Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz HaaS #7 üzenetére

Akkor jól csináltad az első ciklust, fánként jön kb. 40 egységnyi szín (ha a donor glyph rajzolásánál "maxra" töltötted a fát--->félkör feltelik bal oldalt alul). Ha marad idő, akkor egyszerűen vársz a voidban, közben ugye konvertálódik a "lypmha"--> "nerva-vá", már ha betöltötted vmely szívbe (lol, aki ezt kívülállóként olvassa :DDD ).

Namost, ugye az első macát majd arany és zöld színnel kell etetni. (void térkép minden sisterre vonatkozóan a portrénál jelzi a preferált színt, ha a chamberre mozog a kurzor, de beszélgetésnél a CTRL nyomásra is, a jobb felső sarokban).

A későbbi ciklusokban mindig új színek jelennek meg random. Lesz olyan, hogy lényekbe rejtve. Majd a játék magyaráz közben. Jól érzed, a Firefly szoba kis fái csak kb. 20-at termelnek. Később lesznek egyenként 80-90 egység színt termelő bányák, ill. egyéb "növények". (Ennél többet eddig nem láttam).
    Én ma este eljutottam a 11. ciklusig, de most ki kellene nyírni a Pangolint, ami egy érdekes teremtmény, neked tetszeni fog.
    Szintén frankó lesz kb. az ~5. kör, mikor kezdenek előjönni a tesvírek... :D

Új hozzászólás Aktív témák