- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
bere
csendes tag
válasz
Shadowfax #3249 üzenetére
A hsz3246-ban belinkelt boltban vettem. Másik memóriám sajnos nincsen.
Egy tegnapi újraindulás eseménynaplója:[link]
Az újraindulások menete vistánál, xp-nél: hirtelen lefagyott minden, 5-10 másodperc után reboot.
A kékhalál csak az xp-s újratelepítési kísérleteknél fordult elő (nem a recovery-s, hanem egyéb xp lemezről), de akkor mindig.
A recovery lemezes xp újratelepítés lement gond nélkül. Továbbá, a vistás lemezes telepítés is lement rendben.Egyébként hibás memóriára gyanakszok. Ha alaplapi probléma lenne, akkor tapasztalataim szerint sokkal instabilabb lenne a gép.
Holnap beviszem a szervízbe, elég komoly cégek biztosítják a szervízhátteret, remélem nem lesz gond.
-
bere
csendes tag
Sziasztok,
R400 2786W14-es gépről van szó.
[link]
Kb. két hete vettem, nagyrészt elégedett vagyok, bár van néhány problémám:1. Vista businessel vettem (vista kód, vista matrica megvan), de telepítéskor magyar XP települt fel, tehát ez van a rejtett partíción. Alapjában véve nem zavar nagyon, de szeretném a vistás telepítőkészletet, ha már fizettem érte. A szervíztől kell kérnem?
2. Ami sokkal komolyabb gond, hogy véletlenszerűen újraindul a gép: internetezés, excelezés, dvd írás stb., tehát teljesen hétköznapi tevékenységek közben. Volt, hogy egy nap háromszor, de olyan is, hogy pl. 2 nap alatt egyszer. Tapasztalt valaki ilyet, esetleg valamilyen szoftveres összeakadás van a háttérben, vagy hardverhiba lehet?
3. 3dmark2003 és 3dmark2005 nem akar elindulni XP alatt. Úgy vettem észre váltott videokártya van gépben (Intel-ATI), ami a driver leírás szerint azonban XP alatt nem működik, csak Vista alatt.
Vistát is feltettem próbaképpen, ott is voltak újraindulások, ott a pc doctor-os memóriateszt alatt is (XP-vel ezt nem sikerült produkálnom). Vista alatt lefutott a 3dmark2003, a 2005 elindult, de kilépett 2-3 alteszt után.4. Próbáltam feltenni angol XP-t a próba kedvéért, miután bemásolta a telepítéshez szükséges fájlokat és előjött volna az XP-s felület, mind a háromszor kékhalál következett be, hardveres és/vagy szoftveres hibára hivatkozva. Vistával ezt nem csinálta, az feltelepült rendben.
Jelenleg a recovery lemezekről visszaállított gyári XP van a gépen.
Irány a szervíz tehát?
Köszi.
Aktív témák
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest