- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Nemrég lett egy Mediapad T5-öm. Arra figyeltem fel, hogy ha olyan dolgot csinálok füles nélkül, ami hangot ad ki, a lenti hangszórókból egy kis sercegésféleség (is) jön (akkor is, ha éppen le van némítva), de normál hangerőnél nem nagyon hallani, inkább alacsonyabbnál. Ha pl. leállítok egy YouTube videót, utána 1-2 másodpercig még serceg. A Huawei chates ügyfélszolgálatát megkérdeztem erről, azt írták, küldjem szervizbe. Úgyhogy postán feladtam a TMX-nek. Ma visszajött (csomagautomatára kértem és szimplán az adott postára címezték, de ez most mellékes), de még mindig sercegnek a hangszórók. Mit javasoltok? Küldjem vissza megint postán a TMX-nek? Esetleg vigyem be a FirstPhone-hoz? (Ők is hivatalos Huawei szervizpartnerek.) A hangszórót elvileg kicserélték, ha jól értem. Vagy ez a sercegés mégis normális jelenség a típusnál? Esetleg nem is a hangszórók hibásak, hanem valami más? Annyi pozitívumot azért megemlítenék, hogy külsőleg sértetlen.
UPDATE: egy Samsung tabletnél is van ilyen hiba és ott állítólag interferencia a processzorból, amihez kevés a hangszórócsere. Remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest