- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sagesz93
addikt
na sikerült próbálnom egy enzo ferrarit, na ez igen, ez már valami
csúszik mint az állat, 4-esbe mentem 70-el, kicsit rátapostam, forogtam is szépena hátsó szárny "mozog"
Akkor csak a rizsrakéták ilyen nfs szintűek. -
sagesz93
addikt
na ki próbáltam egy
porschétruf-ot, na itt azért már kell szenvedni egy kicsit, de ha álló helyzetből elindulok padlón, semmit se csinál, ami szerintem gáz.
Viszont ha kanyarban adagolok egy kis gázt, egyből forgokEz a része jól lett megcsinálva, a többi dologhoz képest túl sok is.
-
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #2002 üzenetére
Nem tudom mennyit játszottál az első résszel, de szerintem nem sokat. Vagy ha sokat, akkor nem úgy ahogy én
Viszont lehet bennem a hiba. Tudom is mi lehet...
Az lehet a gond, hogy én szombat - vasárnap tdu1-eztem, hc-ben DA off-al. NA ehhez képest ez a tdu 2 hardcore-ba olyan mintha nfs-eznék... Nagyon gyenge a "scriptelt" csúszásVagyis annyira rendellenes, hogy azt el nem tudom mondani (külső nézet, biztos a kamera miatt)
Az én "gagyi" saitekemmel meg nem akar múkodni. Rohadt idegesítő, és az irányítást lehet emiatt húzom le. Land Rovert én is próbáltam, hát nem nagy dolog... A tuareg "már jobban tetszett"(hangra, és v10 tdi-re legalábbis..), jövök ki a hajtűből padlóval murván(persze visszaváltok), és lóf+szt nem csinál, megy tovább rendesen a verda.... Na ez mondjuk zavart, azért illett volna kaparni egy kicsit vagy valami.
na tőlem ennyi mára, nemtudom értelem mennyi van benne, épp hulla vagyok. -
sagesz93
addikt
Na volt egy kis game, hát az első pár kilóméter hányadék, aztán kicsit megszoktam, nem olyan rossz ez, de az irányítás nagyon gagyi az 1 hez képest.
A kocsik nagyon szépek, nekem ennyi elég is a grafikából, feltoltam maxra, fps-t nem tudok de nem akad, eléggé folyik a játék.
A legnagyobb gondom hogy nincs ffb-m... az egyben nagyon faszán van, itt meg semmi, még rezegni se akar a kis saitekem...
esetleg ha valami felmerülő kérdés van, talán tudok válaszolni
Nálam nem lesz első napos vétel az biztos, nem ér meg nekem ennyit ez a játék így.
+1: ülés pozíciót nem tudom/nem lehet állítani, alapból pedig /nekem/ nagyon trágya. -
sagesz93
addikt
Biztos van most szerver? Mert nekem is azt írja hogy nincs...
-
sagesz93
addikt
Egy kis érdekesség: megpróbáltam a warez verzió crackjét, és elindul vele a játék, legalább lehet offlineban kocsikázni
bár néha elég érdekes, lehet kéne törölni a mentést.
Gondoltam leírom hátha valaki akar kocsikázni -
sagesz93
addikt
Behívtak egy rendőrös üldözésbe, és egy dodge viper-be találtam magam.
Jól nézett ki, egy tt-t kellett elkapni
Nem tartott sokáig az üldözés. -
sagesz93
addikt
Na most még próbálgattam kicsit, + belestem a kaszinóba 20.-ra kihozta az r8-at
Ha a kanyarodáshoz állítom be a tengelyt, meghal a gém
a gáz-féknél marad folyamatos...
Ezt jó lenne javítani.
Most toltam egy kicsit gáz-fék + jobbra balra nyíllal, elég érdekes voltde nem olyan rossz ez, szokni kell
-
sagesz93
addikt
az érdekelni, hogy ha be merészelem configolni a kormányomat, miért vált át játszhatatlanba a játék?
Ha visszaállítom az irányítást defaultra, megy folyamatosan....
Amúgy nekem eddig nem nagyon tetszik, bár kormánnyal tolnám, ha tudnám.. -
sagesz93
addikt
Azért vettem, mert 17k-ért jutottam hozzá, miközben akkoriban 20-22körül ment.
Én szeretem, akármennyit eszik is, 790/4400-at megy, van benne kraft, bár igaz, hogy nem ezen múlik a teljesítménye, másban lett lebutítva
Az e2180-al 3ghz körül(amihez bődületes fesz kell -_-),
De most más probléma van. Jelenleg 10 gigás vinyóval megy a gépA 320-as wd-m kerreg kattog..., De mire kijön a játék, biztosítom számára a helyet
Persze, fejlesztenék meg minden, talán valamennyi keret is lenne rá(utoljára a saitek r660-at vettem meg 7k-ért, ehhez mindenképp kelleni fog), csak én már sajnálom a pénzt gépre költeni, merminek'. De ha nem fog futni a játék játszhatóan, biztos beleölök valamennyit a gépbe
mod: ez a 4870 butítása, tudomásaim szerint. A méretei is jellemzik, (26centi kb.) -
sagesz93
addikt
[link]
facebookról való finomság -
sagesz93
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #281 üzenetére
Nekem ez nem tetszik: "Igen, igen, igen! Sok játékos az első játékban, csak mindenfelé kóborolt és a szigetet fedezte fel, mely annyira lenyűgöző volt, hogy ezt még tovább folytatták. Azt akartuk, hogy ebben a Test Driveban ezért jutalomban részesüljenek a játékosok, így most már játékmenetre is befolyással vannak a felfedezések. Pénzt szerezhetsz csak a vezetéssel, tudod, vagy munkával, driftel és más autók elkerülésével."
drift, autók elkerülése?... mintha csak az nfs-be lennénk, igaz ott nirtót ad, nem pénzt.
Nembaj, azért jólenne ha ittlenne már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest