Aktív témák
-
Tim82
félisten
Annyiban módosítsunk, hogy IBM firmware-s g-s miniPCI nem terem azért minden bokorban. B-set jóval hamarabb kap, a g-s időnként szabályosan hiánycikk, pont azért, mert mindenki jobbra akarja cserélni a laposában...
Nekem kb. két hónapba tellett, amíg egy nagyon rendes PH!-s bazáros srác [ naga ] szerzett egy g-s, IBM-es kártyát, igaz, Atheros-osat, ami jobb is, mint az Intel BG2200.
Ha meg PCMCIA, akkor nyugodt szívvel ajánlom a Linksys kártyáit, én X20-hoz és A30-hoz használtam, jelenleg meg a "HTPC"-mbe van dugva (Asus Pundit-R, van PCMCIA-slot-ja is).
Ajánlanám, hogy Adrian Mole kolléga - PH!-n belül, mert a HWSW-s piacot nem ismerem annyira - forduljon még marcy-hoz, neki szokott elég sokféle Thinkpad-alkatrésze lenni, ill. érdemes körülnézni, ki árusít éppen T4x-alkatrészeket, azok között biztosan van IBM firmware-s g-s kártya, amit T30-hoz is lehet hasznosítani.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest