- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Dr. Szilikát #77 üzenetére
Így van aztán jön a választás és mindig beleállnak a betonba a nagy szókarate huszárok. Ja és itt a nagy libsi ellenzék gondolom tavalyi Szja kifizetést visszautalta egyből, meg úgye az otthon teremtő támogatásokat se vette igénybe, valamint családtámogatásokat se vette igénybe. Mert úgye ezeknek nem jó semmi. Valamint furcsa mód plázák, szupermarketek tömve vannak emberrel szegény csorok csak nézelödni mennek gondolom. Persze emelkedtek az árak de hol nem.
-
válasz
Dr. Szilikát #88 üzenetére
Ez jó, azért mert ez itt a PH, neked nem szabad dolgokat írnod?! Legalábbis ezt sugallod. Forumpista hozott érveket, saját tapasztalatot, ellenben te meg egy nagy semmit. De amúgy ha nem a ph lenne, akkor tele lennél érvekkel meg alátámasztásokkal.
-
forumpista
aktív tag
válasz
Lol. Ennel azert tobbet vartam, valami cafolatot azokra amit irtam…
mindegy azt hiszem te is olyan vagy mint a covidos csavo amelyik a halalos agyan is azt bizonygatta hogy nincs is covid.
-
válasz
De milyen sértegetés? 13 éve tejhatalma van Orbánnak, itt már nehéz Gyurcsányozni meg elmúltnyolcévezni. Bakker, elmúlttizenháromév van, ébresztő! Még a (egyébként tényleg gyalázatos) szocikat is sikerült alulmúlni, teljesen objektív gazdasági mutatók alapján! Románia és Szlovákia a béka segge alatt volt, alattunk sokkal, mostanra meg megelőztek! Mi ez, ha nem bődületes dilettantizmus?
-
Bander78
tag
válasz
Dr. Szilikát #83 üzenetére
Egy kis szelet origó, egy kis szelet prostisrácok. Miért is kéne ennél több?
-
forumpista
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát #83 üzenetére
nem is kell nagy szeletet latni. Engem az erdekel ami itt megy meg a kornyeken, nem az ami uj zelandon.
bemegyek a boltba es latom hogy minden dupla annyiba kerul mint tavaly.
aztan bemegyek nemetbe a boltba es azt latom hogy rengeteg minden olcsobb mint itthon, ami nem azt is siman fedezi az hogy ott 4-5x annyit fizetnek.aztan bemegyek itthon az orvoshoz, illetve csak mennek, mert nincs majd fel ev mulva hivjam fel oket idopontert, mert addig teli vannak. Ha olyan bajod van dogolj meg otthon….
aztan bemegyek nemetben a dokihoz es nem csak fogadnak, de kiderul a doki magyar.tanar mar nincs, szakember sosem volt, a horvatok euroval fizetnek, jovore a romanok is.
mond, meddig tudod meg a fejed a homokba dugni? Majd ha kapsz egy akkut vakbelgyulladast es mentot csak 2 nap mulva tudnak kuldeni, akkor eszbe kapsz?
vagy a sajat sz@rodban fetrengve is majd a hanyatlo nyugatot fogod szidni?
majd ha az akkugyarbol szivargo nehezfemek miatt kemora viszed a sajat gyereked?
vagy akkor is orbant istenited a gyereked sirjanal?gondolkodj mielott keso lesz…
-
válasz
Dr. Szilikát #75 üzenetére
Itt arról van szó, hogy képtelenek vagytok önkritikát gyakorolni, és ez miatt az ország 3/4-e szív. Meg az a 2-3 millió aki már lelépett. Nem kicsit szívnak, hanem nagyon. De az első mondatban taglalt tény miatt ezt nem értitek meg.
-
forumpista
aktív tag
válasz
Hiaba jon a valasztas, attol hogy van itthon 2 -3 millio behulyitett zombi aki megvalasztja a fideszt meg nem lesz igazatok, az orszag meg zuhan a melybe.
putyint is ujravalasztjak, eszak koreaban is mindig ujravalasztjak kim-et toretlenul, valahogy meg sem oroszorszagba meg eszak koreaba vagynak a nepek, hanem a “hanyatlo” nyugatra. Egy orosz oligarchanak sem volt oroszban a yachtja vagy a villaja, orban lanya is malagaban vett hazat, meg svajcba jart iskolaba, hat nem fura, az a franya hanyatlo nyugat…es igen, pont az a baj hogy megszolaltok a valasztaskor, konkretan miattatok (es igen miattad is, szemelyes feleloseged van) tartunk ott hogy az orszag tokutolso szinte mindenben az egesz eu-ban. Kiveve inflacio, mert abban meg benne vagyunk az egesz vilagon a top 10ben…
mert ti ujra es ujra megszavazattok az orszagot szetlopo csurhet.
-
rdmftw
tag
válasz
ha nem tetszik, hogy kiröhögnek akkor ne irj olyat.
egyrészt én egy szóval nem mondtam hogy a fidesz küldi ide őket igy nem értem miért nekem cimzed ezt.. szerintem is csak egy unatkozó tálib aki véletlenül idetévedt fbról.
másrészt meg... az önkénydiktatúrák jellemző vonása, hogy be vannak szarva mindentől és mindenkitől akiről feltételezik hogy veszélyt jelenthet a hatalmukra igy minden médiafelületet teljes mellszélességgel letámadnak és nyomják a saját narrativájukat, erről szól a CAP.ezek fényében pedig valóban az ördögtől való feltételezés az ugye, hogy a nyomorultjaikat ráküldik bármilyen felületen levő kinával kapcsolatos cikkekre amihez kommentelni tud a plebsz, tök véletlenül ez most pont a PH.
-
rdmftw
tag
válasz
Dr. Szilikát #75 üzenetére
rofl
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Kínával híresen keménykedő Trump-adminisztráció legdurvább döntése is eltörpül az USA friss terve mögött.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest