- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Na valahogy így, mondom nem követtem részletesen. De a lényeg az, hogy az MS-nek nincs saját fejlesztésű modelje, sőt a jelenlegi implementáció is csapnivaló.
Aktívan használok ChatGPT (chat, writing, brainstorming), Claude-t (kód), és olykor Copilotot is, ebből az eresztésből az utóbbi a leggyengébb az én használatommal. Gyakorlatilag ilyen gyors kérdéseket dobálok csak rá.Az biztos, hogy az internethasználatot átrendezte sokaknál, főleg a fiataloknál de nálam is, és komoly lépési kényszert gyakorolt a bigtechre. Felrázta az egyénként fingreszelős OS updateket is, szóval magam részéről üde foltnak vélem az egészet.
-
emelhu
aktív tag
Mániám, hogy az EU-ban van elég tőke, szakértelem, piaci igény, felhasználó egy FB alternatívához.
A versenyben a felhasználók bejelentkezése a kulcs.Én ezt úgy oldanám fel, hogy kijelenteném, hogy egy ilyen szolgáltatás az "digitális közmű", innen egy EU tulajdonú nonprofit vállalat hozhatja létre és üzemeltetheti.
A felhasználók problémája meg egyszerűen áthidalható.
Minden EU polgár és cég automatikusan regisztrálva lesz erre hivatalos elérhetőségként.
(Persze ettől lehet neki még nickneves regisztrációja is, meg a világból mindenhonna beregisztrálhatnak)
Az államok meg a polgárok és cégek számára küldött értesítéseket kötelezően ezen küldik.
Innen lesz nagy felhasználói szám, minden gépre és mobilra telepítve lesz, és eléri azt a határértéket, amitől sikeres lehet egy már beágyazott monopolisztikus usa szolgáltatóval szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest