- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Sipi
addikt
[OFF]Köszönöm!
Külön köszönöm gratulációd. Azért olyan vadul nem állítgattam... A teszt eredménye csak annyit hozott, hogy _alaphelyzetben_ fogyaszt olyan 12-13W-ot, az összes többi mágia ezen csak alig változtat. Bütykölőknek egyesével is lehet állítgatni, ki is próbáltam, de egyszerűbb _egy_ darab programra bízni az összes energiagazdálkodási trükköt.
Jelenleg egy XP is fityeg a gépen, ez alapján gratulálj még egyszer: igaz, hogy az XP-n átlagosan csak kicsivel fogyaszt többet, mint Linux alatt, de időnként felmegy akár 18W-ra is. Holott csak ültem és néztem a gépet. Tehát az átlagos fogyasztás valamivel többre jön ki.
Egyébként az eredeti tulaj anno 1 órát mondott átlagos akkuidőre, nálam másfélre ment fel. Hiába azonos kb. a két átlagfogyasztás, egy viszonylag gyenge akkut (még ha csak rövid időre is) 18W-tal terhelni túlzás.Engem akkor is meglepett a dolog. Ez a processzor még nem igazán energiatakarékos, a mai metódusok jó részét nem ismeri. Kb. annyiban merül ki, hogy gyors és lassú, az alrendszer részeit sem lehet teljesen kikapcsolni, ha nem használod. Egy mai gépen, ha nem használod az USB-t, a Bluetooth-t, lekapcsol. Wordözés közben alig pár dolog működik a gépben. Ehhez képest azért fura dolog.[/OFF]
Más. Ha jól emlékszem, Te irkáltál anno utángyártott akkukról. Milyen tapasztalatod van velük? Mennyivel halnak korábban? Mennyire melegszenek?
Sipi
Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest