- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Tegnap majdnem a földhöz vágtam a gépet mérgemben, szerencsére nem vagyok vandál alkat. Készíteni akartam recovery DVD-ket, és jó szokásomhoz híven először tesztelni akartam a dolgot, egyébként sem próbáltam még a notival DVD-t írni. Szóval, mivel két DVD+RW akadt a kezembe, amikor kérte a 3. lemezt, beadtam neki újra a másodikat, felülírva az előző lemezképet. Gondoltam, ha minden oké, a végén kiderül, hány DVD kell hozzá, mivel ezt előre nem közli, és akkor majd jól kiírom egyszer írható lemezekre. Erre kiderül, hogy recovery médiát a licensz értemében csak egyszer enged készíteni. Egyébként meg forduljak bizalommal a technikai tanácsadáshoz, akik egy kis nominal fee-ért adnak nekem ilyet.
Kérdem én: Mi értelme van ennek, ha a recovery média nem kötődik adott géphez (gondolom én az alapján, hogy a szerviz is tud adni), másrészt ha véletlenül nem törlöm le az egyik lemezt, akárhány másolatot tudnék készíteni?
Mindegy, azt hiszem ki kell derítenem, hol tudok ilyen lemezeket szerezni. kíváncsi vagyok, mennyi lehet ez a nominal fee.
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- World of Tanks - MMO
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest