Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz frame>24 #15 üzenetére

Jaja, az is van... amber is:)!

Végigolvastam a journalban mindent, "sok hűhó"-nak tűnik... próbálják elbonyolítani, pedig egyszerű. Random dropok és emésztés. Ennyi a játék... meg ugrabugra, lótifuti. Remélem hoz valami extrát bele az a sok ronda uraság, mert azért ez így határeset...
    A donor glyph rajzolásánál is ingattam a fejem, de aztán végre rájöttem, hogy a száraknak kell hosszúaknak lenniük, pont nem úgy, ahogy a játék mutatja.
    Attól még nem lesz jó, érdekes, kihívás egy játék, hogy elbénázzák, hanem inkább szenvedés, pont ahogy írtad. Annyi szerencséjük van, hogy a sok bénázás, amit belepakoltak a játékba, úgy-ahogy átléphető.

Kivéve az ugrabugra, lótifuti. Az röhej. Nincs rá mentség. Tökfölösleges. Ez a játék nem attól jó, hogy állandóan minden mögé be kell nézni. Ettől fos:)! Mindegy, már gondolom rájöttek.
    Jó az a kellemes zene is, csak mikor pattogsz, mint egy nikkelbolha a gyökerek között, vagy mikor a harmadik oszlopot kerülöd meg, hogy hátha pont mögötte van a kis virág, akkor inkább arra késztet, hogy kilépj, és hagyd az egészet azoknak, akik szeretnek sötét helyeken gyakran keresni semmit.

Nagyon nem a leglassabb idővel lép vissza voidba (ez is marhaság), hanem tán harmadik fokozaton. A billentyűkkel majd érzed... :K!

Új hozzászólás Aktív témák