- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés:
Az miért van, hogy a profilomat mikor megnyitom, a Completion 0% tegnap még 6% volt..? Mondjuk a Challenges mindig Offline volt, de ahogy olvastam arra nincs megoldás.. -
Vladek83
tag
válasz
regener #2396 üzenetére
Radeonpro + SweetFx
Hirtelen ezt találtam, itt bemutatja, hogy működik. [link]
Arra figyelj, hogy a SweetFx a legfrissebb legyen a gépeden (ne a videoban szereplőt töltsd le)[SweetFX 1.5]
Ui.: ( Sorry, nem írtam, hogy RadeonPro-val használom ) én több játékhoz is használom, Nvidia fogyasztók is tudják használni..
-
Vladek83
tag
válasz
laceszgamer #2373 üzenetére
Nem rég óta gurulok vele, szerintem is egy jó kis játék lett, el lehet vele lenni... (R9 270X)
Más:
Én jelenleg ezt a grafikai beállítást használom, látótávolságon nem javít, de szerintem szebb...
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Beszereztem,
- feltelepítettem
- indítom
- elindul, majd "nyomj meg egy gombot" és ezt a hibaüzenetet kapom:the crew service are unavailable or you have lost connection...
guglin rá kerestem.. beta-ra hivatkozik...
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest