- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
BEndre34
üzenetére
Biztos adatot nem tudok mondani, de kb 350 nit lehet a P10HD fényereje. Ki kell próbálni, lehet azt mondod, hogy használható.
Nekem T30 van, annak sem tudok pontos értéket, valahol 400 nitet olvastam. Drónozok én is, de tavaly nyáron nem egyszer voltam kénytelen a telefont berakni a tablet helyére, mert nem volt árnyék, és nem láttam semmit. Amúgy meg rohadt nehéz is a távirányítón tartani.
Ipad mini jó lenne (4-es), mert könnyű, egész jó a fényerő. De minden egyébre, amire a T30-at használom, arra kevésbé lenne alkalmas, vagy egyáltalán nem. Csak drónhoz meg nem éri meg...A régebbi iPadeknek meg kisebb a fényereje. A Teclast még nem látta meg ezt a piaci rést: kifejezetten drónosoknak egy olcsó tabot, semmi extra hardver nem kéne, csak a kijelző legyen vagy 1000 nites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest