Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Nincs már a háztól házig garanciája a Samsung-nak? Nekem S4-em van, bár nem használtam ezt a szolgáltatást, de a fórumban többen is házhoz hívták a szervizest - nem csak akkumulátort cserélt, akár kijelzőt, gombokat, alaplapot.
A másik ami meglepő, én amikor gariztattam a telefonom - ezért is vettem Samsungot, hogy elkerüljem a telemax-ot - a Váci út 30-ba bevittem, és egyből megcsinálták - első körben, majd 3 napot vett igénybe a dolog a második körben.
Nem próbáltad esetleg náluk? Meglepő, hogy a telemax-szal kell egy Samsung telefont gariztatni, így a következő telefonomnál ki is esik mint gyártó, ha tényleg így van
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest