- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Érzek némi párhuzamot a digit fényképezős esetemmel: Nekem a pixelhibás Canon-omat (ill. a CCD-t) a csak a jó ''beszélőkémnek'' köszönhetően, egyéni elbírálás után(!) cserélték ki. A CANON Magyarországnak kellett levelet írnom. Gyakorlatilag meg kellet magyaráznom, hogy miért zavar a pixelhiba!! Kicsit röhej, nem!? Szerintem előttem már elhajtottak pár embert a fenébe, aki rájuk hagyta. Szóval ne szabad hagyni magunkat...
Egyébként a monitorokra visszatérve: Az egyik kollegám, az egyik nagy Budaőrsi műszaki áruházban (''a kék színűben'') vett egy pixelhibás (1db pixelhiba) monitort. Szó nélkül visszacserélték, és még elnézést is kértek!
Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Trollok komolyan
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest