- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Hát, végülis aki nagyon akarja összeszedi a különböző topikokból, aki nem, az meg ne nyávogjon, mert szimplán lusta (vagy csak nem ért hozzá, de azon egy fórumon lehetetlen segíteni, ha önszorgalomból nem olvas utána)
de ez már nagyon off, hagyjuk is abba mert szerterugják a sejhajunk.Ha minden jól megy holnap meglesz nekem is a teló (htc dhd) és beszállok a témázgatásba én is végre
-
opr
nagyúr
szvsz az ötlet alapvetően jó, csak:
azonnal le lennél támadva, hogy az appokra az appos topik van, a telóknak van külön topikjuk, a screen-re itt van ez, stb...
Szal a lényegi hozzászólások elvesznének a sok marhaságban, és egy idő után valszeg zárás lenne a vége. Szerintem felesleges időpazarlás, főleg amilyen hitviták ki tudnak ilyen téren robbanni, de megpróbálhatod mit veszíthetsz alapon -
rum-cajsz
őstag
Szerintem ez a fórum az Androidos telefonok témázgatásáról szólna, ez van leírva az első hozzászólásban is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest