- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Hardveres segítség kellene nekem. Van egy R51-es gépem, ma vettem észre, valami történt vele és a bal hátsó csücskéből letört egy pici darabka. Most vagy ennek a következményeképp, vagy azért tört már le, mert a bal hátsó fém zsamér elkedett mozogni ott ahol a gépházhoz van rögzítve. Vajon mihez lehet ez a fém ott belül rögzítve és mekkora bontással jár hogy ezt újra megerősítsem? Egyáltalán meg lehet ezt csinálni? -
Csedit
aktív tag
Olvastam a problémádat a ventillátorról. Ha van bátorságod, akkor használtan is ki lehet fogni nagyon jó gépet, még akár T szériát is.És a tiédet még mindig el lehet adni tisztességes áron. Én asztali pc-kkel foglalkozom, a notebook kérdésbe csak azóta folytam bele mikor megvettem az előző gépemet (persze azt is használtan és szintén magánembertől).
-
Csedit
aktív tag
Használtan vettem , másfél éves gép, 1.6-os pentium m proci, 512 ram 60gb hdd,dvd író, sxga+ kijelző. 120 ezer forint volt. Szerintem nem volt rossz ár érte. Két hete nyúzom, előtte egy asztali processzoros 2.6 -os pentium notebookom volt. Egy Clevo. Hát a különbséget elég nehéz elmesélni. Hihetetlen, aki nem próbálta az asztali procis gépeket el sem tudja képzelni , hogy egy ilyen újabb gép mennyivel csendesebb és egyáltalán nem is meleg.Hangja szinte nincs.A régi gépem mellett szinte még tv-t sem lehetett nézni ,olyan hangos volt.Pár nap alatt nagyon megszerettem ezt a gépet. Ti ajánlottátok itt a topikban, hogy ilyen márkát vegyek, de mielőtt kérdeztem, bizony rászántam egy halom ídőt mire végigolvastam itt a fórumon egy pár topikot.
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok! Lehet , hogy buta lesz a kérdésem. IBM R51-es gépem van. A billentyűzet megvilágító led sárga szinű és ezért vajmi kevest ér. Most láttam egy régebbi IBM gépet abban fehér kicsi lámpa volt, az teljesen használható. Esetleg másnak is van sárga lámpája és mitől függ a szine? Talán cserélhető is? Köszi: Edit
-
Csedit
aktív tag
Megnéztem a Lenovo oldalán ki árul Kecskeméten IBM gépet, végigkérdeztem őket, de senki nem tart belőle készleten. Ebben semmi meglepő nincs nekem, ismerve az itteni keresletet. Képet elég sokat láttam már a gépről,notebookkal volt már párral dolgom,Ezt a tipust mindenki nagyon dícséri , olyan nagyot én sem csalódhatok benne
.Úgy néz ki egy használt R51 lesz az áldozat,ha meglesz leírom a tapasztalataimat női szemmel is.
-
Csedit
aktív tag
Légyszi valaki mérje le nekem, hogy az R51 kijelző felső kávája milyen vastag, a kamerámat rá tudom-e rögzíteni? Úgy néztem a képeken, hogy jóval vastagabb , mint egy átlag notebooké. Köszi : Edit
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged