- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
satci
csendes tag
Nagyon kéne az a crack kérlek titeket segitsetek megtalálni!!
-
satci
csendes tag
Nem tod vki küldeni Cracket ehez a játékhoz! Erre az email-címre kérem monitorocska@freemail.hu! Lécci segitsetek!

-
satci
csendes tag
Vki tud segiteni nekem? Feltelepitettem a gépre alcoholban a játékot és útána elínditottam az sr7.stop nevezetű progit és kijött egy kis ablak és nem akar elíndulni a játék! kérlek segitsetek!

-
Xelo
addikt
nahh én is nyomom.. szvsz még az elején járok .. az első epizód elején... amit eddig leszürtem: a játék élvezetes, a kung fu és egyéb matrix efektek szódával megvannak, bár a kung fuval tleg semmi bajom, az irányitás Gamepaddal, oke, bár igy lőni szinte lehetetlenség, És a feketeleves: tele van buggal.. az előző pálya olyan volt hogy csak na... igaz eddig csak egy pályán votlak bugok, de ott teljesen... a padló fehér volt, egyszer átestem egy nem kinyitható ajtón és egy fekete helyen a semmi szaladtam, akkor volt hogy (soxor) az emberkém teljesen néger lett.. vagyis fekete.. és nem árnyék teljesen.. mindene... az ilyen bugok meg eléggé viccesek tudnak lenni:
![[kép] [kép]](http://img27.imageshack.us/img27/6937/matrixbug4bm.png)
na meg az ellenségek és barátok mesterséges inteligenciájáról ne is beszéljünk... soxor beragadnak, vergődnek.. volt hogy előrre rugtam és mögém szállt... szal ha igy végig gondolok az egészen, és hogy én még csak az elején tartok, azt mondom, nem sikerült jól a játék, de mégis szórakoztató, a hibák miatt vicces, és el lehet vele ütni az időt...
szerk: kipróbáltam két drivert is, mindegyikkel ugyanazt csinálta, renderinget 5-től 10ig állitgarttam, hallottam ez segithet, de nem.. gef 6800 ocm van(alapon)
[Szerkesztve] -
Kindgrind
aktív tag
Ott válasz egy képeséget ami világosabb azt tudod választani meglehet nézni hogy mit csinál ha megnyomod ugy a gombokat. De ha nem nézed meg akkor ott lejebb van olyan h aktiválás vagy valami ilyesmi(nem tom h van irva) és utána már ott lesz a SPACE felirat. remélem érthetöen irtam

A többi kérdésd nem nagyon vágom!
De amúgy a game a három részen megy végig csak vannak furcsa helyek más h is történhet akármi mint ami a filmbe volt
remélem azért érthetö voltam ha nem akkor bocsi vagy gyere MSN-be
-
Ck.
addikt
Valamiért megakadt...
Még az elején vagyok a gyakorlásnál, de a gyűrűnél már nincs ott a SPACE felirat, nem lehet újatt kiválasztani, azt írja ki, hogy a folytatáshoz egy újabb képességet kell kiválasztani, de semmit nem lehet csinálni, nem indítja...
Egyedül a kung-fu edzéstől engedi indítani, odáig vissza kell menni... Miért van ez?
Jah és az egész nagyon furcsa. A köröknél melyikre kell rámenni? Belülrők kifelé, vagy kívülről belefelé? Körön belül a sorrend mindegy? Az az érdekes, hogy a gyakorlásnál berakta azt a küldetést, amikor a lakóházba megváltoztatják a dolgokat, dejavu, falak kerülnek oda ahol eddig nem voltak, stb.. Érdekes. Ennek nem az I. rész közepe-vége körül kellene lennie?
Help me! Lehet, hogy megbolondult a játék?
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Kindgrind
aktív tag
Végigtoltam!!!

Szerintem jó 1 game
[Szerkesztve] -
Kindgrind
aktív tag
Üdv.
Hogy lehet tovább juttni onnan amikor a Smith ügynök és katonák jönnek egy mertoállomáson?
(az állomás közepén van 1 bodé) Már vagy félórája öket verem 
-
Joco
aktív tag
Hello,
próbáltam több driverrel is és a problémám maradt, 17 fps. Játék közben még elfogadnám, de eléggé limitnek tünik, ugyanis stabil és a videók is így mennek(természetesen csúszik a hang)...
5let? -
eje
csendes tag
Hello srácok
Én sajnos egy kicsit már előbb alakadtam, ott ahol először találkozom egy ügynökkel fel kellene robbantani egy oszlopot. Legyőzöm az ügynököt, de nem jövök rá hogyan kellene feljutnom a többiekhez. Ha valaki aki végignyomta már, és segítne, azt nagyon megköszönném.. -
-
Végigvittem. Jó kis poén van a végén.
De most már MOST WANTED van. 
-
Tud valaki abban segíteni, hogy hogyan kell kijutni ebből a varázs szobából? Hol van az az átkozott ajtó? Tiszta szo*ás. Eddig nagyon élveztem a játékot, de ez nagyon idegesítő.
-
=*Gergoo*=
csendes tag
nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a metrós résznél már beszéltem az operátorral és tána nem tom hogy mit kell
aki tudja az irja meg pls
-
pintyesz
senior tag
Gyerekek!
Ekkora gépigénye van,hogy a konfigommal diavetítés van?
Nem azt mondom,hogy nagy erőmű,de el szoltak döcögni vele az újabb játéok is!
A patch segítene rajta valamit? -
Jojo4
tag
Mit segít a patch??
Mit javítottak ki a patchel???
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként annyira nem egyszerá játék mint azenter the matrix volt, meg a grafika is rengeteget változott azóta meg a történet is talán jobb lett.De én már az elején mindig meghalok, a gyakorló küldetéskenél
-
Jojo4
tag
Neketek is undoritoan néz ki X800proval??

-
Kain
senior tag
Megvan,csak nincs kipróbálva,de azé adok neki egy esélyt,ronda de finom alalpon,hátha meg tud fogni....
-
XanD3R
senior tag
Nagyon ocsmány ez a játék, irányítás sz@r... még rosszabb mint az Enter the Matrix

ilyen grafika 2005 végén szégyen, játékmetet egyenlő a 0-val, semmi élvezet...
és tele van nvidia reklámokkal
(erre büszke az nv
ez elég nagy szégyen... -
Troy.
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ezt nem mondjátok komolyan,,?

-
joe69
senior tag
grafika ocsmany, a max payne2 szebb nala, ennek ellenere eleg magas gepigeny
iranyitas nem a legjobb, fegyverrel alig lehet celozni
pozitivumkent a filmbol valo bevagasokat tudnam emliteni
ebbol a temabol joval tobbet is ki lehetett volna hozni
nem baj, mar itt a movies, es jon a most wanted, ugyhogy nem fogunk unatkozni egy darabig
-
joe69
senior tag
nekem egyertelmu csalodas a game, es sokan igy fognak meg erezni sajnos

csak a tortenet miatt fogom vegigtolni -
Anthony001
senior tag
Már virágboltban is lehet kapni

-
Troy.
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
érdekes.
most néztem meg a hivatalos honlapon, és ott 11/11 et irnak..
-
bagyulajuve
addikt
Nagy mátrix rajongó vagyok és igencsak várom a játékot. Sokakkal ellentétben én az Enter the Matrixot is szerettem, de az igaz, hogy rövid volt.
No mindegy remélem hamarosan sikerül hozzájutnom és akkor kiderül, hogy milyen is valójában -
sakrab
csendes tag
November 25-én jelenik meg.
[link] -
Troy.
addikt
az nem az a játék

állitólag decemberben jelenik meg. Bővebben: link -
Bullet_
tag
Nos én úgy tudom, h. szeptemberben jön.. vagyis 5 napuk van
de átcsúszik ez októberre már... -
DzSimi
csendes tag
Többektől hallottam, hogy az Enter The Matrixban az autópályás üldözésnél kiszáll a játék. (The Truck) Sikerült ezt orvosolni valahogy?
Vagy ha valakinek simán továbbment, az küldjön már nekem egy mentést róla! Vagy mittomén adok én egyet, osz toljátok már át azon az egy pályán
-
Type-R
őstag
Ha annyira kell a játék akkor rendeld mega CDgalaxisból, csak 3 990 Ft: Bővebben: link
-
Neo...
aktív tag
Hahoo
-
Neo...
aktív tag
Nah !
-
Neo...
aktív tag
Ma is itt egy up
-
Neo...
aktív tag
Senki nem várja rajtunk kivül ?
-
Neo...
aktív tag
up
-
Neo...
aktív tag
Up
-
nofene
aktív tag
Én is baromira várom már a játékot, remélem az Enter The Matrix-nél nagyobb megpróbáltatás lesz (hagy ne vigyem már végig 4 óra alatt...). Addig is hivatalos oldal: Bővebben: link Még nem sok minden van rajta de azért a trailert meg lehet nézni.
-
Neo...
aktív tag
Én éppen ma jöttem rá h létezik / csinálják a : '' Mátrix : Neo útja az az = The Matrix Path of Neo -t ''
Sztem nagyon álat lessz elméletileg novemberben adják ki ? De nem tudok semmit pontosan ! -
Troy.
addikt
elkezdtek a The Matrix: Path of Neo (legujabb!?) mátrix játék legujabb részét.
videó : Bővebben: link
kép :
Bővebben: link
Mikor fog kijönni?
nagyon jo játéknak igérkezik

várom a linkeiteket.!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy a game a három részen megy végig csak vannak furcsa helyek más h is történhet akármi mint ami a filmbe volt
(az állomás közepén van 1 bodé) Már vagy félórája öket verem