Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Aktív témák
-
Neja
csendes tag
válasz
dabadab
üzenetére
Köszönöm szépen! Nagyon jól vágod a témát!
Pontosan erről van szó: a hibás pixelek nem zavarnak, mert tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy észrevegyem őket, de baromira bosszant a dolog, hogy vettem egy dolgot ami nem kis pénzbe került, és nem tökéletes; holott mielőtt ezt a márkát válaszottam, mindeki csak ezt ajánlotta, hogy ilyet és ne mást: ''A mobilok a Nokiánál, a notebookok pedig az IBM Thinkpadnál kezdődnek és végződnek!'' - mondták. 
Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a dühöngésemmel ennyire fellendítem a topik forgalmát.
Bocsi. 
Az viszont - kicsit furcsán hangzik - de megnyugtat, hogy az előttem szólók közül is van néhány Thinkpad tulaj, akiknek szintén van hibás pixeles gépük.
Megpróbálok együttélni a tudattal, hogy én is így jártam.
Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pontosan erről van szó: a hibás pixelek nem zavarnak, mert tényleg nagyon oda kell figyelni, hogy észrevegyem őket, de baromira bosszant a dolog, hogy vettem egy dolgot ami nem kis pénzbe került, és nem tökéletes; holott mielőtt ezt a márkát válaszottam, mindeki csak ezt ajánlotta, hogy ilyet és ne mást: ''A mobilok a Nokiánál, a notebookok pedig az IBM Thinkpadnál kezdődnek és végződnek!'' - mondták. 
Bocsi. 
Megpróbálok együttélni a tudattal, hogy én is így jártam.