- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Kossuth rádión is vannak tömörebb szöveges blokkok és azt a rádiót is hallgatják, egyébként már régen megszűnt volna. Nyilván a Café arculatába ez nem illik bele, illetve reklámbevételekből élnek ők is. Ezért is írtam inkább a különálló shoutcast-elést, ott mindent úgy lehet alakítani ahogyan a kedv tartja. Persze ehhez kellene egy szerver ami elbír akár száz hallgatót is, mert gondolom azért páran ráugranánk mint kacsa a nokedlire. Ez utóbbi miatt nem hiszem hogy valaha is lenne belőle valóság.
Konklúzió: ne legyek telhetetlen, örüljünk annak ami van. Legalább van hová továbbfejlődni.
-
DarkByte
addikt
Még mindig nagyon rövid.
Tök jó lenne egy órás tömény ráadás mondjuk minden hónapban, ha máshogyan nem, webrádión vagy nem is tudom. Pillanatok alatt fel lehet lőni egy Shoutcast adást.
-
DarkByte
addikt
Hmm, és tényleg van alga akku: [link]
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Végre sikerült ideérnem az adás elejére. -
DarkByte
addikt
Én is kérnék szépen letölthető hang anyagot. A Droid-ról pont lemaradtam.
Komolyan mondom, most már felírom naptárba a műsort. -
DarkByte
addikt
Nekem is volt, második telefonom. Apám még mindig gyilkolja, szolgálati Vectra-jában Siemens kihangosító van gyárilag és mivel a C35-je kihalt annó ez került a helyére. Nyáron mikor az ember kifolyik a kocsiból olyan meleg van, kint hagyja a tűző napon a zárt kocsiban.
Ráadásul sötét színű az autó szóval nagyon gyorsan fel is melegszik a beltér. Na azt is kibírta, már nem is tudom hányadik éve.
Esni is esett nem is egyszer. Haverom is használta még a Siemens-es Pannon Wap-os trükköző időkben mikor nekem meglett a Nokia 5510-em, az M35i-t pedig nem volt lelkem eladni, neki meg épp bekrepált a mobilja szóval kölcsön adtam neki pár hétig. Annyit chatelt vele hogy a gombokról lekopott a felírat
Szóval tényleg agyonüthetetlen.
-
DarkByte
addikt
Volt már virtuális mobilinternet szolgáltató nem? Valamelyik kábeles netszolgáltató működött együtt a Pannon-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest