- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
válasz
Apollyon #9259 üzenetére
Szerintem meg meg kellett lepniuk mar mert eddig olyanokat nem mutattak amit kellett volna most volt egy kis brutalitas de szerintem ebben az evadban kb ennyi is volt. Nyomaszto resz volt az teny de szerintem ennek pont az volt a lenyege es legalabb annyi nezot szereztek ezzel mint amennyit eluldoztek.
-
.LnB
titán
válasz
Apollyon #9259 üzenetére
A babát eddig azért nem merték mert akkor még a közönség nem "érett meg rá". Mondjuk szerintem arra sose fog. De ha megfigyeled. Óvatosan, apránként adagolják ezeket a nagyon durva dolgokat. Mostanra a nézők megedződtek. Aki meg nem az a mostani rész után úgy is kihullik.
(#9260) james001 Nem követem. Időnként tartok pár nap gyorstalpalót, akkor megpróbálok minél jobban utánaolvasni arról, hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest