolgáltató reklámjai tele vannak napon direkt napfényben vigyorogvalaptopozó holvanittazeszkéjp arcokkal. Kíváncsi vagyok, mi látszik ilyen körülmények között a kijelzőből. (150-200 nit vs. 2000 nit háttérfény)
-
Gondwana
addikt
Transzreflektív kijelzős Thinkpad (esetleg valami csoda folytán X31/X32) létezik-e?
-
Gondwana
addikt
válasz
KilgoreTrout #5123 üzenetére
Hány százalékon mi van beállítva, h csináljon? (Power Manager, Global Power Settings) - A gyári, hogy 5% körül már hibernáljon. (nálam 3% de sokáig 2%-on tartottam, csak 120 ciklus után már nem egy mai csirke az akku)
-
Gondwana
addikt
válasz
FehérHolló #5032 üzenetére
A 3 óra nekem megvan ips paneles Ati x1300-as T60-nal wifin netezve (-60db jelszinten, min+1 fényerövel 3h 50min a 3%-ig)
-
Gondwana
addikt
Csak nekem nem m1 ma a Warranty Lookup, vagy másnak se?
Egy pár hónapos R61-et, meg a T60-amat próbáltam ellenőrizni, mindkettő out of warranty - pedig elvileg mind2 garanciális -
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
Nekem is WRT54GS-em van: egy irodában leselejtezték, mert havonta 1x-2x elfelejtette a beállításait, a menükben a drop-listek tartalma eléggé fura lett. Kéthetente reset, visszatolom a beállításokat, ennyi. (Ver 5.1, flashelni nem lehet)
SZERK: Akinek tegnap óta halott a netje, rendszeresen updateli a win-t és még zone-alarmot is használ?
(ami nincs elromolva, azt nem szoktam javítani. Elég hülye elgondolás, tudom, de az utóbbi időben többször láttam SP után romlást, mint javulást) -
Gondwana
addikt
válasz
KilgoreTrout #4968 üzenetére
Linux alatt nem tudom, mi a helyzet, de Win alatt visít, ha a HW gomb miatt nem tudja aktiválni a WiFit. Aki meg nem olvassa el a felugró ablakokat, csak okéz, mer az jó, az ... khmm... megérdemli.
-
Gondwana
addikt
Az első ötlet, hogy egy kicsit bővebb tájékoztatást is ad6nál:
- milyen router
- hogy van belőve a router (titkosítás, b, g, vagy vegyes)
- dhcp megy - vagy sem
- ha van DHCP, lehet-e, hogy akad valamelyik fix címmel
- a T60-on IPCONFIG /ALL mit mond? Media disconnected, vagy csak az IP nincs meg?
(szerintem csak valamitől resetelt a router - Linksyseknél is láttam ilyen) -
Gondwana
addikt
Konkáv pöcök (meg néha Logitech VX nano), a touchpad lényege a tap zones: a sarkokba mappeltem a numerikus bill hiányzó részét: / és * fönt, - és + lent. A tapipad gombjai pedig PageUp/PageDown.
A céges asztali gépen pedig IBM traveller USB keyboard ugyanígy mappelve (minden felirat nélkül, teljesen fekete - ezért szoktam néha melléütni) -
-
Gondwana
addikt
Nem az a gond, ha a PCMCIA teteje hajlik, hanem az, ha a sarkánál emeled meg a gépet - ami R=1 usereknél gyakori pl. elpakoláskor, a gépház meghajlik, a 6 meg 8 rétegű alaplap hajszálrepedezik, a BGA chipek forrasztása repedezik. A low-end ezt nem tudja/bírja.
(1ébként állítólag a T40 csontvázza is túl volt könnyítve, ami az ATI chip kontakthibájában jött elő azoknál, akik Toldi Miklósként pakolják táskába a gépet, nem lógatva tartják)
-
Gondwana
addikt
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4391 üzenetére
GYURCSÓK MODE: ON
Asztal felett AC: a profilban, wireless settings, 4.: security, itt, a propertiesben alul kipipáltad neki, hogy logonkor kapcsolódjon alapértelmezettül ezekkel a beállításokkal. Szerintem ezt kapcsold ki. (Active Directoryn kívül nem tudok elképzelni olyan szitut, aminél ez kötelező lenne - de attól még létezhet)
Lassúság: a futó processek között olyan, hogy TVTSCHED.EXE (vagy valami hasonló) van-e? Régen, amikor nekem problémázott, ezt kilőttem, megtáltosodott. Amióta ki is irtottam teljesen, többek között a sem a R&R, sem a System Update sem hajlandó futni. (Tanulság: csak a taskot kell kilőni, nem a programot törölni)
Lassú Recovery in progress: rég csináltam, de úgy dereng, hogy először összehord 4GB adatot rakásra, amit csak utána kezd el kiírni (abban biztos vagyok, hogy nettó több, mint 1h volt CD-re R&R-ni)
GYURCSÓK MODE: OFF
-
Gondwana
addikt
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Ezt most találtam, hátha van más is, aki még nem olvasta. -
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4246 üzenetére
WiFi: Gigabyte routerrel addig volt ilyen gondom, amíg a fix IP cím a DHCP tartományba tartozott. (Amióta a DHCP csak 100 fölött adhat címeket, nincs ilyen gondom WiFi-n, de drótoson szokott lenni, ha DHCP profilról váltok teljesen más tartományú fix IP-re. Mivel már működik a kapcsolódás alatt is a háló, csak leküldöm az AC ablakát, 1-2 perc múlva panaszkodik, hogy nem sikerült, de nem zavartatom magam)
Kifli: ha lenyomod, hajlik? Ha nem valami be lehet gyűrődve alatta. Nem nagy wasistdas szétkapni és megnézni. (Nekem a display kábelnél púpos, de nem zavaró) -
Gondwana
addikt
Nahát, előléptettek! Lábtörlőből lábzsámollyá
kvázi újoncból lelkes taggá.
-
Gondwana
addikt
Gondolom, nem a köszönés volt a kérdés
A HSZ-ed végén a zárójelben ott a megfejtés: a High Performance mindenből maximumot jelen, csak azt jegyzi meg. Csinálj olyan power profilt, ahol az akkus/tápos üzemmódhoz megadod a kedvenc fényerőd, és azt fogja mindig visszaállítani.
-
Gondwana
addikt
Nálatok is szélesképernyos?
(Az ügyeletes resetnyomkodó bemehetne má' dógozni - még mindig halott a supportjuk, én meg türelmetlen lettem) -
Gondwana
addikt
Wazz... Lenovoék Vistát tettek a szervereikre? (Vagy csak nekem nem működik a supportjuk?)
-
Gondwana
addikt
Asztali gépeknél optikai drive-okkal szokott ilyent játszani, ha rossz lemezt teszel bele.
WinXP alatt úgy szoktam gyógyítani, hogy az ATA-ATAPI kontrollereket leszedem (uninstall) mindet (no restart) meg a disk drives-ből a lemezt is. Újraindítás csak a végén. Következő bootkor mindent megtalál. Jól. -
Gondwana
addikt
nekem a 6 cellás akku max 2 órát bír - fentebb meg 3-4 órákat olvasok... ennyire kehes lenne az akku?
Ha az akku kapacitása nagyon aláment a gyári 56Wh-nak (ami nálam 90 ciklus után 53Wh) akkor azért - de ezt kétlem. Talán inkább a power management van valami Maximum Performance szerű értéken - ezt változtatva meglepően sokat tud javulni a helyzet! (Fn+F3) -
Gondwana
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest