Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Hát Alcaraztól és Sinnertől nem számíthat másra. Úgy látom nem tudja elengedni a 25-öt és elvesztette minden realítását.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Djoko már rég nem a pénzért versenyez, úgyhogy ezt kihagyhatjuk a motivációból. Az, hogy megveri a Fricceket meg a Norrikat, az már nem sokat jelent, ha két ász folyamatosan megveri. Felőlem maradhat, de minden évben egyre nehezebb dolga lesz, és hát egyszer csak megunja a pofonláda szerepét.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
És Osakát is megverte.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Djokonak minimális az esélye, a spanyol nagyon jó formában van. Sinner, ha megveri Djokit, akkor elmondhatja, hogy az összes GS-en megverte, már csak ez hiányzik, tehát én is Djokonak szurkolok Alca ellenében, hogy ez a történelmi tett teljesüljön.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
És Alca ellen van is némi esélye, bár Sinner ellen meg nulla.
-
Cartevo
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Leheczka is fejben veszít, ami nehéz kérdés.
Fotelből könnyű szidni, de ott állni élesben más világ.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Baromság az egész.
Hányszor kell melegiteni, nem alszanak eleget, stb... -
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Én is követem, Carlos ma este hétkor kezd elvileg.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Szókásos jóidő az angoloknál.
Carlos küzd rendesen Tarvettel. -
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Qinwen Zheng?
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Magyaroknak örülök én is.
Sajnos elég sokan hullanak az elején most, de még bőven lesz meglepetés szerintem. -
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem Djoko nem fog kiállni Sinner ellen, ha tovább jut. Nem hiszem, hogy levágatja magát.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Rublev sajnos fejgyenge, és nem nagyon tud uralkodni magán, emiatt messze a tudása alatt játszik többnyire.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Mondjuk fura, hogy ez a visszaesés kb azóta tart mióta megfogták "melatonin" miatt, ne legyen igazam.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Rybakina salakon Swiatek ellen. Óriási meglepetés lenne.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Szomorú, hogy ezt csinálják a játékosokkal, össze kéne fogniuk az ATP és a WTA ilyen döntései miatt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Jól játszottak szerintem.
Egyébként kemény, hogy Maxon is nyomják a reklámot, nem arról volt szó, hogy ott nincs?
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Pont szerdán nem leszek itthon, de azért próbálom majd követni.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem képességek terén is vannak különbségek top 50-en felül is, ami hiányzik belőlük, az a konstans jó teljesítmény. A Top 10 meg más szint, ott nem lehet az, hogy vki doppingol, más meg nem és ugyanott van.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerinten a top 50-ben nem lehet tisztán játszani, ha ott doppingosok vannak. Most vagy mindenki tiszta, vagy doppingolnak.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Olyan nem létezik, hogy egy valaki doppinggal nyer, a többiek meg tisztán. Ilyen nincs. Swiatek egyébként is főleg salakon dominált, na de akkor vajon akkor Sabalenka tiszta, mint a patyolat?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Kilóra megvesznek mindent és mindenkit.
Sportwashing.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Az én felvetésem az, ha valaki ezen a szinten, ahol Sinner és Djokvics van doppingol, akkor a többi sem tiszta, mivel tisztán nem tudná hozni azt a teljesítményt, amit a doppingos.
Valamikor olvastam erről, hogy Djokovics két nagy visszaesése pont a fia és lánya születési idejére tehető. Stefán 2014-ben született és Djokovics 2013 OZ és 2014 Wimbledon között, közel másfél évig nem nyert GS tornát. Majd fia születése után 2015-2016 a legsikeresebb évei következtek domináns tenisszel.
Lánya, Tara 2017-ben született, Djokovics legnagyobb visszaesésekor. Lánya születése után 2018-tól meg látjuk, mit ért el.
Mit látni ebből? Hogy a fia és lánya születése alatt teniszileg a mélyponton volt, utána újra szárnyalt. E két idő alatt állt le a cuccozással, ami ugye érthető is apai szempontból.
Persze nem bukott le, de hát a többség sosem bukik le.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerinted akkor az van, hogy az egyikük doppinggal, a másik tisztán hozza ugyanazt a teljesítményt?
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Megtett mindent, de nem úgy, ahogy a Novák, akinek ez volt az utolsó lehetősége aranyérmet nyerni, míg Alcaraznak lesz még több is. Más lett volna a szitu, ha Alcaraz is azzal a tudattal játszott volna, hogy nincs több lehetősége, elég valószínű, hogy nem nevetgélt vona meccs közben. Nem kisebbíti a Novák teljesítményét egyáltalán nem, de más volt kettejük motivációja, végül az nyert, aki jobban akarta.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Djokovicshoz képest, mert Alcaraz nevetgélt játék közben, a rontott pontok után is. Novák kidülledt szemekkel jatszott végig, ő jobban akarta, de persze Alcaraz is, csak ő nem all inben játszott.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Ő vette komolyabban Alcaraz végig nevetgélte a meccset, csak a meccs végén bosszankodott egy kicsit. Djokovic jobban akarta ezen múlt. Viszont ennek meglehet a böjtje, műtött térddel így teniszezni, az lehet nem jó ómen a jövőre nézve.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Novák mai győzelmével megkérdőjelezhetetlenül a legnagyobb teniszező jelenkorban
Szerintem ahhoz ez nem volt fontos. Nadalnak és Murray-nek több aranyérme van.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Ha jól láttam csomagoltak mindketten.
Egyébként most Net4 vagy Eurosport app a nyerő? -
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
De Nadal már nem tervez évekre, sem egy egész évre, egy-két fontosabb tornán elindul. Olimpia most az elsődleges cél, bár az Djokonak fontosabb lenne, mert neki nincs aranya.
-
Cartevo
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Az a fő kérdés, hogy Djokert verik-e, akik ennyit fejlődtek.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
3-2-re vezet is.

Szerintem a fű alapvetően nem alkalmas teniszre, lehetetlen rendben tartani. -
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Taktikai álműtét!
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Viszont Novák nem először csinál ilyesmit, fiatalon sok meccset adott fel ugyanígy. Az is lehet, hogy most is taktikazott Wimbledon és főleg az Olimpia miatt. Utóbbi érdekli a legjobban, ezért képes feladni a Garrost is, pláne úgy, hogy Alca és Sinner még versenyben van.
Meglátjuk, ha indul Wimbyben, akkor taktikázott.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
De Wimbledon itt van a nyakunkon, és ha ott lesz, az azt bizonyítja, hogy a sérülése nem volt komoly.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Beleszakad a térdszalagja a színészkedésbe vagy ez is terv része? Itt buknak el a konteók..
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem Alcaraz vagy Sinner húzza be az idén, majd meglátjuk.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Federer 40 évesen is játszott. Egyre inkább kitolódik az életkor, Sinnerék még tovább játszhatnak. Novák Alcarazt és Sinnert nem fogja megverni, már ez is necces volt.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Így van, tudtam volna még nézni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Egyébként airplay alól simán kimegy TV-re, már amikor jó.
Szerintem direkt nem adnak TV-ben sok meccset, így hátha többen fizetnek az appra majd. -
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Nyert is.
-
Ringman
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
így van sajnos.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Murray egyidős Novákkal, neki nem a korral van problémája, hanem a műtött csípőjével. Ezért nincs már a legjobbak közt
Djokovic magának köszönheti ezt az egészet, senkit nem vádolhat emiatt, csakis magát. Vannak szabályok, vagy alkalmazkodik, vagy bukik.
Nadal már nem fog teljes éveket játszani, az idei éve így is egy csoda. A Garroson még lesz esélye pár évig, azon az egy helyen nem lehet leírni.
Federer meg, hát az már kérdés, mikor vonul vissza. Ő azért már 41 éves.
-
alázógyík
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
"Roger Federerer jobb térdében ismét folyadék volt, és újra gyulladt...."
Ebből már Laver Cup se lesz..
-
perempe
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
köszönöm a választ.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Ja és ott van még Federer, akiben olyan sok talán már nincs, de szerintem még vissza fog ő térni.
Vissza, de abban szerintem sok köszönet nem lesz.

-
Ringman
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Döntő szett 3-1-től néztem, onnan már nem volt túl érdekes. Most már nyerje meg alcaraz vagy tiafoe, bár utóbbira nem sok esély van
-
Ringman
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
rublev el szokott fejben fogyni.
ha kyrgios úgy játszik, mint medvedev ellen, akkor ő a favorit.
ami biztos, hogy új gs. győztes lesz

-
Ringman
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
cilic mesterrel egymást múlják most alá.
ruud úgy is világelső lehet, ha alcaraz nem jut be a döntőbe, hogy atp 250-nél rangosabb versenyt nem nyert.
most nálam kyrgios/berrettini kettős a legesélyesebb a győzelemre (egy ágon vannak), utánuk jön sinner
szerk:
alcaraz összekapta magát. -
alázógyík
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Fritz és Bautista Agut kiesése szintén hatalmas meglepetés.
-
Viper26
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Persze, ha be lesz oltva.
A szabályok, törvények ugyanúgy rá is vonatkoznak, mint bárki másra.Senki nem fogja bevállalni a szarvihart, amit az indulása okozna.
-
Mezcal
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem. Nem jó belekeverni a politikát a sportba. Szerintem Biden nem foglalkozik ilyen pitiáner ügyekkel.
-
Ringman
félisten
válasz
sherlock82
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest