Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
ez nagyon zsír skacok! épp most próbáltam az egyik, itt talált linket és azóta egy minden simet befogadó mobil boldog tulajdnonosa vagyok.
-
tr00p3r
addikt
szerintem minden nokiás ismeri: Bővebben: link kiváncsi vagyok mikor moderálják ki azt a hszt.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
k700i-nek mi is szervíz kódja?
-
belga1991
csendes tag
Nem kell v kinek siemens a50 es
-
neongorack
senior tag
#35? senki?
-
Motion_Blur
félisten
Samsung C100-hoz van valami?
-
lorcsi
veterán
motorola v300-hoz vannak kódok?
-
neongorack
senior tag
Siemens CXT 65-höz mi jó van? Nokiából én csak a *3370# ( újraindító kód, de az újabb típusoknál a beszéd kód kikapcsolását kérdezi meg)
*#06# - sorozatszám
*#0000# - akufesz. gyártási dátum....stb! -
Revay
csendes tag
Elveszett a puk-kodom.
A krtyám levan tiltva mit tudok csinálni? -
rup1u5
nagyúr
soódarra
-
RedAnt
aktív tag
Ha fuggetleniteni akarod a telodat, akkor ajanlom a kov. oldalt:Bővebben: link
Csak tipp...
Amugy:
BTK 300/C. § (részlet) Számítógépes csalás: (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett, vagy kárt okozva valamely számítógépes adatfeldolgozás eredményét a program megváltoztatásával, törléssel, téves vagy hiányos adatok betáplálásával, illetve egyéb, meg nem engedett mûveletek végzésével befolyásolja, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
De szvsz ha a telefonodat fuggetlenited, azzal nem szerzel jogtalanul hasznot es nem okozol kart. Viszont a garit azt elveszted. -
gorod
csendes tag
Hi! Tudna nekem valaki mondani Sonny Ericsson k500i telefonhoz bármilyen hasznos kódot
-
Azta, ez mennyire warez. Amúgy szerintem IMEI függő a téma a mai telefonoknál. Azokat írkáljátok be ide.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
A PUK kodot keri, es az nincs meg?
En egyszer elfelejettem a PIN kodom, es a vegen mar ott tartottam, hogy a PUK kodot kerte a telefon.
Igen am, de az a papir nem volt meg amire fel volt irva a kod.
Be kellett mennem a szolgaltatohoz, ahol a szemelyimmel kellett igazolnom, hogy en en vagyok, es az enyem a telefonom is.
Utanna megadtak a telefonom PUK kodjat.
Es itt a tortenetem boldog veget ert. -
_Volkovy_
nagyúr
6610i-hez van valami ilyen?
amiben valami szuperizgiset lehet állítgatni? -
Rick
tag
megvan, köcci....a tel sincs nálam, hawernak kellene... szólok ha nem megy ezzel...
[Szerkesztve] -
<>jana<>
senior tag
itt a megoldás neked.Bővebben: link
-
Rick
tag
Ti tudtok olyan megoldást nokiára, amelyikkel ''bármilyen kártya használhatóvá válik'', de nem kell kábelre dugni a telcsit?
-
WoWFAN
csendes tag
Sziasztok!
Haverom most vett Siemens CXT65-ös Dominóba,de amilyen láma úgy elnyomkodta,hogy már kéri a biztonsági kódot...persze amit nem talál...hová van írva? -
Gismo
addikt
Alcateleknek: 000000* és láss csodát! bejön a szervízmenü!
-
Vangelis
félisten
5110 hez mi jó van???
-
lamadou
senior tag
Hali!
Szóval ebbe a topicba le lehetne írni a különböző mobilok szervíz/feloldó kódjait. Pl a SET100-nak: >*<<**< és >*<<*<* (a < a balra, a > a jobbrát jelöli)
Aktív témák
Hirdetés
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest