Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sajnos a Siri nem jobb, mint a Google asszistense, vagy a Bixby. Annyi szerencsém van, hogy nekem nincs szükségem a Siri-re, és amíg élek nem kifejezetten fog érdekelni, hogy élőszóban kommunikáljak a telefonnal. Lehet booomer vagyok, de nekem a telefon az telefon. Amúgy se vagyok lusta ember, hogy 1-2 pötyögésre se legyek képes, ezért mindenre szóban utasítsam a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Nem tudom összevetni a többi említett asszisztenssel, mert azokat annak idején nem próbáltam ki, amikor Samsungot/Androidot használtam, de az általam használt minimál funkciók elérésére elég hatékonyan működik Siri . Az első kellemes meglepetés az volt, hogy az „ékes” (valójában erős akcentusos) angolomat milyen jól megérti (kifejezetten ritka, hogy megkér: ismételjem meg a kérdést, kérést).
Persze, itt nem valami HC szintű felhasználás történik. Amiket szoktam mondani neki: mik a napi teendőim, milyen az időjárás X helyen, fejezze be a hívást, hívja fel X kontaktot, írjon emlékeztetőt, állítson be időzítőt X percre(órára), meg hasonló dolgok.
Ezek apró, de hasznos segítséget jelentenek számomra a mindennapi használat során.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest