Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Felhoznám ezt a témát, mert észleltem egy furcsát. Van egy notim, 14'' 1400*1050 natív felbontással. ez önmagában szép, de ha kisebbre állítom a felbontást akkor nem huzza szét a képet, hanem lecsökkenti a képméretet, ami nem túl elegáns megoldás, bár a kép éles marad. De ha egy játéknél pl lemegy 800*600-ra, ne adj isten 640*480-ra akkor már elég zavaró, mert csak a kijelző 1/3-1/4-én van kép.
A cucc fél éves, de igazábol ez most vált gonddá, szervízben azt mondták, ez a típus ilyen nyugodjak bele.ű
Én még nem láttam olyan TFT-t.(csak nagyon régi notikban), ami így működött volna, akár asztali monitorrol akár noti kiejlzőjéről legyen szó. Az a gond, hogy erről sehol sem írtak, sőt még most is kapható ez a modell, de most sem írnak erről a kis hiányosságról. Most szervízben van mert ráadásul több pötty volt rajta mint egy katica hátán, és próbáltam rávezetni őket , hogy cseréljék ki az egészet, de azt mondták, hogy csak kijelzőt cserélnek benne. Szerintetek ez nooormális. Esetleg van rá mód, hogy rávegyem őket, hogy kicseréljék mondván ez típus hiba, mert szerintem így nem alkalmas miden alkalmazás futtatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Plex média szerver Hardveres gyorsítása Nvidia Videókártyákkal
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Philips Evnia 32M2N6800M 32" 4K Mini-LED Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Eladó Kishibás 31.5" HP OMEN 32c 2560x1440 165 Hz VA paneles ívelt monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest