Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz HaaS #14 üzenetére

A Violet arra jó, hogy a fákat / egyéb tölthető szín-termőket kevesebb színnel lehet maxolni. Tehát ua., mint gold a sister-donációnál.
    Ami a transzfert gyorsítja, az az Amber (koncentrált vizelet szín, illetve egyesek szerint borostyán :DDD ).
    Ha a játékban nyomsz egy J betűt (Journal), a "színek" glyph-re kattintva leírja, melyik milyen hatású (meg fogod találni). Nézd meg, mert picit többet ír, mint a guide!

Az idővel ezek szerint te jobban tudsz pimpelni! Én nem is tudtam, hogy lassítani is lehet, azt hittem alapban a leglassabb :B . Ezt majd kipróbálom! Mert ha CTRL-t nyomsz (-->pause), akkor meg sajna nem mutatja a chamberek tartalmát.

"Ha valami nagyon kell, akár két-három szívbe is be lehet pakolni (például, hogy gyorsan felnyomd a goldot megint maxra ciklus elején, sziszterezni.)". de csak akkor, ha golddal eteted, mert ha más színnel, akkor az arany a saját szívbe kell! Nem tudom, hogy ez egyértelmű-e, inkább ezért írom!
    Tehát bármely szín attribútum-hatása a testedbe töltve érvényesül, és nem a nerva-tartályban!!

Új hozzászólás Aktív témák