- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Fermi-paradoxont (is) feldolgozó játékot ha emberek tudnak készíteni, akkor az már nem is paradoxon, csak Fermi?
-
scyllarus
veterán
Hát ez jó lett.
-
GodGamer5
addikt
Remélem a véglegesbe már raktak 21:9 támogatást, mert a demóban elég idegesítő volt a hiánya.
-
Köszönet a tesztért!
Már vártam! Valamint örömmel tölt el, hogy a regényt kedvelőknek is nyújt újdonságot! -
Moons of Madnesshez hsaonló? Azt kedveltem.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon vártam és örülök, hogy jó lett, viszont 11000-et kicsit sokallok 6 óra játékért még akkor is, ha minőségi, úgyhogy most csak wishlistre raktam.
-
A Molyember
tag
Na fasza, meg igy sem volt elegge gazdasagi totalkar ez az osz, es akkor meg ott lesz a Space Marine 2 is.
-
Szerintem nagyon hangulatos a demo (pl. a kifejezetten a retró műszaki eszközök, a rádiókommunikáció, a feszültségteremtés), bár kissé lineárisnak tűnt, de valószínűleg ez a sztorivezetés miatt van így.
A rövid játékidőt sajnálom, viszont tetszik, hogy hozzá mert nyúlni az alapanyaghoz, így annak is izgalmas lehet, aki olvasta a regényt.
Egyébként meglepően jól futott egy 4. gen i5-ösön egy 3 gigás 1060 mellett. -
AxBattler
félisten
Lemet eléggé kedvelem, kíváncsian várom a játékot Humble Bundleba!
-
- = Zk = -
félisten
nekem a demo bejött, vártam már
Új hozzászólás Aktív témák
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pont ezért próbáltam ki a demot... megfogott