Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
A Violet arra jó, hogy a fákat / egyéb tölthető szín-termőket kevesebb színnel lehet maxolni. Tehát ua., mint gold a sister-donációnál.
Ami a transzfert gyorsítja, az az Amber (koncentrált vizelet szín, illetve egyesek szerint borostyán
).
Ha a játékban nyomsz egy J betűt (Journal), a "színek" glyph-re kattintva leírja, melyik milyen hatású (meg fogod találni). Nézd meg, mert picit többet ír, mint a guide!Az idővel ezek szerint te jobban tudsz pimpelni! Én nem is tudtam, hogy lassítani is lehet, azt hittem alapban a leglassabb
. Ezt majd kipróbálom! Mert ha CTRL-t nyomsz (-->pause), akkor meg sajna nem mutatja a chamberek tartalmát."Ha valami nagyon kell, akár két-három szívbe is be lehet pakolni (például, hogy gyorsan felnyomd a goldot megint maxra ciklus elején, sziszterezni.)". de csak akkor, ha golddal eteted, mert ha más színnel, akkor az arany a saját szívbe kell! Nem tudom, hogy ez egyértelmű-e, inkább ezért írom!
Tehát bármely szín attribútum-hatása a testedbe töltve érvényesül, és nem a nerva-tartályban!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
. Ezt majd kipróbálom! Mert ha CTRL-t nyomsz (-->pause), akkor meg sajna nem mutatja a chamberek tartalmát.