Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
Nem hinném, hogy mod okozná... Csak mert már másfél-két hete ugyanaz a modlista van variálás nélkül és ha modkonfliktus miatt lenne, szerintem máshol is rendszeresen kivágna. Néha van csak, de az a gyenge gépem miatt...megtelik a memó, fagyás, stb.
De ez a kiteleportálás dolog tetszik, ilyet nem olvastam sehol megoldásként, még akár működhet is. Ha hazaértem a melóból, megpróbálom.

Még egy dolog...hol tudom azt megnézni, hogy pl. ennek a barlangnak a bejárata (vagy annak környéke) milyen megnevezés alatt fut a konzolban? Magyarán, hogy mit kell beírnom a konzolba ahhoz, hogy a barlang bejáratához teleportáljak? Ott vár a lovacskám ugyanis, megpakolva minden jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest