Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, lehet kicsit félreérthető volt. Nekem ''teccik'', szal megmosolyogtam, láttam már pár hasonló kreálmányt, leginkább ez illik rá, voltak jobbak, voltak rosszabbak.De mindegyikben értékelem a lelkesedést. Talán kicsit azért vagyok elfajultabb, mert mi is próbálkoztunk hasonló ökörködős filmezéssel, és tom, hogy mennyi munka van még egy ''gagyi''-nak látszó semmiben is... A főszereplő ráncigálás, nekem csak késöbb jött le, de azon is jót mosolyogtam.
Amúgy, persze igazad van, teis csinálsz vmit, mondanak róla véleményt, amit te vagy pozitívan fogadsz, vagy nem, de mindenesetre, ezek az ''építő'' hsz.-ek. Végülis kritikák révén haladunk előre vagy mi.
Én arra mondtam amit mondtam, hogy sokan csak könyökből odaszóltak, hogy nem teccik.Bár persze, szíve joguk, meg végülis erről szól, én meg leírtam, hogy én tudom azért munka ebben is van, és akármilyen gagyi, valahol ebből fakad, ama mivolta, hogy jó. Kicsit fura ez most, így, de arra célzok, hogy ha uan ez hollywood produkcióként jönne ki, hát...mindenki fikázná ugye...Ez így jó, ilyen ''sufni tuning'' módon. -
Papa-Georgo
senior tag
Sztem jópofa, bárki akinek nem teccik, csináljon jobbat, persze lehet fikázni, de akkoris jó. Mondjuk izlések és pofonok ez igaz, de sztem akkorsem akkora gáz...

Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest