Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Fermi-paradoxont (is) feldolgozó játékot ha emberek tudnak készíteni, akkor az már nem is paradoxon, csak Fermi?
-
scyllarus
veterán
Hát ez jó lett.
-
GodGamer5
addikt
Remélem a véglegesbe már raktak 21:9 támogatást, mert a demóban elég idegesítő volt a hiánya.
-
Köszönet a tesztért!
Már vártam! Valamint örömmel tölt el, hogy a regényt kedvelőknek is nyújt újdonságot! -
Moons of Madnesshez hsaonló? Azt kedveltem.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon vártam és örülök, hogy jó lett, viszont 11000-et kicsit sokallok 6 óra játékért még akkor is, ha minőségi, úgyhogy most csak wishlistre raktam.
-
A Molyember
tag
Na fasza, meg igy sem volt elegge gazdasagi totalkar ez az osz, es akkor meg ott lesz a Space Marine 2 is.
-
Szerintem nagyon hangulatos a demo (pl. a kifejezetten a retró műszaki eszközök, a rádiókommunikáció, a feszültségteremtés), bár kissé lineárisnak tűnt, de valószínűleg ez a sztorivezetés miatt van így.
A rövid játékidőt sajnálom, viszont tetszik, hogy hozzá mert nyúlni az alapanyaghoz, így annak is izgalmas lehet, aki olvasta a regényt.
Egyébként meglepően jól futott egy 4. gen i5-ösön egy 3 gigás 1060 mellett. -
AxBattler
félisten
Lemet eléggé kedvelem, kíváncsian várom a játékot Humble Bundleba!
-
- = Zk = -
félisten
nekem a demo bejött, vártam már
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pont ezért próbáltam ki a demot... megfogott